90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK
Soundbarhögtalare från Bose och en tv

Ett meddelande från vår ordförande och operativa chef

Jim Scammon, ordförande och operativ chef

Efter det senaste årets påfrestningar har vi bara blivit starkare och mer motståndskraftiga.

Vi ställdes inför många utmaningar som gav oss en djupare förståelse för varandra, vårt samhälle och planeten som vi bor på. Det blev uppenbart vad som var vårt viktigaste ansvar, och vi prioriterade därför säkerheten för våra anställda och deras familjer när pandemin spred sig över hela världen. Utöver lokala restriktioner vidtog vi ytterligare försiktighetsåtgärder för att ge ökad sinnesro under dessa osäkra månader.

Vi har arbetat på distans för att fullgöra åtaganden gentemot våra kunder och partner, men vi har också planerat och gjort oss redo för att öppna våra kontor runt om i världen igen när tiden är inne. Nu är tiden här, och vi är redo. Vi vet att livet har förändrats för alla, och en del av lösningarna som vi skapade år 2020 för att balansera hem och arbete kommer att fortsätta användas även efter pandemin och bli en del av det nya normala.

Vi har även gjort fortsatta framsteg när det kommer till andra sociala och miljörelaterade utmaningar. Vi har gett vårt program för inkludering, jämställdhet och mångfald en tydligare utformning efter ett år av självrannsakan, med rådgivning och vägledning från våra medarbetare. Vi ställdes inför ytterligare utmaningar i form av de frågor om rasism som blev högaktuella i USA, vilket startade samtal som vi aldrig tidigare haft på Bose. Vi behövde lägga fokus på mer än vad vi redan visste. Och vi ville inte svara med tomma gester, utan vi ville vara uppriktiga.

Våra tidlösa övertygelser var till stor hjälp för detta.

När ett företags värderingar är som bäst utgör de ett stort och betydelsefullt ansvar som gör oss till bättre människor och bidrar till en bättre värld. Vår grundare, dr Amar Bose, hade en vision som handlade om mer än bara produkter. Han ville att företaget skulle bli en plats där alla kan nå sin fulla potential. Det är vårt ansvar att förverkliga detta, varje dag. Det är vår skyldighet gentemot alla som vill bli en del av Bose och alla som redan arbetar här. I sin tur måste våra medarbetare vara villiga att bidra till ett sådant klimat. Det här är ingen nyhet, men det har fått en ny innebörd under det senaste året.

Jag vill tacka våra anställda för deras mod, feedback och anmärkningsvärda uthållighet under räkenskapsåret 2021.

Vänliga hälsningar
Jim Scammon
Ordförande och operativ chef