Hjälp med att handla

Här får du hjälp med att handla Bose®-produkter på nätet – från betalningsprocessen till hjälp vid internationella köp.

Du får tydlig vägledning i hur du handlar på Bose.eu och köpet slutförs på ett par enkla steg. När du lägger en produkt i kundvagnen visas en översikt över beställningen samt eventuella rekommenderade tillbehör. Du kan då välja mellan att fortsätta handla, spara kundvagnen eller gå till kassan. Klicka på ”GÅ TILL KASSAN” och följ stegen nedan:

• Leverans och fakturering: Välj leveransmetod, leveransadress och faktureringsadress.
  • Betalning: Välj betalningsmetod
  • Granska och skicka beställningen: Gå igenom beställningen (inte minst leveransadressen och betalningsuppgifterna). Lägg beställningen genom att klicka på knappen ”SLUTFÖR DIN BESTÄLLNING”
  • Beställningsbekräftelse: När du har lagt beställningen får du ett bekräftelsenummer. Med det numret kan du följa beställningen

Gå till Bose Worldwide om du vill att din beställning ska skickas till ett annat land.