NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

14 Oktober, 2016


BOSE INTRODUCERAR NY TRÅDLÖS SOUNDBAR OCH SURROUNDLJUDSYSTEM

SoundTouch® 300 omdefinierar ljudkvalitén för strömmande musik och filmer från en enda högtalare

Nya Lifestyle®-system levererar fantastiskt surroundljud med ny iögonenfallande design

Oktober, 2016 - Bose lanserar idag tre nya trådlösa ljudsystem som är skräddarsydda för ditt hem. SoundTouch 300 soundbar, spränger gränserna för vad en enda högtalare kan prestera för musik och film, samt två nya premium hemmabiosystem, som kombinerar fantastiskt surroundljud med lika fantastisk design.

SoundTouch 300 Soundbar

SoundTouch 300 är kompakt med sina 97,8 cm x 5,7cm x 10,8cm (LxBxH) och levererar den bästa ljudkvalitén man kan få från en soundbar i samma storlek, oavsett vad du lyssnar på. Den har såväl Wi-Fi, som Bluetooth med NFC för snabb och enkel parkoppling. Det förenklar lyssnade på strömmande ljud som Spotify® och i princip allt du kan ta del av. Att titta på filmer, serier eller sport är lika välljudande. Formfaktorn bryter med konventionen genom sin tunna profil och höga byggkvalité, som sitt perforerade metallgaller som sveper omlott och snygga topp i glas.

- Med SoundTouch 300 fyller vi en lucka på marknaden, säger Pete Ogley, chef för Bose audio-for-video. Vi skapade något nytt i kategorin vad gäller storlek, ljud och design som inte funnits tidigare. Utöver Wi-Fi har vi lagt till Bluetooth så att du kan strömma vad som helst, omedelbart. Och eftersom den fungerar både som ett trådlöst musik- och hemmabiosystem, får du en fantastisk ljudupplevelse oavsett om du lyssnar på dina spellistor, tittar på Netflix, eller kollar på sport - allt via en enda väldesignad högtalare.

För att skapa en bättre rumsupplevelse använder SoundTouch 300 den exklusiva PhaseGuide® teknologin för att skicka ljudsignaler både till vänster och höger i rummet. Resultatet är att du kan höra det du inte ser – ljud från platser där det inte finns någon högtalare. Den patenterade QuietPort™-tekniken ger en djup, ren bas oavsett volym och utan att den förvrängs. Bose har lagt till avancerad DSP för detaljer och balans över alla frekvenser. Och eftersom rum kan se olika ut i storlek, form och inredning, använder SoundTouch 300 ADAPTiQ®-kalibrering för att automatiskt anpassa ljudet till ditt hem.

HDMI Audio Return Channel (ARC) gör installationen enkel - endast en kabel behövs för att synkronisera SoundTouch 300 med en TV, DVD-spelare eller streamingtjänster. Det nya systemet är också framtidssäkrat. Med 4K pass-through är den kompatibel med både dagens och morgondagens teknik.

Även om SoundTouch 300 klarar sig fint på egen hand, kan den också kopplas samman med fler komponenter. Bland annat den nya, akustiskt matchade trådlösa basmodulen Acoustimass® 300 och/eller Virtually Invisible® 300 trådlösa surroundhögtalare som ger en komplett 5.1- upplevelse. Som en del av Bose SoundTouch-familjen, kan SoundTouch 300 också anslutas till andra SoundTouch-högtalare hemma för det ultimata, multi-room underhållningssystemet.

Lifestyle 650 och 600 exklusiva underhållningssystem

Bose® Lifestyle 650 exklusiva underhållningssystem har allt, bland annat fantastiskt 5.1-ljud via den mest raffinerade Bosedesignen någonsin. Fyra nya OmniJewel™ satellithögtalare, är de minsta som Bose någonsin gjort med sina blygsamma mått 4,67 cm x 14,66 cm x 4,67 cm (BxHxD). Varje OmniJewel-högtalare har nya high-excursion transduktorer placerade mot varandra vilket ger spektakulär uteffekt. De fungerar tillsammans via en smal centerkanal och basmodul för häpnadsväckande, rundstrålande ljud. Lifestyle 650-högtalarna är fyllda med teknik inrymt i ett borstat, anodiserad aluminiumskal och har en elegant, böjd konsol accentuerat med polerat glas. Även om systemkomponenterna lätt kan göras osynliga i ett rum, är de visuellt imponerande och tänkta att synas.

- Vårt nya Lifestyle 650-system är fantastiskt, säger Ogley. För de som vill ha högsta ljudkvalitet, estetik, bygg- och materialkvalité finns det inget bättre alternativ.

Liksom SoundTouch 300, tillämpar 650 QuietPort-tekniken och avancerad DSP för djup, klarhet och realism. ADAPTiQ ger optimal akustik i alla rum, 4K pass-through med 6 HDMI-ingångar samt Wi-Fi och Bluetooth-aktivering med NFC. Därutöver är nya SoundTouch 300 kompatibelt med andra SoundTouch-system så att du får en trådlös ljudupplevelse för hela hemmet. Installationen förenklas genom Bose exklusiva Unify®-funktion, som guidar dig igenom varje steg via enkla meddelanden på skärmen. Handhavandet är enkelt med den medföljande universalfjärrkontrollen.

Det nya Lifestyle 600-systemet ingår tillsammans med Lifestyle 650 i portföljen, och har flera av de lyxiga funktionerna och fyra, något större Jewel Cube®-satellithögtalare och en Jewel Cube centerhögtalare.

Tillgänglighet och utföranden

SoundTouch 300 Soundbar, Acoustimass 300 basmodul, Virtually Invisible-surroundhögtalarna, och Lifestyle 650 och 600-systemen finns tillgängliga i oktober 2016.

SoundTouch 300 Soundbar har ett rekommenderat pris på SEK 7.499. Den valfria basmodulen har ett rekommenderat pris på SEK 7.499 och de akustiskt matchade surroundhögtalarna har ett rekommenderat pris på SEK 3.799. Lifestyle 650 och 600 hemmabiosystem kommer att säljas för SEK 47.995 respektive SEK 37.995. SoundTouch 300 och Lifestyle-produkterna säljs via Bose butiker samt hos auktoriserade Bose-återförsäljare. Ytterligare information finns på Bose.se.

Om Bose

Bose grundades 1964 av Dr. Amar G. Bose under hans tid som professor på Massachusetts Institute of Technology (MIT). Idag drivs företaget med ett och samma övergripande mål som när det startades, att genom långsiktig forskning och utveckling utveckla nya teknologier med verkliga användarfördelar. Bose står bakom en rad innovationer som har förändrat, förnyat och utvecklat produktkategorier inom ljud och andra olika områden. Bose produkter för hemmet, bilen, publika miljöer och de mobila lösningarna har i flera fall blivit förgrundsfigurer inom sin nisch.

Bose Corporation är privatägt. Företagets anda av innovation, passion för högsta kvalitet och dedikation för bästa möjliga upplevelse kan hittas runt om i världen, överallt där Bose gör affärer.

###

Wi-Fi är ett registrerat märke tillhörande Wi-Fi Alliance. Bluetooth® är ett registrerat varumärke som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av det varumärket av Bose Corporation är licensierad. Spotify ett varumärke som tillhör Spotify AB. Musiktjänster kan variera beroende på land.

Pressmeddelande som PDF

TILLHÖRANDE INNEHÅLL


BILDER

VIDEOR

NInga resultat funna