NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

BOSE® SKA FÖRSE MERCEDES AMG PETRONAS FORMULA ONE® TEAM MED BÄTTRE LJUD

11 mars 2015 – Idag tillkännagav BOSE® och MERCEDES AMG PETRONAS Formula One® Team att de kommer att samarbeta under Formula One®-säsongen 2015. I egenskap av Official Team Partner in Sound hjälper Bose de regerande Formula One Constructors-mästarna att försvara sin titel. Det nya samarbetet med MERCEDES AMG PETRONAS innebär bland annat att teamet använder ett urval av de senaste Bose-produkterna både på och utanför tävlingsbanan. Bland dessa produkter återfinns QuietComfort®-hörlurar och trådlösa SoundTouch™-musiksystem. Förarna Lewis Hamilton och Nico Rosberg kommer att ha Boses märke på sina tävlingsoveraller och hjälmar. Märket kommer även att finnas på depåteamets hjälmar och kläder.

”Vi är glada över att vara en del av MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team, eftersom vi också strävar efter höga prestanda och perfektion”, säger Colette Burke, vd för Bose Europe. ”Den patenterade teknik som finns i våra produkter hjälper teamet under förberedelserna, resorna och samarbetet under F1-tävlingar runt om i världen.”

Toto Wolff, chef för Mercedes-Benz Motorsport, säger: ”Livet i ett Formula One-team är krävande. Därför är vi glada över att samarbeta med Bose under en ny spännande Formula One-säsong. Boses branschledande ljudprodukter blir en viktig del i våra rutiner. De i vår personal som reser mycket har redan fått dra fördel av Boses brusreducerande hörlurar QuietComfort på sina långa resor över hela världen.”

Genom globala sportsamarbeten, som samarbetena med MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team, National Football League (NFL) och Rory McIllroy, vill Bose visa att bra ljud är viktigt i sportsammanhang och samtidigt bli ett samtalsämne bland sportfansen.

Om Bose

Bose grundades 1964 av Dr. Amar G. Bose under hans tid som professor på Massachusetts Institute of Technology (MIT). Idag drivs företaget med ett och samma övergripande mål som när det startades, att genom långsiktig forskning och utveckling utveckla nya teknologier med verkliga användarfördelar. Bose står bakom en rad innovationer som har förändrat, förnyat och utvecklat produktkategorier inom ljud och andra olika områden. Bose produkter för hemmet, bilen, publika miljöer och de mobila lösningarna har i flera fall blivit förgrundsfigurer inom sin nisch. Såväl kompletta underhållningssystem för hemmet som det välkända musiksystemet Wave, vanliga och brusreducerande hörlurar, digitala musiksystem, bluetooth-högtalare och professionella ljudsystem från Bose, har förändrat hur människor lyssnar på musik.

Bose Corporation är privatägt. Företagets anda av innovation, passion för högsta kvalitet och dedikation för bästa möjliga användarupplevelse kan hittas runt om i världen, överallt där Bose gör affärer.

###

Ordmärket Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och Bose Corporation använder detta under licens.

Pressmeddelande som PDF