UPPTÄCK VÄRLDENS BÄSTA BRUSREDUCERING: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD. MER INFORMATION
Nick Smith

Nick Smith

Första vice ordförande, strategi och affärsutveckling

Nick Smith är första vice ordförande för strategi och affärsutveckling på Bose. Han ansvarar för företagsomfattande strategiutveckling och driftsättning, företagspartnerskap och affärsutveckling, att skapa och bygga upp en framväxande tekniklicensieringsverksamhet, en designtänkande praxis, ett Data Center of Excellence och en avancerad datastrategi.

Nicks favoritprodukt är Bose QuietComfort® Earbuds som han använder varje dag, och smidigt växlar mellan musik, telefonsamtal och möten samtidigt som han får fantastisk ljudkvalitet och brusreducering. 

Innan Nick började på Bose 2021 var han chef för strategi och drift av global E-handel på Pitney Bowes Inc. Under sin tid där ledde han skapandet av nya driftplattformar, partnerprogram och logistiknätverk för att möjliggöra ökad intäktstillväxt. Han ledde även sammanslagningar och förvärv, integrationer efter sammanslagningar samt samarbetsprogram för innovation.

Nick fick sin MBA från University of Connecticut School of Business och sin teknologie kandidatexamen i kemiteknik från Purdue University.