Sub1 basmodul med strömförsörjning

Försäljning från 2020 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera produkten

Lär dig hur du konfigurerar produkten, ansluter komponenter och drar nytta av alla dess funktioner.

Konfigurera basmodulen:

Obs! USB-porten på systemet används endast för systemuppdateringar.

connectn ga L1 Pro32-system

1. Anslut en SubMatch-kabel från L1 Pro-systemets strömstativ till SUBMATCH IN -porten på basmodulen. Det ger både kraft och ljud till basmodulen
  2. Ställ IN LINJEN i EQ till L1

Anslutning av al -gittersystem

1. Anslut en nätsladd från BASMODULENS STRÖMUTTAG till ett fungerande eluttag
  2. Anslut 1/4-tums (6,4 mm) eller XLR-utgången på mixern eller ljudkällan till LINE IN 1 -uttaget. Eller, för stereoutgångar, anslut t oboth LINE IN 1 och LINE IN 2 -uttag
  3. Ställ IN LINJEN i EQ till LPF

Ansluta ytterligare högtalare

Uttagen SUBMATCH THRU eller LINE OUT kan användas för att ansluta ytterligare högtalare. EN FAS/MÖNSTERKONTROLL finns också tillgänglig för dessa inställningar. Mer information finns i ansluta ytterligare högtalare till ditt ljudsystem .

Ställa in nivåreglaget

Vrid NIVÅREGLAGET för att höja (medurs) eller sänka (moturs) volymen. Vid nivåjustering anger signalindikatorn under vredet om signalen är för hög eller tyst: Grön betyder att signalen är närvarande, röd betyder att signalen klipps, av betyder att ingen eller låg signa isl finns.