NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn

24 September 2015


BOSE PRESENTERAR NYA SOLO 15 SERIE II OCH SOLO 5 LJUDSYSTEM FÖR TV

Bättre TV-ljud, nu med Bluetooth® för trådlös musikstreaming

24 september 2015 – Idag presenterade Bose det nya Solo 15 serie II-ljudsystemet för TV, en uppdatering av den bästa TV-piedestalhögtalaren, och Solo 5-ljudsystem till TV, en helt ny kompakt soundbar. Båda är diskreta högtalare som förbättrar TV-ljudet markant och bara behöver en anslutning mellan högtalare och TV:n. Båda har Bluetooth-anslutning för trådlös musikstreaming och en uppdaterad, avancerad fjärrkontroll med vilken det är enklare än någonsin att styra systemet, TV:n och andra anslutna källor.

Det nya Solo 15 serie II-systemet är bara 62,8 cm brett, 35,6 cm djupt och 7,6 cm högt och ryms under de flesta TV-apparater med skärmar på upp till 50 tum (127 cm). Den nya Bose® Solo-familjemedlemmen Solo 5 är bara 54,8 cm bred, 8,6 cm djup och 7 cm hög, vilket gör att den kan placeras nästan var som helst – framför TV:n, på en hylla eller på väggen.

Det nya Bose Solo 15 serie II-systemet har fem element för vidsträckt och rymligt ljud, inklusive en dedikerad centerhögtalare som gör tal och dialoger lättare att urskilja. Det nya Bose Solo 5-systemet har två element. Både Solo 15 serie II- och Solo 5-systemen har ett separat "dialogläge" som framhäver talet, digital signalbehandling för optimalt ljud oavsett volym och patenterad TrueSpace®-teknik som fördelar ljudet jämnt bakom skärmen och själva högtalaren. Eftersom allt fler TV-program innehåller dramatisk musik återger Solo 15 serie II- och Solo 5-systemen hela frekvensomfånget, inklusive bas som du kan justera med baskontrollen på den medföljande universalfjärrkontrollen. Oavsett vad du tittar på – från nätverksprogram till underhållning, nyheter, konserter eller sport – får du hela paketet: otrolig bild och anmärkningsvärt bra ljud.

Tack vare inbyggd Bluetooth®-teknik kan de nya Solo-systemen även fungera som trådlösa musiksystem för streaming av spellistor, musiktjänster och i princip vad som helst som finns på din telefon eller surfplatta. Allt du lyssnar på i Bluetooth-hörlurar och bärbara Bluetooth-högtalare kan nu spelas via Solo 15 serie II- och Solo 5-system. Det är precis lika enkelt men du får bättre och kraftigare ljud.

Priser och tillgänglighet 

Bose Solo 15 serie II-systemet kan köpas för SEK 4499 och Solo 5-ljudsystemet för TV för SEK 2499 från och med slutet på september. De kan köpas på bose.se, hos utvalda auktoriserade Bose-återförsäljare och i Bose egna butiker.

Om Bose

Bose grundades 1964 av Dr. Amar G. Bose under hans tid som professor på Massachusetts Institute of Technology (MIT). Idag drivs företaget med ett och samma övergripande mål som när det startades, att genom långsiktig forskning och utveckling utveckla nya teknologier med verkliga användarfördelar. Bose står bakom en rad innovationer som har förändrat, förnyat och utvecklat produktkategorier inom ljud och andra olika områden. Bose produkter för hemmet, bilen, publika miljöer och de mobila lösningarna har i flera fall blivit förgrundsfigurer inom sin nisch.

Bose Corporation är privatägt. Företagets anda av innovation, passion för högsta kvalitet och dedikation för bästa möjliga upplevelse kan hittas runt om i världen, överallt där Bose gör affärer.

###

Ordmärket Bluetooth® är ett varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och Bose Corporation använder detta under licensansvar.

Pressmeddelande som PDF