NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn
Lila Snyder

Lila Snyder

Verkställande direktör

Lila Snyder är Bose Corporations verkställande direktör och har hand om alla aspekter av företagets hemelektronik, fordon och relaterade verksamheter. Lila är också medlem i styrelsen.

Lilas introduktion till Bose-ljudet kom genom den ikoniska Wave-radion som hon sparade ihop till och köpte under skoltiden för att kunna spela musik i sin lilla lägenhet.

Innan hon började på Bose 2020 var Lila verkställande vice ordförande på Pitney Bowes Inc., där hon ledde företagets avdelning för handelstjänster. Hon har även arbetat 15 år som partner på McKinsey & Company, där hon fungerade som konsult för kunder inom teknologi, media och kommunikation. Dessutom är Lila medlem i styrelsen för bostadsföretaget PulteGroup Inc. och alumnistyrelsen på University of Miami. Hon deltar också i MIT School of Engineering Deans Advisory Council och MIT Corporation besökskommitté för avdelningen för maskinteknik.

Lila har en magisterexamen och doktorsexamen i maskinteknik från Massachusetts Institute of Technology samt en kandidatexamen i maskinteknik från University of Miami.