Bose QuietComfort® Earbuds II

Försäljning från 2022 – 2024

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Produkten fungerar inte efter uppdateringen

Om produkten inte svarar eller om du inte längre kan använda den som förväntat efter att en uppdatering har installerats provar du följande:

Prova följande:

1. Sätt öronsnäckorna i fodralet och stäng locket. För båda öronsnäckorna ska du se till att öronsnäckorna snäpper på plats och att lysdioden tänds. Om lysdioden inte tänds trycker du öronsnäckan nedåt tills lysdioden tänds.
  2. Tvinga fram stängning av Bose Music-appen
  3. När locket är stängt håller du Bluetooth -knappen på baksidan av fodralet intryckt i 40 sekunder. Öronsnäckorna återställs. Observera att det inte finns någon LED-aktivitet som indikerar att återställningen är klar.
  4. Öppna locket och vänta tills den övre lysdioden slutar blinka.
  5. Ta bort höger öronsnäcka och sätt ned den utanför fodralet. Gör sedan samma sak .
  6. Öppna Bluetooth-inställningsmenyn på din mobila enhet och se till att du är ansluten. Om inte klickar du på Anslut.
  7. Öppna Bose Music-appen och välj QuietComfort-öronsnäckorna II för att öppna appens produktsida och ansluta.
  8. När produkten är ansluten bör produktsidan visa att en programvaruuppdatering har startat. Leav eThe öronsnäckor utanför fodralet (inte i öronen) och nära din mobila enhet. Håll Bose Music App öppen medan överföringen är klar.
  9. När överföringen av den inbyggda programvaran har slutförts följer du instruktionerna i appen för att slutföra uppdateringen av den inbyggda programvaran. (Under processen kommer du att bli ombedd att placera e -buds i fall och stänga locket.)
  10. När du är klar tar du bort öronsnäckorna, ansluter till Bose Music-appen,  en dtap-ikon för e-inställningar  I det övre högra hörnet av QuietComfort-öronsnäckan II-appsidan.
  11. Välj teknisk information och kontrollera att version av den inbyggda programvaran är 1.3.26.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.