NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn

BOSE LANSERAR NYA HÖGTALAREN SOUNDLINK® MINI BLUETOOTH® II

SoundLink® Mini– nu med högtalartelefon och längre batteritid, Multi-Connect och röstmeddelanden

4 juni 2015 -- I dag lanserar Bose nästa generations SoundLink® Mini Bluetooth-högtalare, den mest funktionsrika och mobila SoundLink®-högtalaren någonsin. SoundLink® Mini II har uppdaterats med högtalartelefon för att kunna ta emot samtal utan hörlurar, längre batteritid som klarar en hel dags lyssnande, multianslutning för telefon och surfplatta, samt röstmeddelanden som gör ihopparningen enkel. Dessutom levererar den det kraftfulla, verklighetstrogna ljudet som gjort den till världens mest kända minihögtalare. Priset ligger kvar på 1999 kr.

”Den första SoundLink Mini överraskade verkligen”, säger Jack Yu, produktchef för Bose SoundLink®-högtalarna. ”Det finns ingen liknande högtalare på marknaden och den har ett ljud som fortsätter att förvåna. Våra ingenjörer har sett till att den har samma prestanda som förut – och lagt till nya sätt att använda den på.”

SoundLink® Mini II har en inbyggd högtalartelefon så att du kan ta emot samtal utan hörlurar – och höra varje ord tydligt. Du trycker bara på en knapp längst upp på högtalaren. När samtalet är avslutat återupptas musiken automatiskt. Det går att ansluta två Bluetooth-enheter samtidigt, så att du kan spela upp musik eller annat innehåll från telefonen och surfplattan. Och ihopparningen har aldrig varit enklare. Nya röstmeddelanden förenklar processen. De vägleder dig så att du snabbt kan ansluta högtalaren till en mobil enhet och identifiera dina enheter med namn med hjälp av text-till-tal-funktionen. SoundLink® Mini II lagrar de åtta senast använda Bluetooth-enheterna i minnet så att de inte behöver paras ihop igen.

SoundLink® Mini II har fått ett förbättrat uppladdningsbart litiumjonbatteri som varar i upp till tio timmar – perfekt när man lyssnar länge. För extra bekvämlighet går det nu att ladda högtalaren via de flesta USB-strömkällor. En laddare ingår, så att högtalaren alltid är klar att använda när du behöver den. Kan tas med nästan var som helst. Högtalaren är tålig och robust och har testats för att klara vardagens alla påfrestningar, både vid inomhus- och utomhusbruk.

Nya SoundLink® Mini II är fortfarande Boses minsta Bluetooth®-högtalare. Den har samma kompakta storlek som tidigare – den väger 668 gram och är bara 5,1 cm hög, 18 cm bred och 5,8 cm djup. Den behåller det klassiska anodiserade aluminiumhöljet som skyddar mot repor och fingeravtryck, men har en uppdaterad look med fasade kanter och ett mikroperforerat stålgaller. Nya SoundLink® Mini II utmärks av samma patenterade och unika ljud som definierade om hela Bluetooth-högtalarkategorin. De patenterade dubbla, motsatta passiva radiatorerna kombineras med två specialutformade, högeffektiva omvandlare för att ge ett fylligt, klart ljud med dramatiskt djupa bastoner. Sänk eller höj volymen – den digitala signalbehandlingen från Bose® ger balanserat ljud på alla volymnivåer.

”Soundlink Mini II är ännu ett exempel på vårt detaljfokus”, säger Jack Yu. ”Det trådlösa finns överallt – men vi har förbättrat tekniken så att den låter bättre, har bättre design och är lättare att använda – vårt fokus ligger alltid på det här området. Kombinationen av SoundLink Minis fantastiska ljud och utseende med nya funktioner som är enkla, intuitiva och briljant utförda öppnar ett nytt kapitel i vår historia.”

Historien om Bose SoundLink® 

Boses SoundLink®-högtalare blev världskända för sin höga standard inom mobilt ljud vid den första lanseringen 2011 då de snabbt tog hela kategorin med storm. Boses utbud av SoundLink®-högtalare omfattar SoundLink® Bluetooth-högtalare III som är Boses bästa Bluetooth-högtalare; SoundLink® Color Bluetooth-högtalare som är Boses mest prisvärda och lättaste högtalaralternativ – och nu även SoundLink® Mini Bluetooth-högtalare II: den minsta, mest funktionsrika Bose Bluetooth-högtalaren någonsin och nästa generations SoundLink® Mini, med över 4 000 femstjärniga omdömen på Amazon och miljontals nöjda ägare över hela världen.

Priser och tillgänglighet

Nya SoundLink® Mini Bluetooth-högtalare II kommer kunna köpas på bose.se, i Bose Stores, på telefon 0774-450 450 eller hos auktoriserade Bose-återförsäljare från mitten av juni 2015. Rekommenderat försäljningspris SEK 1999. SoundLink® Mini II finns i två färger, svart och pärlemor, med mjuka fodral i djuprött, energigrönt, marinblått, svart och grått som säljs separat för SEK 249 styck.

Om Bose

Bose grundades 1964 av Dr. Amar G. Bose under hans tid som professor på Massachusetts Institute of Technology (MIT). Idag drivs företaget med ett och samma övergripande mål som när det startades, att genom långsiktig forskning och utveckling utveckla nya teknologier med verkliga användarfördelar. Bose står bakom en rad innovationer som har förändrat, förnyat och utvecklat produktkategorier inom ljud och andra olika områden. Bose produkter för hemmet, bilen, publika miljöer och de mobila lösningarna har i flera fall blivit förgrundsfigurer inom sin nisch. Såväl kompletta underhållningssystem för hemmet som det välkända musiksystemet Wave, vanliga och brusreducerande hörlurar, digitala musiksystem, bluetooth-högtalare och professionella ljudsystem från Bose, har förändrat hur människor lyssnar på musik.

Bose Corporation är privatägt. Företagets anda av innovation, passion för högsta kvalitet och dedikation för bästa möjliga användarupplevelse kan hittas runt om i världen, överallt där Bose gör affärer.

###

Namnet Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och Bose Corporation använder det under licens.

Pressmeddelande som PDF