NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

13 april 2017


BOSE LANSERAR NYA SOUNDLINK REVOLVE BLUETOOTH

Äkta 360-ljudmed dramatiskt djup och imponerande kraft

13 april 2017 - Bose presenterar idag sina bästa Bluetooth-högtalare någonsin - den nya SoundLink Revolve och SoundLink Revolve +. Med äkta 360-ljud och en helt ny akustisk design, ger Revolve-högtalaren ett djupt, häpnadsväckande ljud i alla riktningar – förpackat i ett helgjutet aluminiumkabinett.

När SoundLink först kom ut på marknaden tog den branschen med storm, säger Glenn Gomes-Casseres, ansvarig för Bose trådlösa högtalarprodukter. Vi ville inte bara göra små förbättringar av det ljud som gjorde dessa berömda. Vi ville att skillnaden skulle vara så dramatisk att det bara skulle behövas en låt för att höra det bästa man någonsin hört från en liten högtalare – om och om igen.

För åstadkomma detta fick Bose ingenjörer starta från grunden, de måste omdefiniera förhållandet mellan storlek, ljud och batterikapacitet. Först utvecklades en helt ny akustisk lösning, som sedan matchades med den cylindriska form som krävdes, i ett enda stycke aluminium. Det finns ingen fram- eller baksida eftersom Revolve-högtalare inte behöver vändas i något specifik riktning. Högtalarna kombinerar dubbla motsatta passiva högtalarelement med en kraftfull, ultraeffektiv transducer - placerad nedåt - och en ny patenterad akustisk deflektor. Med en extra”pressure trap” för att eliminera distorsion, blir resultatet dramatiskt. Ljudet spelas jämnt i alla riktningar, med djup, fyllig bas - utan ideala lyssnarpositioner och missade frekvenser som kännetecknar konventionella 360-graders högtalare. Oavsett om du placerar högtalaren i mitten av rummet, i ett hörn eller varsomhelst annars så ger Revolve-högtalaren samma ljudupplevelse för alla. Musiken är fyllig, klar, och när du så vill - imponerande hög.

De båda nya Revolve-modellerna trivs lika bra utomhus som inomhus. De har en IPX4-klassning vilket innebär att de tål spill, regn och poolstänk; är robust hållbara för att klara stötar, fall eller slag. Ett standardskruvfäste på undersidan av högtalaren gör att de enkelt kan monteras på ett vanligt kamerastativ om man vill lyssna ute i trädgården,på en utomhusfest eller liknande.

Revolve är 15,2 x 8,2 cm (h x b),väger endast 660 gram och har upp till 12 timmars batteritid. Revolve + är något större för än bättre prestanda: 18,4 x 10,5 cm (h x b) med en vikt på 900 gram och upp till 16 timmars speltid. Båda kan parkopplas via NFC, ger vägledning via enkla röstmeddelanden som gör installationen enkel. De har integrerad mikrofon så att de också kan användas som högtalartelefon, eller användas med Siri och Google Assistant.

Den kostnadsfria appen Bose Connect kan nu synkronisera två SoundLink-högtalare i valfri kombination från SoundLink Color II och uppåt. Ett nytt stereoläge gör parkoppling vänster-höger möjlig och ett nytt ”party mode” gör att du kan spela samma musik från båda högtalarna samtidigt.

SOUNDLINK – PASSION OCH MÅLMEDVETENHET

Bose SoundLink-högtalarna är globalt erkända för att ha satt standarden för mobilt ljud. Den ursprungliga SoundLink Mobile-högtalaren omdefinierade kategorin för Bluetooth-högtalare med revolutionerande prestanda från en bärbar design. SoundLink Mini och Mini II tog marknaden med storm med en helt ny nivå av ljudkvalitet via en ännu mer kompakt och mindre design. SoundLink III flyttade gränsen ytterligare och gav en ännu mer kraftfull upplevelse. Den ursprungliga Color blev en hit genom sin robusta design och har precis presenterats i en uppdaterad design som Soundlink Color II. Revolve och Revolve + inleder en ny generation av SoundLink-produkter, som möjliggjorts genom samma passion och målmedvetenhet som startade det hela - att göra den minsta, mest välspelande, trådlösa högtalaren någonsin.

TILLG ÄNGLIGHET OCH UTFÖRANDEN

Soundlink Revolve och Soundlink Revolve + Bluetooth®-högtalare kommer vara tillgänglig för förhandsbeställning från den 13 april 2017 för SEK 2499 respektive SEK 3499. De finns i två färger - Triple Black och Lux Gray. Soundlink Revolve och SoundLink Revolve + kommer att säljas via Bose.se samt utvaldaauktoriserade Bose-återförsäljare och i Bose Stores.

OM BOSE CORPORATION

Bose grundades 1964 av Dr. Amar G. Bose under hans tid som professor på Massachusetts Institute of Technology (MIT). Idag drivs företaget med ett och samma övergripande mål som när det startades, att genom långsiktig forskning och utveckling utveckla nya teknologier med verkliga användarfördelar. Bose står bakom en rad innovationer som har förändrat, förnyat och utvecklat produktkategorier inom ljud och andra olika områden. Bose produkter för hemmet, bilen, publika miljöer och de mobila lösningarna har i flera fall blivit förgrundsfigurer inom sin nisch.

###

Bose Corporation är privatägt. Företagets anda av innovation, passion för högsta kvalitet och dedikation för bästa möjliga upplevelse kan hittas runt om i världen, överallt där Bose gör affärer.

Pressmeddelande som PDF