Varukorgen

Hjälp med att handla

Här får du hjälp med att handla Bose®-produkter på nätet – från betalningsprocessen till hjälp vid internationella köp.

Aktivera cookies

Aktivera cookies

En cookie är en liten informationslagringsfil som skapas på en webbplats. Vi rekommenderar att du aktiverar cookies i webbläsaren. Då kan du lägga produkter i varukorgen och slutföra köpet utan problem. Du kan ändra inställningarna för cookies i webbläsaren. Där väljer du om du vill inaktivera cookies helt eller godkänna cookies endast från vissa källor. Information om vilka personupplysningar som samlas in i cookies hittar du här. Om du godkänner våra cookies betyder det inte att vi kan visa eller öppna någon annan information på din dator.

Klicka på hjälpavsnittet upptill i webbläsaren om du vill läsa mer om cookies.

Slutföra köpet

Det är lätt att handla på Bose.eu. I några enkla steg (med tydliga anvisningar) slutför du köpet. När du lägger en produkt i varukorgen visas såväl lämpliga tillbehör som en översikt över beställningen. Du kan då välja mellan att fortsätta handla, spara varukorgen eller gå till kassan. Klicka på "GÅ TILL KASSAN" om du vill slutföra köpet. Då visas följande:

• Leverans och fakturering: Välj leveranssätt, leveransadress och faktureringsadress.
  • Betalning: Välj betalningssätt
  • Granska och skicka beställningen: Gå igenom beställningen (inte minst leveransadressen och betalningsupplysningarna). Lägg beställningen genom att klicka på SLUTFÖR BESTÄLLNINGEN.
  • Beställningsbekräftelse: När du har lagt beställningen får du ett beställningsnummer. Med det numret kan du följa beställningen.

Du är alltid väl skyddad när du handlar på Bose.eu. Vi använder flera olika åtgärder för att hålla din personliga information skyddad online.

Så här handlar du utanför USA

Gå till Bose Worldwide om du vill köpa Bose-produkter i Sverige.