Gratis frakt och gratis retur
 

Allmänna villkor:

1. Så här deltar du:

* Köp ett Wave® SoundTouch®-musiksystem och ett trådlöst SoundTouch® 10-musiksystem samtidigt hos en auktoriserad återförsäljare eller webbutik (gå in på www.bose.eu) så får du SEK 1499 i rabatt på det sammanlagda priset.

2. Varaktighet:

* Erbjudandet gäller vid köp av kampanjprodukterna mellan den 1 maj 2016 och 31 augusti 2016.

3. Viktiga villkor:

* Kampanjen är öppen för deltagare bosatta i Sverige som köper ett Wave® SoundTouch®-musiksystem och ett trådlöst SoundTouch® 10-musiksystem hos en auktoriserad återförsäljare eller webbutik. Deltagarna måste ha fyllt 18 år. Kampanjen gäller inte för auktoriserade grossister och återförsäljare som säljer Bose-produkter, eller för Bose eller deras dotterbolags anställda och uppdragstagare eller deras familjer, och inte heller för Bose-ombud och andra parter involverade i genomförandet och administrationen av kampanjen.

* Kampanjen gäller endast hos medverkande återförsäljare och webbutiker (gå in på www.bose.eu).

* Rabatten gäller endast vid köp av ett Wave® SoundTouch®-musiksystem och ett trådlöst SoundTouch® 10-musiksystem och kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer.

* Priserna kan ändras när som helst utan föregående meddelande.

* Lagret är begränsat.

Om du vill lämna tillbaka en av de två produkterna som du köpte direkt från Bose får du SEK 7000 i ersättning för Wave® SoundTouch®-musiksystemet eller SEK 1000 för det trådlösa SoundTouch® 10-musiksystemet. Om produkterna är köpta hos medverkande återförsäljare är det deras returpolicy som gäller.

4. Kontakt:

Om du vill ha mer information om kampanjen, om Bose-produkter eller -tjänster, eller om du har synpunkter på kampanjen, kan du kontakta oss på: