NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Det pappor verkligen vill ha är En upplevelse på fars dag.

Låt allt handla om mannen och upplevelsen på fars dag

Strumpor, parfym, slipsar, golfbollar eller så klart något som det står ”Världens bästa pappa” på. Det är alltid svårt att komma på något att ge sin pappa, och därför blir det alltid något klassiskt. Men inte längre. I år ser vi till att papporna får exakt det de vill ha på fars dag.

Vad är det för mystisk present din pappa hellre vill ha än ett par strumpor? En upplevelse. Inte en lövblåsare eller öltapp (även om båda är toppen), utan ett skönt sätt att hålla kontakten på. Det räcker med ett simpelt telefonsamtal. Det visar en undersökning som gjorts om fars dag. Tre av fyra pappor svarade också att de hellre vill ha en upplevelse än en fysisk present. En snabb undersökning som vi gjorde bland våra egna pappor här på Bose visade mer eller mindre samma sak. 

Vi har satt ihop en lista över upplevelser för fars dag som passar för att säga tack till mannen du kallar pappa, och, ännu viktigare, hyllar den man han är. I år är det hatten av till männen som alltid har gillat alla farsdagspresenter utan att klaga. Allt från den där aftershaven som sved till på huden till alla slipsar och ölkylare med färgglada seriefigurer på. Papporna står verkligen ut med det mesta. Hylla honom med en unik upplevelse och lite hjälp från papporna på Bose. Det blir ännu bättre med fantastiskt ljud från vår köpguide för fars dag, som din pappa kommer älska. 

Varför ska mammorna få allt det roliga?

Sedan tidernas begynnelse har män blivit bedömda efter hur de tar hand om sig själva. Faktum är att den rådande situationen har lett till några intressanta hårtrender bland pappor. Några har långt, oklippt hår och har inte rakat sig, och några har kanske klippt och rakat sig själva.

Även om groomingprodukter kanske inte är det pappa allra helst vill ha så skulle han inte bli besviken över att få en avslappnande upplevelse. Skäm bort honom med en spadag som får honom att känna sig bra både inuti och utanpå. Uppdatera din pappas groomingrutin med några välförtjänta styling- och formningsprodukter och annat. För det finns inte en enda man som har sagt ”jag vill inte se bra ut”. Någonsin.

Bortskämd på ett manligt sätt

Skapa en spaliknande upplevelse som passar för mannen. Bekväm, inte krånglig. Fräscha skogs- eller citrusdofter snarare än blomlukt. Och gott om rejäla godsaker och klassiska drycker så att pappa smälter.

 • Få huden att lysa med en ansiktsmask för män eller gör egna masker hemma
 • Tappa upp ett lugnande fotbad och ge handmassage med olja medan han väntar på att maskerna ska bli klara
 • Tryck ut all spänning i nacken och axlarna med hjälp av tips från YouTube
 • Applicera och massera in uppvärmdfuktkräm för män
 • Om du känner dig lite vågad kan du lära dig konsten att raka med varma handdukar

Gör det extra mysigt och stressfritt med vår bärbara SoundLink Mini II Special Edition och spamusik för män. Tips från en Bose-pappa: Kom närmare varandra med musik precis som Kyle G. och Mike F. gör med sina barn. Skapa en spellista som passar flera generationer med en blandning av dina och din pappas favoritlåtar.

SoundLink Mini II Special Edition i Triple Black

Hockeyfrillor, pappamustacher och skägg

Har din pappa låtit håret och skägget växa på sistone? Låt det inte bli för långt. Skäm bort honom med en minimakeover. Visa pappaskägg som är lite mindre som en galen professors, mustascher som inte är så läskiga och hur illa det kan gå när man klipper sitt eget hår. För precis som en vis pappa på Bose sa: det finns en risk för att det inte blir så bra därbak om man klipper sig själv. Ett litet tips: det är inte många som passar i hockeyfrilla. Här är några sätt som du kan ge din pappa en ny stil.

Bose Frames Alto

Para ihop din pappas vältrimmade utseende med en cool klassiker som våra Bose Frames Alto som har en ikonisk silhuett och banbrytande ljud. Snygga nyanser, fantastiskt ljud och perfekt stil. Det kan inte bli fel. Tips från en Bose-pappa: Gör som Matt N., som tar på sig sina solglasögon och slukar ljudböcker när han är på språng. Hans senaste favorit: Drunk Tank Pink


En man och en drönare

Matt N. | Pappa till 2 | Tekniker på Bose

Den perfekta utflykten: Inget som behöver göras, inget som distraherar och bara flyga med en drönare för att ta bilder som vi kan använda till att bygga en 3D-modell av trädgården. Hade inte sagt nej till en massage och en spabehandling på det.


Man. Eld. Grill.

Man tror att man har lagat mat över eld sedan tidigt under stenåldern. Våra inte särskilt utvecklade förfädrar skulle jaga, släpa det de hade fångat till grottan och sedan tillaga det direkt över eld. Så kom grillning till. Och det var även så de manliga arterna tog på sig och intresserade sig för alla former av direkt matlagning över eld, allt från grillning och rökning till stekning och konservering.

För de flesta pappor är grillning en helhetsupplevelse. De gör marinaden, tänder grillen, skär upp och serverar, och sedan njuter de av lugnet när allt är klart. Det är bara något med grillning som osar ”pappa”. Så varför inte låta din pappa få något extra till grillen som hela familjen kan njuta av?

 • Kör grottstil, alltså grilla direkt på glöden inomhus och utomhus.
 • Ha en grillfest på fars dag med hemgjorda spett och olika sorters kött.
 • Skaffa allt till att grilla en hel gris. Det skulle alla grillälskare gilla.
 • Lär dig mer om hur man grillar som i Texas med grillmästaren Aaron Franklin.

Skapa vacker grillmagi i trädgården med det otroliga 360-graders ljudet från vår Portable Home Speaker som kommer igenom rök och duggregn. Tips från en Bose-pappa: Kör igång ett medley med hiphop från 90-talet som grillmästaren Jon P. och dröm dig tillbaka medan du grillar.

Luxe Silver Bose Portable Home Speaker

En man och ett berg

Jon P. | Pappa till 1 | Skribent på Bose

Den perfekta tillflyktsorten: Toppen av ett berg med bara lugn och ro och en fantastisk utsikt. Och kanske lite torkat kött. Men inget annat.


Den perfekta turen

Ibland är det bara lite tid i naturen som en pappa behöver för att ladda batterierna. De flesta papporna på Bose svarade att någon typ av friluftsaktivitet skulle göra fars dag perfekt. Allt från att ta en promenad till att vandra med familjen och fågelskådning, flugfiske och olika andra utomhusgrejer.

 • Skapa ett mikroäventyr som kommer att dämpa pappas behov att komma ut i den fantastiska naturen på egen hand (eller tillsammans) samtidigt som ni håller avstånd och är trygga. 
 • Ta fram en hammock och skapa en lugn tillflyktsort mellan två vackert skuggande träd i trädgården. Eller i ett skogsområde i närheten som är perfekt för en snabb vila.
 • Packa ryggsäck med allt som behövs för ett överraskningsäventyr eller en tur som du kan kartlägga och planera i förväg. Några brusreducerande hörlurar på det och så är allt på plats.
SoundLink Micro Bluetooth-högtalare i Bright Orange

Ha musik och ljud redo för alla dina utomhusutflykter med vår tåliga, bärbara SoundLink Micro Bluetooth®-högtalare. Tips från en Bose-pappa: Gör som Kyle G. och spänn fast den på cykeln under familjeturer. Eller som Mark B. som tar med sig sin under bland annat kajakturer.


En man och en enkel plan

Mark B. | Pappa till 2 | Säljare på Bose

Den bästa man kan unna sig: sova länge, njuta av en kopp kaffe, gå en promenad. Ta tid till att slappna av, både själv och med familjen, och njuta av naturen och varandra utan att bli distraherad.


Ensamheten i mannens grotta

En plats där du kan pausa, slippa tänka och bara vara. Oftast på en plats med lite ljus som är tyst. Alla föräldrar behöver slappna av då och då. Gör det lilla extra på fars dag och ge din pappa en upplevelse av att vara i en grotta där han kan slappna och tänka på gamla tider.

Börja med att leta upp en plats som du kan göra om för en dag. Eller för alltid. Källaren, vinden, ett hörn eller extrarummet. Var kreativ med små, undangömda utrymmen. Eller ta över ett rum en dag. Ta sedan in allt som behövs för att det ska bli bekvämt. Sköna ställen att sitta, ett litet kylskåp med godsaker och det som behövs för att se film, spela spel, lyssna på musik och slappna av i några timmar. Pappor är inte petiga, och din kommer att uppskatta allt du gjort för att han ska kunna titta på och göra som han vill.

Bose Soundbar 700

Ta filmer, musik och spel till nästa nivå med Bose Soundbar 700. Slimmad och snygg design som ger stort, klart och extremt tydligt ljud. Det perfekta komplementet till alla grottupplevelser. Tips från en Bose-pappa: Gör samma som Mike F. gör med sina killar och ta upp nya ämnen, diskussioner och debatter genom filmer och musik.


En man och en middag

Mike F. | Pappa till 3 | Marknadsförare på Bose

De små sakerna: bli tajtare med musik, filmer och sport från flera generationer, som att prata om Michael Jordan och LeBron James. Det hade varit kul om alla kunde träffas bara och äta middag, även om det inte är på fars dag.


 • Tid att bara vara Sätt några riktiga pappaklassiker i kö till en skön eftermiddag. Några av Bose-pappornas favoriter: Die Hard, Star Wars-triologin, Dödligt vapen, Rocky, Gudfadern och allt av Tarantino eller Kubrick
 • Hemmagjord film Gör den stora killen tårögd med en film med alla otroliga familjestunder och hans favoritlåtar. 
 • Gömställe för spelare Skapa ett perfekt spelutrymme för pappa där han kan koppla in och koppla av med lite öl på fat, smarta lampor och surroundljud
 • Tillbaka till skolan Tro det eller ej, men det finns saker som pappan kanske inte vet (men säg inte det). Låt honom lära sig av mästare som Steve Martin om komedi och Martin Scorsese om filmskapande. Eller ta virtuella lektioner så att han kan bli riktigt praktisk och ordna i huset.

Stäng ute omvärlden. Känn lugnet. Para ihop våra omarbetade Bose Noise Cancelling Headphones 700 för att få tyst och lugn jag-tid, var och när som helst. Eller för att fokusera när det behövs som mest. Tips från en Bose-pappa: Sätt på dig de här och gör tråkiga vardagssysslor som att dammsuga lite roligare med glad rock som Jeff J. Eller gör som Mike F. och försvinn i musiken medan du tar itu med trädgården.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 i svart

En man och en mansgrotta

Jeff J. | Pappa till 2 | Designer på Bose

Den ultimata avslappningen: en mörk, tyst plats där man bara kan slappna av några timmar och spela oavbrutet. Lägg till en öltapp, några gamla arkadspel, några souvenirer och belysning. GTG.


Bättre tillsammans

Det som står överst på de flesta pappornas önskelista är att äta tillsammans och ha lite familjetid. Det kan vara lite svårt att träffas eller gå ut just nu, så var kreativ och prova något nytt. Ta en titt på hur sociala medier förnyar familjestunderna på de mest otroliga sätten. Familjer sjunger, dansar, tävlar och publicerar på TikTok, Instagram, Twitter och Facebook inför hela världen. Och det är papporna som visar vägen och upp sig. För barnens skull, så klart.

Blanda nytt med gammalt på fars dag i år. Var tillsammans på nya, annorlunda sätt. Ta den här dagen till att fira pappa och ge er ut på äventyr tillsammans.

 • Lär pappa nya trick Inget för familjer närmare varandra som en utmaning. Gör en TikTok-utmaning under farsdagsmiddagen och ha kul med familjen samtidigt som du sparar pappas snygga dansmoves till framtiden. Bli inspirerad av den här pappan och hans söner i #blindinglightchallenge eller Gordon Ramsay #fliptheswitch och hans dotter
 • Gör det själv som en man Jobba med pappa och skapa mästerverk som ni kan spela och umgås med, till exempel schack, alfabet eller twister i naturlig storlek. Eller bygg upp gömställen och ställen ni kan hänga i. Det kan vara tipitält, pinnslott eller hyddor
 • Bekvämt uteCampa med stil hemma i trädgården och ge din pappa den campingtur han alltid har drömt om. Bara på ett lite annat sätt. Lägg till några s’mores, spökhistorier och en natt under stjärnorna så får han hela paketet.
 • Titta på en stor skärm Ha filmkväll i trädgården med en utomhusprojektorskärm, ställ med snacks, bekväma kuddar att sitta på, tikilampor och fantastiskt 360-graders ljud.
Triple Black SoundLink Revolve Bluetooth-högtalare

Få stort ljud överallt, även i den stora, öppna ytan i trädgården. Vår SoundLink Revolve+ Bluetooth®-högtalare är den perfekta bärbara följeslagaren under filmkvällar utomhus, spontana danstävlingar och grillfesten i trädgården. Tips från en Bose-pappa: Gör musik till en del av vardagen. Dela spellistor, blanda ihop genrer, ge barnen en klassisk rockupplevelse och få koll på låtar från deras tid.


En man och en film

Kyle G. | Pappa till 4 | Marknadsförare på Bose

Den perfekta familjestunden: Någonstans utomhus där han visar klassiker från sin generation, som Star Wars, Tillbaka till framtiden och Älskling, jag krympte barnen.


Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

LJUD I VÄRLDSKLASS FÖR PAPPOR I VÄRLDSKLASS

PRESENTER TILL PAPPOR