NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Utomhushögtalare för rätt vibe på alla häng

En grupp vänner hänger på en äng på en solig dag

Oavsett om du är festens mittpunkt eller en äventyrare kan du lyfta ditt nästa utomhusevent med en bärbar Bluetooth®-högtalare.

Ta varje ögonblick till nästa nivå med förstklassigt ljud – när du hänger med kompisgänget, chillar vid vattnet eller är ute på vandringsleden. Från den ivriga äventyraren till loungeproffset, Bose backar upp dig med de bästa Bluetooth-högtalarna för alla dina utomhusaktiviteter.

Ung kvinna som bär en Bose SoundLink Max bärbar högtalare genom en äng

SoundLink Max Bluetooth-högtalare

Partyhöjaren

Inget slår att trycka play på spellistan och se hur festen kickar igång.  SoundLink Max bärbara högtalare kommer att vara höjdpunkten vid varje häng, oavsett om du kommit till ett vilt födelsedagsfirande eller ett avslappnat utomhushäng. Episkt ljud och djup bas med lång batteritid innebär att du kan lyfta energin från soluppgång till solnedgång — och längre än så. Högtalarens damm- och vattentäta egenskaper står emot såväl väder och vind som spill från festen, så att du kan dansa dig igenom allt.

Få förbipasserande att vända sig om på väg till hänget med det valfria rephandtaget eller bärremmen (båda säljs separat). Mixa och matcha iögonfallande färgkombinationer som passar din unika smak eller släng högtalaren över axeln och gör entré med händerna i luften.

Bärbart Bose S1 Pro+ Bluetooth-högtalarsystem utomhus

S1 Pro+ bärbart Bluetooth-högtalarsystem

Festfixaren

Skapa sommarminnen med oförglömligt ljud, från bröllop på innergården till familjehögtider och kvartersfester. S1 Pro+ bärbart Bluetooth- högtalarsystem är vår största och mest kraftfulla Bluetooth-högtalare för alla stora utomhusevent. Håll tal som hörs tydligt eller låt det lokala bandet jamma loss med inbyggda mikrofon- och instrumentingångar. Eller bevisa att du har den bästa låtlistan med trådlös Bluetooth-streaming. Det här bärbara PA-systemet ger alla event en professionell och högkvalitativ känsla.

Ung kvinna som bär en Bose SoundLink Flex Bluetooth-högtalare medan hon går utomhus med vänner

SoundLink Flex Bluetooth-högtalare

Solkysst sidekick

När du ska till stranden eller chilla vid poolen packar du ner det viktigaste: solkräm, badlakan och de perfekta låtarna.  SoundLink Flex Bluetooth-högtalare är ett måste när du hänger vid vattnet som står emot sand, sol och vattenstänk. Låt dig uppslukas av musiken och njut av ett klart, tydligt ljud. Koppla av med vetskapen om att utomhushögtalaren har IP67-klassificerade damm- och vattentäta egenskaper. Med upp till 12 timmars batteritid per laddning kan du dessutom insupa lugnet hur länge du vill.

Bose SoundLink Micro Bluetooth-högtalare på marken utomhus

SoundLink Micro Bluetooth-högtalare

Campingkompisen

Tonsätt dina berättelser kring lägerelden med SoundLink Micro Bluetooth-högtalare. Den här lilla utomhushögtalaren levererar när du är på språng, oavsett om du vandrar i fjällen, är ute på cykelsemester eller slår upp tältet. Fäst högtalaren på ryggsäcken eller styret för ett trådlöst, högkvalitativt ljud. Högtalarens exteriör av silikongummi och IP67-klassificering gör den vattentät, dammbeständig och redo att följa med ut, oberoende av väder. 

RELATERADE PRODUKTER