Bose Smart Soundbar 600

Försäljning från 2022 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Montera högtalaren på väggfästet

Få hjälp med att montera högtalaren eller soundbarhögtalaren med hjälp av tillbehöret Soundbar väggfäste.

Montera högtalaren på väggfästet.

Soundbar-väggfästet levereras med en snabbstartsguide och en mall som hjälper dig att fästa fästet.

Om du inte har eller ser din soundbar på mallen inkludera klickar du på eto-utskriften.

VIKTIG UTSKRIFTSINFORMATION
  • Innan du skriver ut går du till skrivaralternativen och stänger av eventuella skalningsalternativ (dvs. Anpassa till sida eller skala). Detta talar om för skrivaren att inte göra mallen större eller mindre.
  • Innan du markerar väggen ska du ställa in en linjal mot den tryckta linjalen på mallens första sida. Om din linjal och den tryckta linjalen inte matchar exakt, d ono fortsätta. CHEC kthe printer settings a dtry again.

1. Förbered e -mallen:
    • Om du använder den medföljande mallen kan du fälla ut den.
    • Jag fyou skrev ut mallen dusing länken ovan , klippa och tejpa ihop arken av Pape radär anges.
  2. Identifiera mallen för din soundbar:
    • Rikta in gummikuddarna på undersidan av soundbarhögtalaren med fästena som visas på mallen.
    • Använd mallen där det avbildade fästets avstånd matchar avståndet mellan gummikuddarna på soundbarhögtalaren.
  3. Placera mallen på väggen, centrerad under TV:n.
  4. Skjut upp mallen bakom TV:n så att den långdragna TV:n är i linje med tv: ns nedre kant.
    TIPS: Den här placeringen är viktig för att säkerställa att kabelkanalhöljet döljer kablarna bakom TV:n.
  5. Använd en nivå för att se till att mallen är rak, tejpa mallen till väggen.
  6. Markera de hål du behöver borra.
    OBS! Kabelkanalen kan fästas med skruvar eller med den medföljande dubbelhäftande tejpen. Om du använder th etape, behöver du inte borra de 2 hålen för trådkanalen.
  7. Borra hålen som du markerade:
    • För väggfästet, börja med den mindre 1/8-tums borrkronan. Om något hål finns på en stud, kan du använda 1/8” hålet du gjort. För eventuella hål där du inte träffar en stud, bredda hålen med en 11/32” borr.
    • För trådkanalen, börja med den mindre 3/32” borrkronan. Om du träffar en stud, kan du använda 3/32” hål du gjort. Om du inte träffar en stud, bredda hålet med en 3/16” borr.
  8. Sätt i väggfästen för eventuella hål som inte finns på en bult:
    • Använd de mindre plastfästena för kabelkanalen.
    • Använd de stora rt-formade metallfästena för väggfästet. För att sätta i ankaret , vik ihop de två benen och tryck sedan in det i väggen. Sätt sedan in den röda tryckpinnen i ankaret för att pressa ned den bakom väggen. Ta sedan bort trycksprinten.
  9. Fäst fästena på väggen:
    • Använd de större spetsiga skruvarna för att fästa väggfästena på väggen.
    • Använd de mindre spetsiga skruvarna för kabelkanalen.
  10. Anslut kablarna till din soundbar:
    • Anslut strömsladden till din soundbar.
    • Anslut TV-ljudkabeln (optisk eller HDMI) till din soundbar.
    • Om din soundbar har en anslutning märkt ADAPTiQ ansluter du den medföljande rätvinksadaptern till den.
  11. Fäst Soundbar-enheten vid fästena:
    • Kissa gummikuddarna från undersidan av soundbarhögtalaren för att exponera monteringspunkterna.
    • Rikta in fästpunkterna på soundbarhögtalaren mot fästena.
    • Håll soundbarhögtalaren säker med ena handen och använd den andra handen för att fästa soundbarhögtalaren på fästena med de små platta skruvarna.
    • Använd en skruvmejsel för att dra åt soundbarhögtalaren ordentligt vid fästena.
  12. Dra ström- och TV-anslutningskablarna över kabelkanalen och tryck sedan på det dekorativa höljet ovanpå kanalen.
När den är monterad väljer du soundbar i Bose Music-appen, går till menyn Ljudinställningar och aktiverar inställningen för Wall EQ.