NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Nick Smith

Nick Smith

Senior vicedirektör, strategi, affärsutveckling och teknisk infrastruktur

Nick Smith är senior vicedirektör för strategi och affärsutveckling på Bose. Han ansvarar för företagsomfattande strategiutveckling och implementering, företagspartnerskap och affärsutveckling, att skapa och bygga upp en framväxande tekniklicensieringsverksamhet, en designtänkande praxis, ett datacenter med spetskompetens samt en avancerad datastrategi. Han ansvarar även för informationstekniken på Bose.

Nicks favoritprodukt är Bose QuietComfort® Earbuds som han använder varje dag och smidigt växlar mellan musik, telefonsamtal och möten som ger honom fantastisk ljudkvalitet och brusreducering.

Innan Nick började på Bose 2021 var han direktör, strategi och drift för global e-handel på Pitney Bowes Inc. Under sin tid där ledde han skapandet av nya driftplattformar, partnerprogram och logistiknätverk för att möjliggöra ökad intäktstillväxt. Han ledde även företagsförvärv, integrationer efter förvärv samt samarbetsprogram för innovation.

Nick fick sin masterexamen från University of Connecticut School of Business och sin kandidatexamen i kemiteknik från Purdue University.