A20 Aviation headset

Försäljning från 2024 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in funktionsomkopplare i headsetets kontrollmodul

Med omkopplarna i headsetets kontrollmodul kan du anpassa vissa inställningar. De är användbara för att anpassa headsetet efter de situationer eller flygplan du använder det i.

Så här ställer du in driftbrytarna:

Ta bort batterierna (om de är installerade) från kontrollmodulen för att komma åt driftbrytarna. Använd sedan en liten redskap (dvs. en liten spårskruvmejsel) för att justera brytarna.

Switch Use
AUDIO
Det här settengkonfigurerar headsetet för användning med mono- eller stereointercoms.
  • Välj MON (standardinställning) om flygplanet har en mono intercom så ljud om det hörs i båda öronen
  • Välj s TIF ditt flygplan har en stereo intercom s olika ljud kan skickas till båda öronen
AUTO OFF
Den här inställningen kan stänga av headsetet automatiskt efter flera minuter eller inaktivitet.

Obs! På batteriström som kopplas bort från en nintercom, kommer headsetet automatiskt att stänga av eve nif AUX-ljud jag spelar. På ett Bluetooth®-telefonsamtal som kopplas bort från en intercom stängs headsetet av automatiskt tre till nin i eminutes efter att samtalet avslutats.
  • Välj  (standardinställning) om du vill att headsetet ska stängas av automatiskt efter tre till nio minuters inaktivitet
  • Välj  FTO avaktivera headsetet från att stänga av unti lyou tryck och håll ned epower -knappen på