Ring eller ta emot telefonsamtal med Bluetooth®-aktiverade modeller

innan du ringer eller tar emot några samtal måste du kontrollera att ditt headset är synkroniserat med telefonen. bluetooth®-indikatorlampan ska blinka en gång för varje gång strömindikatorlampan blinkar. om så inte är fallet finns det mer information i avsnittet para ihop med en bluetooth®-aktiverad enhet. använd tabellen nedan för att matcha åtgärden med motsvarande bluetooth®-funktionsknappsåtgärd:

Bluetooth®-indikatorlampa

Bluetooth®-funktionsknapp

besvara ett samtal:
tryck snabbt på bluetooth®-funktionsknappen. du ska höra ett kort pip i hörlurarna innan det inkommande samtalet

avvisa inkommande samtal:
tryck ned bluetooth®-funktionsknappen i tre sekunder. (den här funktionen beror på telefonens funktioner.)

ringa ett samtal:
ring från telefonen och samtalet kopplas automatiskt till ditt headset. if the phone has voice-activated dialing, press the bluetooth® function button och vänta på frågan från telefonrösten

aktivera röstuppringning:
när telefonen inte ringer och inga samtal pågår trycker du på bluetooth®-funktionsknappen en gång. (den här funktionen beror på telefonens funktioner.)

ringa upp det senaste numret på nytt:
när telefonen inte ringer och inga samtal pågår trycker du på bluetooth®-funktionsknappen två gånger i snabb följd. (den här funktionen beror på telefonens funktioner.)

överföra ljudet till mobiltelefonen:
när ett samtal pågår trycker du ned bluetooth®-funktionsknappen i tre till fyra sekunder. this transfers the audio to the mobile phone handset while the bluetooth®-anslutningen förblir aktiv

avsluta ett samtal:
tryck snabbt på bluetooth®-funktionsknappen. du ska höra två korta pip i hörlurarna som meddelar att samtalet har avslutats

Om du befinner dig i ett samtal och är ansluten till en intercom, kan samtalet slutföras med ditt headset efter att du kopplat bort det från intercom-enheten förutsatt att det finns tillräckligt med ström i kontrollmodulen. Om funktionen Automatisk avstängning är aktiv kommer ditt headset att stängas av cirka tre sekunder efter att samtalet avslutats.

om du planerar att använda ditt headset när det är frånkopplat från intercom-enheten för att lyssna på ljud via aux-ingången, eller som ett fristående bluetooth®-headset för att ringa eller ta emot samtal, måste funktionen automatisk avstängning inaktiveras om du vill slippa funktionsavbrott. mer information om funktionen automatisk avstängning finns i ställa in kontrollmodulens funktionsomkopplare.