NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Fördelarna med Bose Ultra öppna öronsnäckor 

En man som springer med Bose Ultra öppna öronsnäckor

Hur håller du kontakt med världen och lyssnar på musik samtidigt? Öppna öronsnäckor är lösningen när du ska göra något som kräver medvetenhet om omgivningen – när du arbetar hemma eller på kontoret, gör ärenden, läxor, tränar och till och med när du är förälder. Livet är så mycket bättre när du har musiken nära till hands, speciellt när du kan uppleva bättre ljud utan avbrott. Med rätt par öronsnäckor kan open-ear-ljudet ge en häpnadsväckande ljudupplevelse samtidigt som du lämnar öronen öppna för världen omkring dig.

Vad är open-ear-ljud?

Open-ear-ljud är den perfekta lösningen för dem som vill ha det bästa av båda världar. Den här modellen av ljudenhet är exakt som den beskrivs. Istället för vadderade kåpor som täcker hela örat som på traditionella hörlurar eller insatta öronsnäckor som avskärmar ditt öra så lämnar öppna öronsnäckor hörselgången öppen. Detta ger dig möjlighet att lyssna på din favorit true crime-podd samtidigt som du hör vad som händer i din omgivning.

Bose Ultra öppna öronsnäckor kommer att imponera på dig och få dig att undra hur du klarade dig utan. Dessa öronsnäckor glänser med Boses egna OpenAudio-teknik och en dynamisk lyssningsupplevelse. Deras naturliga medvetenhetskapacitet är mycket bättre än medvetet läge på hörlurar med aktiv brusreducering (active noise cancelling, ANC). Dessutom finns de i två stilrena färger: Svart eller White Smoke, båda med metalliska detaljer. Bose Ultra öppna öronsnäckor har också toppmodernt rumsligt ljud med huvudspårning för en helt uppslukande lyssningsupplevelse.

De här öronsnäckorna är så bekväma att du aldrig kommer att vilja ta av dem. Deras flexbandsteknik skapar stabilitet och oöverträffad komfort så att öronsnäckorna känns som en del av dig. De är knappt ens öronsnäckor, de sitter så varsamt mot örat att de nästan inte är märkbara. Du kommer att glömma att de är på medan du upplever kristallklart ljud med minimalt ljudläckage. Dina vänner, din familj och dina medarbetare kommer knappast att märka att du lyssnar på dina favoritlåtar – med dessa öppna öronsnäckor är du fortfarande del av världen så de är din perfekta ljudkompis hela dagen.

En man som håller fodralet till Bose Ultra öppna öronsnäckor med snäckor i

Hur fungerar open ear-hörlurar?

Bose Ultra öppna öronsnäckor använder OpenAudio. Det är Bose egen teknik som gör det möjligt att få ljud som spelas en kort bit från din hörselgång att bli rikt, djupt och privat – utan att stänga till ditt öra. Varje öronsnäcka använder ett litet dipolomvandlarsystem som konstruerats för högt och tydligt personligt ljud som stannar i örat – istället för att försvinna någon annanstans.

De fungerar på ett annat sätt än benledningshörlurar som levererar musik genom att sitta tight på huvudet och skicka vibrationer till ditt inneröra istället för genom trumhinnan – vilket kan vara obekvämt och ge ett undermåligt ljud.

De bästa open-ear-ljudfunktionerna

Nu när du har en bättre förståelse för vad OpenAudio är så läs vidare för att lära dig mer om varför och hur det kan hjälpa dig.

Kvinna med Bose Ultra öppna öronsnäckor

1. Pausa inte för något

Dagarna då du var tvungen att fumla med öronsnäckorna när du mötte en kompis är över. Bose Ultra öppna öronsnäckor håller dig helt öppen för världen. På så sätt behöver du inte välja mellan att lyssna på musik och hålla dig medveten om och tillgänglig för omgivningen.

2. Bättre ljud hela dagen

Många gillar inte känslan av att stoppa in något i hörselgången, speciellt inte under längre perioder. Hörlurar med vadderade öronkåpor kan dessutom bli svettiga eller sitta tight på huvudet. Bose Ultra öppna öronsnäckor är så bekväma att du kommer att glömma att du har dem på dig.

Kvinna med Bose Ultra öppna öronsnäckor

3. De passar perfekt för multitasking

Open ear-hörlurar passar perfekt för multitasking eftersom du kan lyssna på musik samtidigt som du kan svara vänner eller medarbetare som talar med dig. Prova dem nästa gång du spelar tennis med dina kompisar eller jobbar på ett projekt med en klasskompis.

4. De håller sig rena

Open ear-öronsnäckor sitter helt på utsidan av örat, så öronvax är inte ett problem när du lånar ut öronsnäckorna till en vän som du vill ska lyssna på din nya favoritlåt.

5. De ger utmärkt ljud

Bose Ultra öppna öronsnäckor kompromissar inte med ljudet. På grund av dess open-ear-teknik så överförs ljud direkt till örat och du får ett fylligt basljud och fantastiskt klart ljud – du får inte det med benledning.

Kvinna med Bose Ultra öppna öronsnäckor

Bästa platserna att använda open-ear-hörlurar

Det finns många tillfällen då open-ear-ljudtekniken verkligen får briljera. Här är några av de bästa situationerna att använda denna typ av hörlurar.

1. Sysslor i hemmet

När du multitaskar hemma under en hektisk dag och du kanske behöver höra om bebisen gråter, när en viktig leverans kommer eller om en hungrig katt står och jamar. Open ear-hörlurar ger dig möjlighet att ha koll på den verkliga världen medan du lyssnar på dina favoritlåtar eller podcaster, utan att störa din sovande bebis.

2. Träning

Bose Ultra öppna öronsnäckor sitter säkert på huvudet genom att vira sig kring ditt öra, vilket passar perfekt när du ska springa, hoppa och studsa omkring. När du tränar utomhus håller dina open ear-hörlurar dessutom dina öron öppna så du hör trafiken, röster, fotgängare och andra viktiga ljud. På detta sätt behöver du inte oroa dig för att bli farligt uppslukad av musiken när du är ute och rör på dig.

En man som bär Bose Ultra öppna öronsnäckor medan han tränar

3. Skrolla i flödet på sociala medier

Vi har alla varit med om att man skrollar på Instagram eller TikTok och så börjar plötsligt en video med hög volym spela och stör alla omkring dig. Med Bose Ultra öppna öronsnäckor på plats kan du höra ljudet från ditt flöde på sociala medier utan att störa dina familjemedlemmar eller isolera dig själv.

4. Kom i rätt stämning, bekvämt.

Bose Ultra öppna öronsnäckor är framtagna för att vara bekväma att använda under hela dagen så att du kan sätta på din fokusspellista för bekväma maratonsessioner med plugg eller arbete. En extra fördel är att du slipper bli skrämd när någon plötsligt klappar dig på axeln för att få din uppmärksamhet. Med öppet ljud kommer du kunna komma i stämning och fokusera utan att den begränsning av medvetenhet som viss brusreducering kan leda till.

5. Glöm tristessen

Glöm tristessen i livets pauser, när du vill bli underhållen men behöver vara tillgänglig – som när du står i kö, går en promenad med barnvagnen eller väntar på att ditt namn ska bli uppropat på kaféet.

6. Direkta, naturliga telefonsamtal.

Svara på samtal hands-free utan att behöva leta efter och sätta i dina öronsnäckor innan samtalet går vidare till röstbrevlådan – du har redan dina öppna öronsnäckor på dig. Och med dina öron öppna kommer din egen röst att låta helt naturlig för dig.

Framtiden är öppna öron

Du kanske aldrig har provat eller ens hört talas om open-ear-ljudteknik eller open-ear-hörlurar men det finns många scenarier i vilka de är att föredra framför andra modeller. Några av de största fördelarna inkluderar säkerhet, komfort, medvetenhet om situationen, renlighet och enastående ljud, och de passar perfekt för sysslor i hemmet, föräldraskap, träning och arbete.

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Förstå open-ear-ljudteknik