NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Raza Haider

Raza Haider

Direktör produkt- och försörjningskedja

Raza Haider började på Bose 2022 som företagets första produktdirektör. I sin roll ansvarar han för att ge kunder magiska upplevelser som även stödjer företagets affärsmål. Raza ansvarar även för Bose tillverkning och globala försörjningskedja. Raza har många års ledarskapserfarenhet inom produktinnovation, utveckling och finanshantering.

En av Razas mest minnesvärda Bose-upplevelser är gången då han satt på ett American Airlines-flyg och stängde av och på brusreduceringen på de ursprungliga QuietComfort-hörlurarna och kände en barnslig förtjusning över produkten.

Innan han började på Bose var Raza vice VD på Dell Technologies. Under sin tid där ledde han olika produktutvecklingsgrupper, och var senast chef för Dells globala verksamhet för konsumentdatorer och klientkringutrustning. Han tillbringade också sju år på McKinsey & Company, som kundkonsult inom områdena designtänkande, produktutveckling och drift. Raza är även aktiv affärsängel och mentor för uppstartsbolag i företagsinkubatorer i Austin, Texas.

Raza har en kandidatexamen i ekonomi och psykologi från Ohio Wesleyan University.