NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

SOUNDTOUCH-APPEN

SMIDIGARE.
MER MUSIK.

Vi vet hur mycket du älskar musik. Det gör även många andra som vill ha – eller redan har – ett SoundTouch-system. Det är därför vi hela tiden strävar efter att förbättra SoundTouch-upplevelsen.

Det enklaste sättet att spela musik i hela hemmet

Lyssna på din favoritmusik från en SoundTouch-högtalare via SoundTouch-appen på din smarttelefon eller surfplatta. SoundTouch ger dig total kontroll över ljudet. Sök i populära musiktjänster, bland webbradiokanaler via TuneIn och i ditt eget musikbibliotek. Börja streama musik omedelbart eller använd appen för att enkelt ställa in förval så att du kommer åt din favoritmusik och dina favoritradiokanaler med ett enda knapptryck. Med alla de här funktionerna på ett och samma ställe är det lättare än någonsin att komma åt musiken, och växla mellan radio, spellistor och musiktjänster.

Är du beredd? Då kör vi!

Nu när du har en bättre bild av vad appen har att erbjuda, finns det bara en sak kvar att göra, inte sant?

 

ALL DIN MUSIK. I EN ENDA APP.

Innan SoundTouch kom till världen hade du förmodligen ditt musikbibliotek både i iTunes och i flera andra program. Nu kan du ha all din musik i en enda komplett och sömlös app. Anpassa musiken du lyssnar på hemma med aktiva förval som spelar upp Spotifys ”Discover Weekly” eller Pandoras ”Thumbprint Radio”. Med förvalen i SoundTouch får du alltid tillgång till en nykomponerad favoritspellista med bara ett knapptryck.

Utforska musiken

Utforska musiken

Välj en musiktjänst i sidomenyn och sök sedan efter spellistor, genrer eller stämning och mycket mer.

Göra ett förval

Göra ett förval

Sök efter en låt/album/artist. Välj något av sökresultaten och dra det till ett aktivt förval eller ersätt ett befintligt förval genom att hålla ditt valda sökresultat över förvalet.

Spela var som helst

Spela var som helst

Välj "SPELA ALLA" i menyn och välj i vilka rum musiken ska spelas. Du kan nu kontrollera de olika systemen separat. Och allt detta kan du göra med SoundTouch-appen i din smarttelefon eller surfplatta.

SoundTouch 10

Njut av SoundTouch hemma

Våra system med en högtalare är visserligen mycket populära. Men SoundTouch är ett komplett ekosystem som finns i många av våra produkter, däribland hemmabio- och utomhushögtalare. Vill du själv uppleva fördelarna med SoundTouch i andra delar av ditt hem? Här är några populära alternativ:

Vanliga frågor

Vilka funktioner har SoundTouch-appen?

• Steg-för-steg-instruktioner för hur du konfigurerar ditt SoundTouch-system på bara några minuter.
• Styr SoundTouch-systemet från din smarttelefon eller surfplatta.
• Sök i webbradiokanaler via TuneIn, musikbibliotek och populära musiktjänster som Spotify®, Pandora®, iHeartRadio™, SiriusXM, Deezer och QPlay.
• Spela, hoppa över och pausa.
• Justera volym och bas.
• Ställ in din favoritmusik som ett förval så att du snabbt kommer åt den via valfritt SoundTouch-system eller -fjärrkontroll.
• Streama olika musik i olika rum eller spela samma musik i alla rum med flera SoundTouch-system.
 

Hur ställer jag in förval?

Du kan använda appen på valfri smartenhet eller dator för att söka fram det innehåll du vill använda som förval. Du kan ställa in ett förval i appen genom att dra och släppa eller trycka och hålla in önskat alternativ. Och när innehållet spelas upp kan du trycka och hålla in på produktens fjärrkontroll eller knappar.

Vilka musikkällor kan SoundTouch streama från?

SoundTouch-systemen är i dagsläget utrustade med webbradio via TuneIn och musiktjänster som Spotify®, Pandora®, Amazon Music, iHeartRadio™, SiriusXM, Deezer och QPlay (om tillgängligt). Systemen kan dessutom streama musik från musikbibliotek som finns lagrade på en dator eller NAS-enhet.

Alla SoundTouch-system tar emot automatiska programvaruuppdateringar så att andra musiktjänster och funktioner läggs till så fort de finns tillgängliga.

Musiktjänster som t.ex. YouTube, som inte finns integrerade i SoundTouch kommer du åt via Bluetooth®.

Måste jag vara betalande kund för att få tillgång till Amazon Music eller Spotify?

För att du ska kunna använda alla Amazon Music-funktioner med SoundTouch måste du registrera ett aktivt medlemskap eller ett provmedlemskap hos: Amazon Prime eller Amazon Music Unlimited (om tillgängligt). För att kunna använda Spotify måste du vara premium-användare.

Kan jag söka igenom min lagrade musik i appen?

Ja. Med appens avancerade sökfunktion kan du snabbt hitta låtar i ditt personliga musikbibliotek.

Kan jag spela poddsändningar?

Ja. Poddsändningar måste spelas i iTunes eller Windows Media Player.

Kan jag spela från olika källor i flera högtalare?

Ja, det kan du, men resultatet beror på vilka källor som finns tillgängliga.

Hur fungerar Play Everywhere?

Play Everywhere är en one touch-funktion i SoundTouch-appen som sänder det du lyssnar på till alla SoundTouch-enheter som är anslutna till ditt nätverk och kopplade till ditt SoundTouch-konto.

Hur upprättar jag en Bluetooth-anslutning till SoundTouch-systemet?

Ställ in SoundTouch-enheten till identifierbart läge (hur du gör det beror på typen av enhet) och anslut den sedan via Bluetooth på din mobila enhet.

Hur lägger jag till musiktjänster?

Musiktjänster läggs till i SoundTouch-appen med hjälp av "Lägg till"-funktionen i huvudmenyn.

Kan två SoundTouch 10-högtalare bilda ett stereopar?

Ja. Med två SoundTouch 10-högtalare kan du skapa separata vänstra och högra ljudkanaler så att ett stereopar bildas. Då får du ett bredare och mer naturligt ljudfält.

Vad är en NAS-enhet och hur kan jag använda den tillsammans med mitt system?

En Network Attached Storage-enhet (NAS-enhet) kan användas för att tillåta uppspelning av lagrad musik utan en dator. Vi rekommenderar enheter från Western Digital MyCloud och Synology. De flesta andra enheter fungerar också, men de har inte genomgått lika noggranna tester.

Vill du gå ännu djupare?

Besök SoundTouch.com för mer detaljerade artiklar, videoklipp, inlägg på SoundTouch-forumet och mycket mer.

 

ALL DIN MUSIK. I EN ENDA APP.

Innan SoundTouch kom till världen hade du förmodligen ditt musikbibliotek både i iTunes och i flera andra program. Nu kan du ha all din musik i en enda komplett och sömlös app. Anpassa musiken du lyssnar på hemma med aktiva förval som spelar upp Spotifys ”Discover Weekly” eller Pandoras ”Thumbprint Radio”. Med förvalen i SoundTouch får du alltid tillgång till en nykomponerad favoritspellista med bara ett knapptryck. Det finns dessutom tusentals integrerade webbradiokanaler från hela världen. Välj bland lokala eller globala kanaler, eller lyssna på den där jättebra kanalen som du hittade av en slump.