Bose Smart Soundbar 600

Försäljning från 2022 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda Bose Smart Soundbar 600 med en Roku TV

Bose Smart Soundbar 600 är Roku TV Ready™-certifierad för att fungera sömlöst med alla Roku TV™ via HDMI. Du får smidig installation, enkel åtkomst till ljudinställningar och kompatibilitet med Roku TV-fjärrkontrollen.

Konfigurera Bose Smart Soundbar 600 med en Roku-TV.

1. Anslut en HDMI-kabel från HDMI-porten (ARC) på TV:n till HDMI-porten på Bose Smart Soundbar 600.
  2. Slå på Roku-TV:n och följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera Bose-högtalarpanelen.
När installationen är klar styr Roku-fjärrkontrollen din Bose-soundbar. Du kan också enkelt justera Bose Soundbar-ljudinställningarna från menyn för ljudinställningar på TV:n.