Gratis frakt och gratis retur
 

Allmänna villkor:

1. Så här deltar du:

* Köp en SoundLink® Colour Bluetooth®-högtalare och ett fodral hos en auktoriserad återförsäljare eller webbutik (titta på www.bose.eu) så får du SEK 100 i rabatt på det sammanlagda priset.

2. Varaktighet:

* Erbjudandet gäller vid köp av en SoundLink® Colour Bluetooth®-högtalare och ett fodral. Gäller så länge lagret räcker.

3. Viktiga villkor:

* Kampanjen är öppen för deltagare bosatta i Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Sverige, Schweiz och Storbritannien, som köper en SoundLink® Colour Bluetooth®-högtalare hos en auktoriserad återförsäljare eller webbutik. Deltagarna måste ha fyllt 18 år. Kampanjen gäller inte för auktoriserade grossister och återförsäljare som säljer Bose®-produkter, eller för Bose® eller deras dotterbolags anställda och uppdragstagare eller deras familjer, och inte heller för Bose-ombud och andra parter involverade i genomförandet och administrationen av kampanjen.

* Kampanjen gäller endast hos medverkande återförsäljare och webbutiker (gå in på www.bose.eu).

* Rabatten gäller endast vid köp av kampanjprodukterna och kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer.

* Lagret är begränsat.

4. Kontakt:

Om du vill ha mer information om kampanjen, om Bose-produkter eller -tjänster, eller om du har synpunkter på kampanjen, kan du kontakta oss på