NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn
Hau Thai-Tang

Hau Thai-Tang

Styrelseledamot

Hau Thai-Tang blev del av Bose styrelse i juni 2023. Han tar med sig lång erfarenhet från bilindustrin, från en 34-årig karriär på Ford Motor Company. Innan Hau gick i pension 2022 hade han en rad olika strategiska nyckelpositioner på Ford, inklusive chefsingenjör för de ikoniska sportbilarna Mustang och som IndyCar-racingingenjör.

Hau älskar att använda sina QuietComfort 45 Headphones för att lyssna på musik, podcasts och ljudböcker både hemma och när han är ute och kör. Kombinationen av enastående brusreducering, lång batteritid och enastående komfort gör dem till ett perfekt tillbehör.

I sin roll som chef för Fords industriella plattform ledde Hau team inom forskning och avancerad ingenjörskonst, produktutveckling, design, tillverkningsteknik, inköp och leveranskedja för att utveckla en branschledande portfölj av digitalt anslutna fordon med intern förbränning och batteridrivna elfordon.

Förutom Bose är Hau icke-verkställande styrelseledamot i styrelsen för bildesleverantören BorgWarner.

Hau har en MBA från University of Michigans Stephen M. Ross School of Business. Han har en kandidatexamen i maskinteknik från Carnegie Mellon University.