NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn
Kvinna med Bose QuietComfort Earbuds II

Hur personliga öronsnäckor ger dig det bästa ljudet och passformen

Alla öron är olika, så varför är de flesta öronsnäckor likadana? Bose QuietComfort® Earbuds II ändrar på allt detta och ger dig möjlighet att anpassa dina öronsnäckor. Nästa generations trådlösa öronsnäckor är utvecklade med den banbrytande CustomTune™-tekniken för ljudkalibrering som anpassar ljudet till dina öron. Dessutom har varje öronsnäcka nio olika storleksalternativ, vilket ger den bästa passformen för dig. 

Så här blir våra nya QC Earbuds II personliga.

CustomTune-teknik

En av de primära uppgraderingarna av QuietComfort® Earbuds II är vår CustomTune-teknik som kalibrerar ljudet på ett nytt sätt. När öronsnäckorna är placerade i örat spelas en ljudsignal upp. Mikrofonen inuti öronsnäckan mäter ljudet i hörselgången och justerar det för att skapa ett perfekt balanserat ljud för dina trumhinnor. CustomTune-tekniken kompenserar också för skillnaderna i enskilda öron, eftersom vänster och höger öra inte är identiska i form, storlek och utseende. Resultatet blir en verkligt anpassad ljudbalans. 

CustomTune-tekniken gynnar inte bara det du hör, den hjälper också till med det du inte hör genom att anpassa brusreduceringen till formen på dina öron. De mjukar också upp de ljud som är allra svårast att dra ner, såsom röster.

Fit Kit

Ett annat nytt verktyg för att göra dina bekväma öronsnäckor ännu mer personliga är ”fit kit” som medföljer varje nytt par QC Earbuds II. Bose QuietComfort® Earbuds II Fit Kit innehåller tre par mjuka öronkuddar i silikon, så att du kan välja det par som är mest bekväma för dig och tre par stabilitetsband, som omsluter den externa delen av öronsnäckorna för att ytterligare anpassa dem till öronens form. Stabilitetsbanden är gjorda av mjuk silikon för att vara sköna hela dagen och ge en säker passform. Öronkuddarna sitter mjukt men säkert i dina öron och fördelar kontakten jämnt. Stabilitetsband omsluter konturerna av dina öron för en perfekt passform. Och eftersom inga öron är de andra lika, inte ens på samma person, kan du använda öronsnäckor och band i olika storlek för att hitta den bästa passformen.

Man med Bose QuietComfort Earbuds II utomhus

Fit Kit innehåller tre par mjuka silikonöronkuddar och tre par stabilitetsband

Om du går längs en trafikerad gata tillämpar Aware-läget automatiskt ActiveSense-tekniken för att mjuka upp höga ljud, till exempel en förbipasserande buss.

Kvinna med Bose QuietComfort Earbuds II

Världens bästa brusreducering

Brusreducering är ofta en fråga om personliga preferenser. Bose-tekniken skiljer sig åt genom att användarna kan anpassa nivåerna efter vad som passar dem och deras situation bäst, medan andra bara har två inställningar – på eller av. Om du arbetar i ett livligt kafé erbjuder Tyst läge maximal brusreducering, som blockerar buller och ljud som när porslin krossas runt dig. Om du går på en trafikerad gata tillämpar Aware-läget automatiskt ActiveSense™-teknik för att mjuka upp höga ljud, som en förbipasserande buss, till en mer balanserad volym, så att du hör det som händer runt omkring dig. Om du vill ha en brusreduceringsnivå som ligger någonstans däremellan kan du använda Bose Music-appen för att skapa upp till 10 anpassade brusreduceringsinställningar, så att du kan höra det ljud du vill höra och blockera allt du inte vill höra.

En man som bär QuietComfort Earbuds II ute på en stadsgata
Smartphone-skärmar som visar Bose QuietComfort Earbuds II i Bose Music-appen

Bose Music-appen

Brusreducering är bara ett av många alternativ som Bose Music-appen erbjuder för att anpassa och finjustera din lyssnarupplevelse. Du kan också använda appen för att hantera Bluetooth®-anslutningar, ansluta till streamingtjänster, justera in-ear-avkänning, ställa in inställningar för telefonsamtal, kontrollera batterinivån, komma åt din röstassistent och skapa ”favoritinställningar” som du snabbt kan trycka på på QC Earbuds II:s pekgränssnitt. En annan viktig aspekt av ljudanpassning är equalizern, som låter dig ställa in bas-, mellanregister- och diskantnivåer som passar dina öron, lyssningssituation och ljudkvalitet.

Personliga öronsnäckor för en personlig upplevelse

När det gäller musiken vi lyssnar på och älskar, ju närmare vi kommer till den, desto bättre blir vår energi, sinnesstämning och produktivitet. Det gör personliga öronsnäckor mycket värdefulla och varje nytt verktyg som du har till ditt förfogande i Bose QuietComfort Earbuds II ger större anpassning än någonsin. Nu kan du anpassa öronsnäckorna på ett sätt som du bara drömt om och skapa en snygg musikalisk följeslagare som hjälper dig att vara mer du.

Bose QuietComfort Earbuds II i Soapstone och Triple Black

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER