NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn

21 September, 2017


BOSE UPPDATERAR SIN MEST ÄLSKADE HÖRLUR

Google Assistant och brusreduceringsinställningar adderas till ikoniska QC35

21 september, 2017 – Bose uppdaterar sin ikoniska QC®35 till att bli den första hörluren som erbjuder smidig åtkomst till din Google-assistent. Den har nu också inställningar för att styra (o)ljudet runt dig. De nya QC35 II-hörlurarna finns tillgängliga från idag, och priset ligger kvar på 3 999 SEK.

- QC35 är redan världens mest hyllade trådlösa hörlurar och lite av ett överlevnadsverktyg för den moderna livsstilen, säger Brian Maguire, ansvarig för Bose on-the-go-produkter. Vi har inte ändrat någonting som människor redan älskar - med Google Assistant inbyggd och nya valmöjligheter för vad du hör har vi bara gjort dem bättre.

QC35 II BRUSREDUCERANDE HÖRLURAR

QC35 II brusreducerande hörlurar har samma prestanda och egenskaper som hos den ursprungliga QC35. De levererar samma branschdefinierande brusreducering, ljudupplevelse och upp till 20 timmars batteritid. Samma kontrollknappar finns kvar på höger kåpa - ljudvolym och multifunktionsknappen för inkommande samtal och åtkomst till Siri. Och nu finns det en ny Action-knapp på vänster hörlurskåpa för att ansluta till din Google-assistent - utan att behöva använda telefonen.

DIN EGNA PERSONLIGA GOOGLE

Bose och Google samarbetade om den exklusiva upplevelsen i QC35 II, vilket gör det till den första integrationen av Google Assistant i ett par hörlurar. Tryck och håll ner Action-knappen och din personliga Google är redo att hjälpa till – utan att behöva vänta, titta, svepa eller skriva. Prata och din assistent hjälper dig att hantera din musik och få saker gjorda - till exempel att välja en spellista eller en favoritlåt av en favoritartist eller lägga till möten i din Google-kalender. Den kan hjälpa dig att vara uppdaterad - från att göra enkla saker som att ringa samtal, underrätta dig om inkommande meddelanden, händelser och påminnelser, och återberätta dem för dig. Den kan svara på frågor och hitta information - så du kan kolla ett idrottsresultat, veta de senaste rubrikerna, om ditt flyg är i tid, vilka filmer som visas på bio – med mera.

Ett egenutvecklat Bose-mikrofonsystem fångar upp rösten med anmärkningsvärd tydlighet, så att dina instruktioner tolkas rätt. Och på bråkdelen av en millisekund minskar Bose aktiva brusreducering dramatiskt oönskade ljud runt dig – oavsett om du befinner dig i en ljudlig flygterminal, på en brusande stadsgata eller väntar på ett tåg under rusningstid - hör du bara din assistent eller din valda musik spelas upp tydligt och klart.

NYA INSTÄLLNINGAR FÖR BOSE BRUSREDUCERING

Liksom sin föregångare är brusreduceringen i QC35 II fullt aktiverad när hörluren är påslagen. Med Bose Connect App kan du nu välja om du vill ha brusreduceringen fullt aktiverad, (hög), delvis aktiverad (låg) eller helt avstängd (av). I Connect App kan du också ändra funktionsknappens användning, så att du kan styra ljudinställningarna från hörlurskåpan när du vill, och byta tillbaka till din Google Assistant när du vill.

TILLGÄNGLIGHET, PRIS OCH UTFÖRANDEN

QC35 II brusreducerande hörlurar finns i svart och silver. Action-knappen på QC35 II startar Google Assistant på de marknader där funktionen är tillgänglig. På övriga marknader styr Action-knappen ljudinställningarna. QC35 II är tillgänglig från och med den 19 oktober genom Bose-butiker, Bose.se och auktoriserade Bose-återförsäljare.

OM BOSE CORPORATION

Bose grundades 1964 av Dr. Amar G. Bose under hans tid som professor på Massachusetts Institute of Technology (MIT). Idag drivs företaget med ett och samma övergripande mål som när det startades, att genom långsiktig forskning och utveckling utveckla nya teknologier med verkliga användarfördelar. Bose står bakom en rad innovationer som har förändrat, förnyat och utvecklat produktkategorier inom ljud och andra olika områden. Bose produkter för hemmet, bilen, publika miljöer och de mobila lösningarna har i flera fall blivit förgrundsfigurer inom sin nisch.

Bose Corporation är privatägt. Företagets anda av innovation, passion för högsta kvalitet och dedikation för bästa möjliga upplevelse kan hittas runt om i världen, överallt där Bose gör affärer.

###

Pressmeddelande som PDF