Bose TV Speaker

Försäljning från 2020 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra ljudkällor

Produkten har en ljudingång för anslutning av en annan enhet. Lär dig hur du slår på enhetens ingångar för att höra de olika ljudkällorna som du har anslutit.

Välja ljudingångskällor:

Använd fjärrkontrollen till att välja den enhet som är ansluten till systemet.
  • Tryck på Bluetooth® -knappen för att höra en ansluten Bluetooth-enhet
  • Tryck på TV -knappen för att höra TV:n eller enheten som är ansluten till HDMI (ARC), optisk eller AUX i NInput
    Tips! Om det behövs kan du ansluta upp till tre enheter med HDMI, OPTISK INGÅNG och AUX IN -uttagen på högtalaren. I de här inställningarna trycker du på TV -knappen på fjärrkontrollen, nströmmen på endast den enhet du vill höra. Om mer än en enhet är påslagen väljer högtalaren automatiskt den enhet som den identifierar först, vilket kanske inte är den enhet du vill höra.