DE BÄSTA TRÅDLÖSA UTOMHUSHÖGTALARNA FÖR ALLA UTOMHUSÄVENTYR

Oavsett om du är en tålig utomhusäventyrare eller gillar gårdsfester, så finns det en bärbar Bluetooth®-högtalare som passar dina behov.

När vädret är fint är det dags att njuta av utomhuslivet. Doften av hamburgare på grillen, den kilometerlånga utsikten över en bergstopp och solens strålar som värmer ansiktet på en romantisk picknick – alla de här stunderna förtjänar bakgrundsmusik som är lika spännande för alla sinnen. Oavsett om du är en tålig äventyrare eller gårdens grillmästare, erbjuder Bose de bästa bärbara trådlösa högtalarna som du behöver för alla utomhusaktiviteter.

Bose Portable Smart Speaker på ett bord utomhus

BOSE PORTABLE SMART SPEAKER

Perfekt för gårdens grillfester

Det finns inget bättre än att tända grillen och umgås med dina närmsta vänner. Som kvarterets bästa grillvärd har du många roller att fylla: som grillmästare, stämningsskapare och festens DJ. Du behöver en högtalare som matchar alla dina roller. MedBose Portable Smart Speaker får du kraften och mångsidigheten hos en trådlös hemmahögtalare, en bärbar Bluetooth®-högtalare och en röststyrd högtalare i en och samma produkt. Gården har aldrig låtit så bra.

SoundLink Revolve+ Bluetooth-högtalare på ett bord

SOUNDLINK REVOLVE+ II BLUETOOTH®-HÖGTALARE

Romantisk picknick

Det finns få saker som är mer romantiska än att packa en picknickkorg och en filt för en romantisk träff med din älskling. Innan du går ut genom dörren med picknickkorgen i ena handen, ta tag i handtaget på Revolve+ II med den andra handen. Den här trådlösa utomhushögtalaren har kraftfullt 360°-ljud och omsluter din picknick med sommarlåtar. Med upp till 17 timmars batteritid håller den hela dagen. En picknick kan vara lite kladdig och olyckor inträffar ibland, så om du nervöst spiller ut det andra glaset vin och det stänker på din högtalare – så oroa dig inte – Revolve+ II är vattentålig och lite spill förstör inte picknicken.

SoundLink Micro Bluetooth-högtalare som ansluts till styret på en cykel

SOUNDLINK MICRO BLUETOOTH-HÖGTALARE

Cyklistens bästa vän

Det kommer en stund i slutet av alla träningspass när benen känns som bly, hjärtat bultar och lungorna är i desperat behov av luft. I sådana lägen behöver alla lite extra motivation – som den perfekta spellistan. Oavsett om du cyklar mountainbike eller ute på vägarna passar den lilla utomhushögtalaren med stark personlighet perfekt för alla behov. SoundLink Micro kan klämmas fast på en ryggsäck eller på styret och ger ett lätt, trådlöst och högkvalitativt soundtrack när du cyklar. Du låter inte lite regn hindra dig för att ge dig ut och cykla och det bör inte hindra musiken heller. Höljet är tillverkat av silikongummi, så den här bärbara vattentäta högtalaren tål mycket och låter dig ta täten.

Polar White SoundLink Colour Bluetooth-högtalare II på ett bord

SOUNDLINK COLOR BLUETOOTH-HÖGTALARE II

Solkysst ljud

När du ska till stranden packar du ner det viktigaste: solkräm, badlakan och den perfekta boken. SoundLink Colour II Bluetooth-högtalaren är en ny viktig sak att ta med till stranden. Den överlever sanden och kastar dig in i vykortens och drömmarnas härliga strandkänsla. Den här utomhushögtalaren väger mindre än en blöt handduk och räcker hela dagen med ett laddningsbart litiumjonbatteri som ger upp till 8 timmars uppspelningstid. SoundLink Colour II är stänktålig och har en ljudkvalitet som är lika skarp som vågornas ljud. Den kan snart bli en oumbärlig följeslagare på stranden.

S1 Pro System på ett bord på en gårdsfest

S1 PRO SYSTEM

Festens höjdpunkt

Årstiderna präglas av minnena vi skapar. Sommarens fester innan barnen börjar skolan igen, de bästa trädgårdsbröllopen och familjeträffarna med matchande t-shirts i neonfärger. Stora sammankomster med nära och kära skapar berättelser som berättas och delas. S1 Pro System är den största och mest kraftfulla batteridrivna Bluetooth®-högtalaren för alla stora utomhusevenemang. Gör tydliga tillkännagivanden via mikrofoningången, bevisa att du är familjens bästa DJ med trådlös Bluetooth-streaming eller låt kvartersbandet jamma. Den här bärbara högtalaren ser till att alla evenemang får en professionell och högkvalitativ känsla.

Livet är oförutsägbart

När du är värd för en fest eller ger dig iväg på utomhusäventyr kan vädret plötsligt ändras eller så dyker en oinbjuden kusin oväntat upp. Men med bärbara trådlösa högtalare från Bose kan du vara säker på att härliga stunder inte förstörs när mindre problem uppstår.

RELATERADE PRODUKTER