SoundDock® Portable digitalt musiksystem

Försäljning från 2007 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Inget ljud från produkten

Om produkten verkar vara korrekt konfigurerad men inte ger ljud kan du prova följande:

Se till att iPod eller iPhone sitter ordentligt i dockan.

För att kunna producera ljud och ladda måste iPod eller iPhone sitta ordentligt i dockan. Ta bort den och sätt tillbaka den i dockan för att säkerställa en säker anslutning. Vissa modeller avger en bekräftelseton som anger att de har dockats ordentligt.

Se till att iPod-enheten sitter ordentligt i dockan.

Om du vill spela upp ljud, ladda och bibehålla alla funktioner måste iPod-enheten sitta ordentligt i dockningsstationen.

Kontrollera Bose-systemets volymnivå.

Se till att systemvolymen inte är nedfällbar. Öka volymnivån gradvis med hjälp av volymkontrollen.

Kontrollera om det finns en grön lampa som blinkar när fjärrkontrollen används.

Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen om du vill se om produkten får ström. Om den gröna lampan bakom grillen inte blinkar läser du produkten slås inte på.

Prova med en annan app.

Om problemet endast uppstår med en viss app är det troligt att den är relaterad till appens eller appens inställningar.

Prova en annan iPod/iPhone.

Anslut en annan iPod/iPhone till dockan om det finns något problem med den första iPod/iPhone-enheten.

Försök ansluta en annan ljudenhet.

Om en annan ljudenhet är tillgänglig ansluter du den med samma kablar och anslutningar för att avgöra om problemet är relaterat till den första enheten eller dess inställningar.

Försök ansluta en ljudenhet till LJUDINGÅNGEN på baksidan av systemet.

Med 1/8-tums (3.5 mm) LJUD i NInput på baksidan av högtalaren kan du inte ansluta en mängd olika ljudenheter.  När du är ansluten, växla till den inpu och spela något på enheten. För mer information, se ändra ljudkällor. Om det fortfarande inte hörs något ljud kan produkten behöva service. Följ länken för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.

Klicka här för att starta tjänsten

Anslut produkten till nätström.

Om din e-pekare är bortkopplad från nätströmmen och inte används på 14 dagar eller mer går den in i ett skyddsläge för att spara på batteriet. Detta är vanligtvis fallet med NE wproducts som tagits bort från lådan. Om du vill aktivera högtalaren igen ansluter du till nätströmmen.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.