NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn
Normani bär Bose QuietComfort Earbuds II och Bose QuietComfort 45 Headphones

Normani är laddad för en episk takeover

Bose x Normani

Normani är redo för en karriärdefinierande återkomst till scenen med sitt efterlängtade debutalbum äntligen på väg! Vi talade med henne om den kreativa processen och vad som krävdes för att hon skulle kunna göra sitt första album.

”JAG STRÄVAR EFTER ATT VARA NYSKAPANDE OCH INNOVATIV.”

NORMANI

Normani bär Bose QuietComfort Earbuds II
Normani bär Bose QuietComfort 45 Headphones

Normanis kropp känner att den måste röra på sig

Hon är född till att vara dansare med ett engagemang för konsten som drivs av hennes största passion: rörelse. Slagverkens takter vägleder hennes rörelser, och det har mycket med albumet hon skapar at göra.

Sound is Power
Normani bär Bose QuietComfort Earbuds II

Hur ser din kreativa process ut?

”Det börjar med en känsla

”Det börjar med en känsla och jag är väldigt visuell från början till slut… jag tror att mitt huvudsakliga mål är att bara fokusera på att överträffa mig själv och bara tävla med mig själv.”

Normani bär Bose QuietComfort Earbuds II

Hur passar hörlurarna in i denna process?

”Jag måste höra varje lager av allt. Jag vill höra harmonier.

Jag vill höra alla instrument. Det är det bästa sättet att lyssna på ett album, speciellt om det är med brusreducering.”

Bose QuietComfort Earbuds II

QuietComfort Earbuds II med kraftfull tydlighet och brusreducering gör att det känns naturligt att komma in i rytmen – precis som hitmakaren vill ha det.

Musiken har varit en fristad för Normani och hennes familj

"(När mamma genomgick kemoterapi) var det möjligheten att ringa på FaceTime och fråga ”Hur går inspelningarna” som höll henne igång. Hon är alltid så ivrig att höra de nya albumen som vi har jobbat med.

Och sedan ett år senare när min pappa fick diagnosen, brukade han mitt under behandlingen säga ”Jag är redo för att du ska ta över världen.”

”Musiken har räddat mig så många gånger.”
Normani bär Bose QuietComfort 45 Headphones

Vilket avtryck vill du göra på den här generationen?

”När jag var yngre var jag så tacksam för att jag hade världens Janets, Ciaras och Destiny's Child. Jag kunde se på dem, se mig själv och känna mig representerad. Så jag säger alltid att representation är nyckeln. Och jag känner att jag är ett vandrande bevis på att alla kan nå sina drömmar så längre de verkligen fokuserar på dem och har tron.”

Normani bär Bose QuietComfort 45 Headphones

Slutligen, vilket råd skulle du ge en yngre version av dig själv?

”Du fixar detta, du räcker till, sluta tänka för mycket.

Det är djupt men inte så djupt. Du har alla verktygen du behöver för att nå din fulla potential och för att kliva in i det som Gud har kallat dig att göra och det du måste göra är att lita på det.”

”Du har din egen röst…lita mer på dig själv.”

RELATERADE PRODUKTER