NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn
Laura Cooley Johnson

Laura Cooley Johnson

Högsta personalchef

Laura Cooley Johnson är högsta personalchef på Bose och övervakar företagets globala personalfunktion, bland annat rekrytering, strategisk kompetensförsörjning, mångfald, jämlikhet, inkludering och tillhörighet samt intern kommunikation.

Laura har fina minnen av sin Wave-radio – den första Bose-produkten hon köpte. Under en tid då hon inte hade en hel stereoanläggning hemma gjorde Wave-radion att alla CD-skivor lät fantastiskt.

Laura började på Bose 2022 med över 20 års erfarenhet. Tidigare var Laura första vice ordförande för personal på TJX Companies i Framingham, Massachusetts. På TJX ledde hon ett team av personalansvariga som jobbade med många företagsavdelningar i USA och internationellt. Innan TJX ansvarade Laura för HR på Henkels Nordamerika. Hon ledde också HR på General Mills Europe. Dessutom är Laura vice ordförande för alumnistyrelsen på Harvard Student Agencies (HSA) samt medlem i styrelsen för HSA:s The Harvard Shop och Fenn School i Concord, Massachusetts.

Laura har en kandidatexamen i tyska och litteratur från Harvard University och en MBA från Johnson School vid Cornell University.