NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn

6 idéer på julklappar att unna dig själv i jul

Det finns en viktig person som du inte får glömma när du handlar julklappar till nära och kära i år: dig själv. Med ett stort sortiment av produkter kan du lyfta filmkvällen till en ny nivå, få energi under dina dagliga träningspass och fylla hemmet med uppslukande ljud. Bose gör det enkelt att fira dig själv. Här är de bästa idéerna på julklappar från dig till dig själv!

En kvinna i ett kök efter en julfest som lyssnar på musik genom ett par Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor

1. En perfekt kväll för dig innebär att vara hemma och se en riktigt bra film

När du unnar dig en soundbarhögtalare med Dolby Atmos®, som Bose Smart Ultra soundbarhögtalare, så ger du inte bara dig själv fantastiskt ljud utan även gåvorna av samvaro, kvalitetstid och avslappning. Den röstaktiverade soundbarhögtalaren kommer att höja dina filmkvällar med Dolby Atmos och TrueSpace-teknik, samt våra högtalare som riktar ljudet i praktiskt taget alla riktningar skapar en helt uppslukande surroundljudupplevelse som garanterat kommer att imponera på dina vänner.

Men det är inte allt – Bose Smart Ultra soundbarhögtalare ger en betydande förbättring av dialogens tydlighet, så att du enklare förstår vad de säger i det där historiska dramat du älskar utan att höja volymen. Och med applös Bluetooth®-gruppering av flera Bose-produkter och förenklade Bluetooth-anslutningar så går det snabbare och är enklare än någonsin att ställa in och växla mellan musik, filmer och tv. Du kommer garanterat att se den här snygga soundbarhögtalaren på många önskelistor i jul.

Bose Smart Ultra soundbarhögtalare

2. Du har alltid öronsnäckorna i

Att lyssna genom öronsnäckor är en mycket personlig upplevelse. Alla har olika standarder när det gäller ljud, komfort och så vidare, så du ska unna dig vad du verkligen vill ha. Det är därför brusreducerande öronsnäckor såsom Bose QuietComfort Ultra-öronsnäckor har skapats för att göra alla nöjda. De analyserar den unika formen på ditt öra och anpassar ljudet och brusreduceringen därefter för en personligt anpassad ljudupplevelse med bästa möjliga ljudkvalitet.

Öronsnäckorna ger brusreducering i världsklass och den komfort som Bose är kända för och nu kommer de med rumsligt ljud för att leverera en verkligt revolutionerande lyssningsupplevelse. Detta innebär att Bose, förutom att skapa ett bredare och större ljudlandskap i ditt huvud – så verklighetstroget att de känns som om du kan sträcka ut handen och röra vid det – alltid håller dig på den perfekta akustiska punkten så att du helt kommer att glömma bort att du lyssnar med öronsnäckor.

En kvinna står nära trappor och lyssnar med Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor

3. Ta med dig musiken överallt

Om du är den typen av person som älskar att sätta på dig ett par hörlurar och försvinna in i musiken, så unna dig själv ett par Bose QuietComfort Ultra hörlurar i jul. Detta är de Bose hörlurar med huvudband som du känner till och älskar, nu uppdaterade med teknik för rumsligt ljud som fungerar på allt stereoinnehåll och dessutom kommer de med huvudspårning för att leverera det verkligaste ljudet direkt till dina öron.

Men trots alla dessa funktioner så ligger fokus hos Bose QuietComfort Ultra hörlurar fortfarande på komfort. Med ett huvudband med låg spännkraft, öronkåpor i mjukt proteinläder och CustomTune-teknik som kalibrerar hörlursinställningarna efter din individuella öronform, får du ett ljud som är skräddarsytt för dig, så att du kan lyssna bekvämt i timmar. Dessutom behöver du inte spendera så mycket tid på att krångla med hörlurarna eller anslutna enheter eftersom de har sensorer som upptäcker om de sitter på ditt huvud eller inte och reagerar efter det genom att pausa eller stänga av det du lyssnar på.

Alla dessa funktioner ger bättre lyssning och fokus på jobbet, hemma eller när du är ute på äventyr.

En man sitter på golvet i sitt vardagsrum med Bose QuietComfort Ultra hörlurar

4. Du är showens stjärna

Ett sätt att fira dig själv i jul är att omfamna ditt eget uttryck med en partyhögtalare som ett bärbart S1 Pro+ Bluetooth-högtalarsystem. Detta trådlösa högtalarsystem är perfekt för musiker eftersom du kan koppla in en mikrofon eller ett instrument med två kanalingångar plus en tredje för förinspelat material som du kan mixa in. ToneMatch-förinställningarna hjälper till att sammanföra allt genom att maximera ljudegenskaperna genom EQ, och det gör även extra ljudbehandlingsalternativ för effektenheter och pedaler.

Du kan till och med använda det bärbara högtalarsystemet för att DJ:a på dina egna fester. Detta var faktiskt det ledande övervägandet i designen av S1 Pro+ och anledningen till att enheten var fylld med funktioner som Bluetooth-streaming med parkoppling via ett knapptryck och ingångar för trådbundna källor såsom en DJ-mixer, laptop eller CD-spelare. Dessutom kan ett enda system användas som satellitsystem för större DJ-spelningar. Denna konfiguration får en ytterligare boost genom Auto EQ, vilket använder inbyggda sensorer för att optimera EQ:t efter högtalarens fysiska positionering och riktning.

Människor på en fest och ett bärbart Bose S1 Pro+ Bluetooth-högtalarsystem

5. Människor räknar med att du drar igång festen

SoundLink Revolve+ II Bluetooth-högtalare blir en bra present till dig själv inför julen om du planerar att bjuda hem vänner och familj. Den snygga, bärbara Bluetooth-högtalaren kommer att skapa stämningen på din julfest med 360-graders ljudprojicering som ger ett djupt, rikt ljud i varje riktning. Du kan sprida julkänslan ännu mer genom att samtidigt spela från två kompatibla högtalare och sätta på partyläge (båda högtalarna spelar unisont) eller stereoläge (båda hötalarna spelar som höger och vänster högtalare).

Denna stående cylindriska högtalare har flera fullregisterhögtalare, Wi-Fi®- och Bluetooth-anslutning för åtkomst till ditt personliga bibliotek av streamingtjänster och mikrofoner för telefonsamtal och röststyrning så att du enkelt kan styra den. Dessutom kommer 17 timmars batteritid att hålla igång den nästan hela dagen och natten med en enda laddning.

SoundLink Revolve+ II Bluetooth-högtalare

6. Du vill låta din samling med CD-skivor, kassettband och vinyler glänsa.

Det finns inte någon mer nostalgisk tid på året än julen, då energin, maten och musiken kan ta med dig på en resa i minnet av tidigare jular. Med sin förmåga att ansluta och kanalisera både digitala och analoga källor kan en högtalarförstärkare ta dig ännu närmare dessa minnen, vilket gör det till en av de bästa teknikpresenterna i år. Detta innebär att du kan damma av dina gamla CD-skivor, kassettband och vinylskivor och uppleva dem på ett helt nytt sätt. Läs mer om vad en förstärkare gör och upptäck alla möjligheterna!

Det blir även en praktisk present till dig själv eftersom Bose musikförstärkare kan anslutas till Apple Airplay 2, Chromecast och Spotify Connect utan behov av extra komponenter. Förstärkaren kan också sprida ljudet långt med förmågan att driva två par passiva högtalare på 125 watt per kanal. Om dessa högtalare är tillverkade av Bose är det ännu bättre eftersom förstärkaren ger möjlighet kontrollera EQ:t.

Bose musikförstärkare

Gör alla dagar till julafton

Att skämma bort dig själv med en av dessa presentidéer i jul handlar inte bara om att unna dig själv – det är en påminnelse om att du förtjänar kärlek och uppskattning. När du lyssnar i dina nya hörlurar, öronsnäckor eller på din nya soundbarhögtalare så låt det inspirera dig att sprida generositeten till de omkring dig och väck på så sätt julstämningen.

Människor på en fest

RELATERADE PRODUKTER