NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Rekonditionerad elektronik:

Sex anledningar till att göra köpet

Så du har bestämt dig för att investera i ett par högkvalitativa hörlurar och vill få ut det mesta av pengarna, särskilt som de kan kosta tusentals kronor. Allt oftare väljer konsumenterna rekonditionerad elektronik, som kombinerar det högkvalitativa ljudet med ett lägre pris. Rekonditionerade Bose QuietComfort® Earbuds säljs till exempel för ca kr 560,00 mindre än helt nya, samtidigt som de har samma prestanda som nya.

Rekonditionerade produkter erbjuder andra fördelar också, men innan du gör investeringen är det viktigt att förstå vad en rekonditionerad produkt är och inte är så att du kan göra det bästa valet för dig, oavsett om det är Bluetooth-högtalare, hörlurar eller en soundbarhögtalare.

Vad är en rekonditionerad produkt?

En rekonditionerad produkt är en produkt som tidigare har köpts och returnerats av olika anledningar. Produkten kontrolleras noggrant, repareras (vid behov), rengörs och förpackas som en ny produkt. Teknikerna på Bose inspekterar, testar och servar alla returnerade produkter och säkerställer att de uppfyller våra standarder för produkt- och ljudkvalitet.

Sex anledningar till att köpa en rekonditionerad produkt

Är det värt pengarna att köpa rekonditionerad elektronik? Här är sex viktiga anledningar till varför du kan välja att köpa en rekonditionerad certifierad Bose-produkt istället för en ny produkt.

1. Spara pengar

Även om alla certifierade Bose-produkter levereras i ny förpackning med alla tillbehör, laddningskablar (i förekommande fall) och programvara som en ny produkt, säljs de också till ett lägre pris. Alla rekonditionerade produkter har kostnadsfri standardleverans också, vilket kan spara ytterligare pengar.

2. Så gott som ny

Eftersom alla certifierade rekonditionerade Bose-produkter är noggrant testade för funktion och ljudkvalitet ger de samma förstklassiga prestanda och klart och tydligt ljud som en ny produkt. Alla rekonditionerade produkter rengörs också noggrant, både in- och utsidan, och om några reparationer behövs (av zink-luftbatteriet, kablarna, bärväskan eller någon annan komponent), servas de med äkta Bose-reservdelar.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 – rekonditionerade, ljudkabel, USB-C laddningskabel och bärväska

3. Alla tillbehör ingår

Alla certifierade rekonditionerade Bose-produkter innehåller alla tillbehör som medföljer en ny produkt – en funktion som inte alltid finns tillgänglig med renoverade produkter som säljs av tredje part. Alla renoverade Bose QuietComfort® Earbuds levereras till exempel med själva öronsnäckorna; ett laddningsfodral och USB-kabel; öronkuddar i silikon i tre storlekar (små, medelstora och stora); uppdaterad programvara; en snabbstartsguide; och ett säkerhetsblad.

4. 2 års garanti

När du köper en rekonditionerad produkt direkt från Bose levereras den med en 2 års garanti, samma som en ny. Det här skiljer certifierade rekonditionerade Bose-produkter från vanliga begagnade produkter, som ofta levereras utan garanti, som att kasta tärning.

SoundLink Color Bluetooth Speaker II – rekonditionerade och Bose Sport Earbuds – rekonditionerade

5. Kostnadsfri produktsupport

Alla certifierade rekonditionerade Bose-produkter levereras med tillgång till en produktexpert på Bose. Oavsett om du har frågor om hur du konfigurerar dina öronsnäckor, soundbarhögtalare eller bärbara högtalare första gången, felsöker ett problem, ansluter till Bose-apparna eller något annat, kan du få samma support som du skulle få med en ny produkt.

6. Minskat koldioxidavtryck

Att köpa rekonditionerade produkter är mer miljömässigt hållbart än att köpa dem nya eftersom det inte kräver samma inköp, leverans av komponenter, material eller förpackningar. I själva verket kommer hälften av koldioxidutsläppen inom den digitala sektorn från tillverkningen av apparater. Att köpa en rekonditionerad produkt sparar en stor del av det.

Smart produkt, smart beslut

För vissa kan inköp av en rekonditionerad produkt vara ett steg i en ny riktning, och det är smart och naturligt att vara försiktig och fråga: ”Är rekonditionerad elektronik värt det?” Det är viktigt att inse att en rekonditionerad produkt inte är detsamma som en begagnad utan har alla fördelar som en ny produkt skulle ha. Den enda skillnaden som du personligen märker är de extra pengarna i din plånbok.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER