NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

AMAZON ALEXA OCH PRODUKTER FRÅN BOSE

Alexa built-in-ikon

Alexa, hur kan du göra mina produkter från Bose ännu bättre?

Ny teknik ger ständigt nya sätt att interagera med omvärlden. Röstassistenter som Amazon Alexa gör dina vardagsrutiner ännu enklare. Amazon Alexa finns i en mängd olika produkter och gör att du kan röststyra produkter som hörlurar, högtalare, tv, termostater, lampor och till och med din bil.

Bose smarthögtalare 500 på nattduksbordet i ett sovrum

Hur fungerar Alexa?

För närvarande fungerar Amazon Alexa med Bose QC35 II, Headphones 700, Hemmahögtalare 300, Smart högtalare 500, Bärbar smart högtalare, Smart soundbarhögtalare 300, Soundbarhögtalare 500 ochSmart soundbarhögtalare 700. Lär dig hur du konfigurerar Amazon Alexa för smarta högtalare, Headphones 700 och våra QC35 II-hörlurar.

Efter konfigurationen kan Alexa göra din vardag enklare och mer effektiv. Säg bara ”Alexa” för att interagera med din personliga röstassistent. Osäker på var du ska börja? Läs vidare och upptäck Alexa tillsammans med smarta högtalare och hörlurar från Bose.

”Alexa, spela 90-talspop.”

Styr din musik

Tänk att du står och lagar middag efter en lång arbetsdag och vill ha lite musik i bakgrunden för att slappna av. Du behöver inte avbryta det du håller på med (eller missa att röra om i grytorna). Säg bara ”Alexa, spela min efter-jobbet-spellista”  så ansluter Bose smarthögtalare 500 till din favoritmusiktjänst och plötsligt fylls köket med musik.

Det är faktiskt så enkelt – din röst är den ultimata fjärrkontrollen. Du kan be Alexa att spela den artist, genre, radiokanal, podd eller spellista som du önskar. Självklart kan du även be henne att gå till nästa låt, höja volymen och mycket mer. Det gör det enkelt att lyssna på musik. Du kanske upptäcker, precis som många andra, att du lyssnar på mer musik än någonsin tidigare.

”Alexa, ring mamma.”

Ring mamma

Har du svårt att hitta din telefon, men behöver verkligen prata lite med mamma just nu? Be Alexa ringa henne åt dig, oavsett om du är på jakt efter ett recept eller bara känner för att prata en stund. Vår senaste programvaruuppdatering innehåller en funktion som gör att du kan ringa samtal direkt från din högtalare eller soundbarhögtalare till smarta Bose-produkter, Amazon Echo-produkter och till alla kontakter i din kontaktlista.* Ingen telefon. Inga händer. Ingen avgift. Det är som en walkie-talkie, men så mycket bättre. 

Och om mamma hann före. kan du även besvara samtal på högtalaren eller din soundbarhögtalare. Säg bara "Alexa, svara" och låt mamma tala om vilket tekniskt geni du är.

För att kunna ringa upp produkter måste båda parter konfigurera funktionen och använda Wi-Fi.

”Alexa, behöver jag ett paraply idag?”

Förbered dig för dagen

Vi har alla upplevt det; du är sen till jobbet och försöker välja kläder och bestämma vad du behöver packa för dagen. Fråga bara din smarta högtalare från Bose: ”Alexa, vad blir det för väder?” Du får ett svar nästan snabbare än du kan titta ut genom fönstret. Vill du veta dagens nyheter eller resultatet från gårdagens match? Fråga Alexa. Det är dessa uppgifter som gör Alexa så hjälpsam i vardagen.

Men Alexa är inte bara hjälpsam. Hon är rolig också. Du kan be om ett skämt eller spela spel som Jeopardy. Många föräldrar menar att Alexa ofta kommer till undsättning. Hon har oftast svaren på alla de frågor som dina barn ställer varje dag. Vilken är värdens största flod? Hur många månar har Saturnus? Är lejon verkligen katter? Varför är himlen blå? Om du inte vet svaret är det bara att fråga Alexa. Alexa kan också hjälpa hela familjen att varva ner efter en hektisk dag genom att läsa en ljudbok eller spela en intressant podd. Mys i soffan och låt Alexa göra jobbet.

Alexa, hur ser mitt schema för imorgon ut?

Håll tiden

Vill du kolla maten i ugnen om 10 minuter? Säg bara ”Alexa, ställ timern på 10 minuter.” Har du ett tidigt möte imorgon bitti? Säg bara ”Alexa, ställ ett alarm på kl. 06.” Alexa gör enkla vardagsuppgifter ännu enklare. Du behöver aldrig skriva ut en inköpslista eller ta upp telefonen eller datorn för att se om din favoritrestaurang fortfarande är öppen. Det kanske låter enkelt, men det är just dessa små tjänster som gör att Alexa förenklar din dag.

Du hittar Alexa i Bose brusreducerande hörlurar 700, QC35 II trådlösa hörlurar och i vårt utbud av smarta högtalare och soundbarhögtalare. Ny programvaruuppdateringar gör även att Alexa får nya funktioner, såsom fler språk och fler musiktjänster, så fort de finns tillgängliga. Alexa gör det enklare än någonsin att maximera dina produkter från Bose. Och vem gillar inte det?

Amazon Alexa-aktiverade produkter från Bose

  Du har valt det maximala antalet artiklar (4) att jämföra.   Maxgränsen på 4 artiklar har uppnåtts   Du kan endast jämföra liknande produkter.   Jämför endast liknande produkter.
(0)
Välj 2 till 4 produkter att jämföra

Hur fungerar produkter från Bose med Alexa?

Många produkter från Bose har en funktion som ger användaren tillgång till Alexa, Amazons virtuella assistent.

Vilka produkter från Bose fungerar med Alexa?

Alexa fungerar med majoriteten av alla smarta högtalare och soundbarhögtalare från Bose. Kontrollera produktspecifikationerna gällande kompabilitet med Alexa.

Vad kan jag göra med Alexa på min enhet från Bose?

Använd Alexa på din Bose-enhet för att styra din musik, kolla vädret, ställa in påminnelser och mycket mer med hjälp av din röst.

Vilka språk finns tillgängliga för Alexa på min enhet från Bose?

Alexa finns tillgänglig på en rad olika språk beroende på region.

Kan jag ringa med Alexa på min enhet från Bose?

Ja. Ring dina samtal med hjälp av Alexa på alla enheter från Bose som har aktiverats för röstassistenttjänster.