90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Betalningsalternativ

För att göra det enkelt för dig erbjuder vi ett brett urval av betalningsalternativ på Bose.se.

Summan godkänns och reserveras av banken när du gör betalningen. Summan dras från kontot när beställningen skickas.

Obs! Godkända och reserverade belopp kan inte användas till andra köp. Om du annullerar en beställning annulleras själva reservationen av beställningsbeloppet enligt villkoren hos banken/betalningsleverantören.

Ring eller skicka e-post till oss om du vill ha information om andra betalningsmetoder.

PayPal är ett mycket säkert och enkelt betalningssätt. Du kan betala med ditt kreditkort eller via ditt bankkonto utan att ange ditt kort- eller kontonummer. Anslut ditt kreditkort eller ditt bankkonto till ditt PayPal-konto så behöver du inte ange ditt kortnummer eller din adress när du betalar. Du loggar smidigt in och ut i PayPal med några få klick.

Klarna är en betalningsmetod som innebär att du köper nu och betalar senare. Du delar upp inköpskostnaden över tid med hjälp av behändiga och stressfria betalningsalternativ. Den är enkel, säker att använda och räntefri. Med Klarna kan du använda valfritt kredit- eller betalkort och få påminnelser om kommande betalningar.

Alternativen för Klarna-avbetalningsplanen varierar beroende på det totala transaktionsvärdet. När du väljer Klarna som betalningsmetod tillämpas en engångsavgift för tjänsten på din transaktion. Den tillämpliga serviceavgiften fastställs som en procentandel av det totala transaktionsbeloppet. Om du vill välja Klarna som betalningsmetod väljer du "Betala senare" i kassan.

Klarnas fyra räntefria betalningar
Dela upp ditt köp i fyra betalningar. Ange valfritt kredit- eller betalkort och betala automatiskt varannan vecka. Ingen kreditkontroll och inga avgifter när du betalar i tid. Läs villkoren.