NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Peter Kosak

Peter Kosak

Första vice ordförande, fordon

Peter Kosak är första vice ordförande för vår fordonsverksamhet. Peter har haft den här rollen sedan han började på Bose 2019. Han ansvarar för en global organisation som levererar ljudsystem och teknik i världsklass till fler än 20 bilmärken världen över, och levererar minnesvärda upplevelser till miljontals konsumenter varje år.

Det sista fordonsprojektet som Peter ledde på General Motors var flaggskeppssedanen Cadillac CT6, som innehöll Bose Panaray-ljudsystem med 34 högtalare och 20 kanaler anpassad EQ och digital signalbehandling.

Peter tillför mer än tre decennier av erfarenhet från bilindustrin till sin nuvarande roll, varav majoriteten tillbringades hos General Motors. På GM ledde Peter teknik, marknadsföring, avancerade inköp, planering och organisation av nya produktprogram och team. Efter sin tid på GM var Peter vice ordförande på Nauto, ett teknologidrivet fordonssäkerhetsföretag med säte i Palo Alto, Kalifornien.

Peter har en magisterexamen i maskinteknik från Purdue University, en MBA från Columbia University och en kandidatexamen i maskinteknik från University of Massachusetts.