NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Bose Music-appen

FULL KONTROLL ÖVER MUSIKEN. DET BLIR INTE ENKLARE.

Med Bose Music-appen kan du enkelt styra Bose-familjen av smarta högtalare och soundbarhögtalare.

Ikon för att söka i tjänster

SÖK ENKELT I DINA FAVORITMUSIKTJÄNSTER

Direktåtkomst-ikon

KOM ÅT SPELLISTOR OCH FÖRVAL MED EN KNAPPTRYCKNING

Ikon för att söka i tjänster

ANPASSA FÖR FLERA ANVÄNDARE

Ikon för ljud i flera rum

SPELA SAMMA MUSIK I HELA HEMMET

Ikon för Bose Music-appen

ENKEL KONTROLL. SVÅRT ATT SLUTA LYSSNA.

Nu går det snabbare än någonsin att lyssna på musiken du gillar. Med Bose Music-appen på din smarttelefon eller surfplatta kan du enkelt komma åt alla favoriter på din smarta produkt från Bose. Sök i populära musiktjänster som Spotify® och Amazon Music eller lyssna på poddsändningar, musik och mycket mer via webbradio från TuneIn. Flera personer i samma hushåll? Inga problem. Du kan anpassa din upplevelse med alla smarta Bose-produkter anslutna via Bose musikapp.

ALL DIN MUSIK. I DIN KONTROLL.

Det finns många bra sätt att lyssna på allt från webbradio till dina mest älskade musiktjänster. Och nu kan du samla alla dina favoriter på ett ställe tack vare Bose Music-appen. Med bara en knapptryckning kan du gå från Spotify till en podcast till ett förval – utan krångel. Den är så enkel att använda – den svåra biten är att bestämma vad du vill lyssna på.

Spotify, Deezer, TuneIn

Tillgängliga musiktjänster kan variera.

Bose Music-appen i en smarttelefon

Är du redo att börja lyssna?

Få tillgång till din favoritmusik snabbare? Kan det bli bättre än så? Hämta appen för att komma igång.

Logotyp för Bose Music-appen
Smarttelefoner som visar Spotify med utvalda spellistor och Spotify som spelar en låt

Utforska musiken

Vad är du sugen på? Välj en musiktjänst i menyn och sök sedan efter spellistor, genrer och mycket mer. Börja lyssna med ett enda tryck.

Ställa in ett förval

Med appen kan du enkelt ställa in dina favoritspellistor eller -kanaler som förval. Förvalen kommer du sedan enkelt åt från appen, med knapparna på högtalaren eller med fjärrkontrollen till din soundbarhögtalare. Att ställa in ett förval är enkelt. Det är bara att söka efter en låt/album/artist. Spela sedan upp det du vill från sökresultaten, välj ett öppet förval och spara.

Smarttelefoner som visar förval och hur man sparar ett förval
Smarttelefoner som visar hur styrning för flera rum fungerar

Styrning för flera rum

Med Bose Music-appen kan du styra flera smarta högtalare och soundbarhögtalare i ditt hem från vilket rum du vill. Du kan spela samma musik i hela hemmet genom att välja Gruppera högtalare eller lyssna på olika låtar i olika rum.

Anpassa för flera användare

Ens musiksmak är ju ... personlig. Därför gör appen det enkelt för alla hemma hos dig att ha sin egen unika profil. Var och en kan logga in på appen med sina egna kontouppgifter för att ställa in och anpassa sitt innehåll.

Smartphones som visar personanpassning

Mäktigt ljud. Var som helst i hemmet.

Boses smarta produkter är kompatibla med varandra så att du kan lyssna på mer musik i flera olika rum. Börja med ett system. Och lägg sedan till ett system där du vill ha utmärkt Bose-ljud och förstklassig, avskalad design.

Bose Smart Soundbar 300, Bose Home Speaker 300, Bose Smart Speaker 500 och Bose Smart Soundbar 700