NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn

7 September, 2017


MÖT MINSTINGEN MICRO

Bose Lanserar Ny Liten Bluetooth-Högtalare

7 september, 2017 – Idag presenteras Bose SoundLink® Micro Bluetooth® speaker, den minsta och tåligaste bärbara högtalaren hittills. Med yttermåtten 9,83 cm i bredd och 3,48 cm tunn, en vikt på endast 290 gram är SoundLink Micro liten – ända tills du slår på den. Ljudet är omatchat i sin storleksklass och den är vattentät till minst IPX7-klass. Micro låter dig njuta av din musik, prata i telefon och använda Siri eller din Google Assistant – klart och tydligt, var som helst och som aldrig förr.

- Om man vill lyssna när man är på språng finns inget liknande som Micro, säger Brian Maguire, chef för Bose on-the-go produkter. Ingen annan Bluetooth-högtalare i den här storleken låter lika bra, så man kommer alltid vilja ha den med sig. Och den är byggd för att tåla nästan allt, så man kommer att kunna ta den med sig överallt.

Micro är fylld med teknik. En ny typ av fullfrekvensomvandlare, dubbla passiva högtalarelement i miniatyr och ett laddningsbart lithiumjonbatteri är sammanlänkade – som ett mikrosystem. Centimeter för centimeter levererar Micro ett annat slags bärbart ljud – upp till 6 timmar av överraskande högt och klart ljud och en djup bas från en högtalare som får plats i din handflata.

Micro är tålig. Den kommer klara sommarens extrema hetta, vinterns bittra kyla och är tätare än branschens IPX7 klassning anger. Vattentät inifrån och ut byggdes den för att klara såväl tvål-, klor- som saltvatten. I regn eller snö, tappad i handfatet, poolen eller havet – Micro kommer fortsätta att spela. Dess mjuka hölje av silikon skyddar mot repor, stötar och slag, fall, smuts och sand. En lika tålig rem på baksidan gör att den lätt kan fästas på väskan, ryggsäcken, cykeln, kylväskan och annan utrustning.

Micro är vänlig. Den ger tydliga röstmeddelanden vid parkoppling via Bluetooth. Den har en integrerad mikrofon och flerfunktionsknapp för att svara på och ringa samtal och för åtkomst till din VPA med en knapptryckning utan att behöva använda telefonen. Använd tillsammans med Bose® Connect app, kan man också synkronisera med andra SoundLink-högtalare för att skapa en stereolösning (vänster-höger kanal) eller använda Party Mode (spela musik ur båda högtalarna samtidigt).

TILLGÄNGLIGHET, PRIS OCH UTFÖRANDEN

Den nya SoundLink Micro levereras i färgerna svart, Midnight Blue och Bright Orange. Den finns för leverans från och med 21 september till priset SEK 1299. SoundLink Micro kommer att säljas via Bose.se samt utvalda auktoriserade Bose-återförsäljare och i Bose Stores.

SOUNDLINK – PASSION OCH MÅLMEDVETENHET

Bose SoundLink-högtalare är globalt erkända för att ha satt standarden för mobilt ljud. Den ursprungliga SoundLink Mobile-högtalaren omdefinierade kategorin för Bluetooth-högtalare med revolutionerande prestanda från en bärbar design. SoundLink Mini tog marknaden med storm med en helt ny nivå av ljudkvalitet från en än mer kompakt design. Soundlink Color blev en hit genom sin robusta design och färgsättning. Revolve och Revolve + inledde en ny generation av SoundLink-produkter med 360-graders ljudbild. Och nu ansluter sig den lilla och tuffa Micro till familjen. Utvecklad med samma passion och målmedvetenhet som startade det hela - att göra den minsta, mest välspelande, trådlösa högtalaren någonsin.

OM BOSE CORPORATION

Bose grundades 1964 av Dr. Amar G. Bose under hans tid som professor på Massachusetts Institute of Technology (MIT). Idag drivs företaget med ett och samma övergripande mål som när det startades, att genom långsiktig forskning och utveckling utveckla nya teknologier med verkliga användarfördelar. Bose står bakom en rad innovationer som har förändrat, förnyat och utvecklat produktkategorier inom ljud och andra olika områden. Bose produkter för hemmet, bilen, publika miljöer och de mobila lösningarna har i flera fall blivit förgrundsfigurer inom sin nisch.

Bose Corporation är privatägt. Företagets anda av innovation, passion för högsta kvalitet och dedikation för bästa möjliga upplevelse kan hittas runt om i världen, överallt där Bose gör affärer.

###

Pressmeddelande som PDF