Bose Music-appen går inte att ansluta till hörlurar

Om du har problem med att ansluta hörlurarna till Bose Music-appen kan du prova något av följande. Försök sedan ansluta hörlurarna igen.

Stäng av hörlurarna och slå sedan på dem igen.

Stäng Bose Music-appen på enheten och svep bort den för att stänga den helt. Öppna sedan appen igen och försök ansluta igen.

• I iOS trycker du två gånger på hemknappen och sveper bort Bose Music-appen.
  • På en Android-enhet trycker du på knappen Senaste och sveper bort Bose Music-appen.

Om hörlurarna laddas tar du bort laddningskabeln. Det går inte att ansluta hörlurarna till appen medan de laddas.

Se till att Bose Music-appen och hörlurarna är uppdaterade. Kontrollera om det finns några appuppdateringar i appbutiken. Gå till btu.Bose.com för att söka efter eventuella uppdateringar till hörlurarna.

Ta bort hörlurarna från mobilenhetens minne:

1. I enhetens Bluetooth®-inställningar tittar du i listan över tidigare anslutna Bluetooth-produkter.
  2. Hitta dina Bose-hörlurar och ta bort dem från listan genom att trycka på Glöm, Avsluta parkopplingen, Ta bort eller ett liknande alternativ. Hörlurarna kan förekomma flera gånger i listan. Ta bort alla förekomster.

Rensa Bluetooth-enhetens minne i hörlurarna:

1. Sätt på hörlurarna.
  2. Håll in strömknappen/Bluetooth-knappen i tio sekunder tills du hör ”Bluetooth device list cleared” (Listan över Bluetooth-enheter rensad).

På Apple iOS-enheter ska du se till att inte trycka på Avbryt under installationen:

1. När du har valt produkt i Bose-appen på skärmen Koppla upp dig visas Välj ett tillbehör.
  2. Stäng inte popup-fönstret. Det kan ta upp till två minuter innan hörlurarna visas i popup-fönstret.
  3. När hörlurarna visas väljer du dem. Tryck sedan på Para ihop när du uppmanas till det. Mer information finns i Konfigurera hörlurarna.

Starta om den mobila enheten genom att stänga av den helt och sedan slå på den igen.

Avinstallera Bose Music-appen och installera sedan om den från appbutiken för din mobila enhet.

Återställ hörlurarna. Mer information finns i Återställa hörlurarna.