NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn

En smart soundbarhögtalare kan göra så mycket mer än att få TV:n att låta bättre

En soundbarhögtalare kan göra TV:n bättre. En smart soundbarhögtalare kan göra ditt liv bättre.

Smarta soundbarhögtalare gör mer än att få TV-ljudet att låta bättre

Om du inte vet om det är värt att köpa en soundbarhögtalare kan en smart soundbarhögtalare vara det smarta valet för dig. Visst kan smarta soundbarhögtalare som Bose Smart Soundbar 700 ochBose Smart Soundbar 300 göra att TV:n låter bättre. Men de kan göra mycket mer än så.

Börja dagen med en smart högtalare

En smart soundbarhögtalare från Bose är praktiskt taget en smart högtalare och en soundbarhögtalare i ett. Till exempel har de smarta soundbarhögtalarna från Bose Wi-Fi ® och inbyggda röstassistenter*. Låt oss säga att det är tidigt på morgonen. Du håller på att göra dig klar för att gå till jobbet. Du gör många saker samtidigt, men har inte så mycket tid att göra dem. Med en smart soundbarhögtalare från Bose kan du bara säga ett ord och få nyheter, väder, trafik med mera direkt – medan du har händerna fria för att duscha, klä dig, äta och allt annat du behöver göra för att komma ut genom dörren.

Lyssna oavbrutet

Din smarta soundbarhögtalare från Bose håller dig ajour. Den kan också underhålla dig. Om du är en av dem som kommer hem och omedelbart slår på TV:n, gör du det förmodligen mer av gammal vana än ett medvetet val. Vad händer om du kom hem och slog på din soundbarhögtalare istället? Trots allt är en smart soundbarhögtalare från Bose ett kraftfullt underhållningssystem. Med inbyggd röststyrning räcker det att du säger ett ord så streamas all din favoritmusik, internetradiokanaler, poddsändningar och ljudböcker – du hör allt med klart ljud som fyller hela rummet. Du kan också gruppera en smart Bose-högtalare med alla andra smarta Bose-högtalare som du har för en smidig ljudupplevelse i hela hemmet. Lyssna på olika låtar i olika rum eller på en låt samtidigt i alla rum och få alla att sjunga med. Under tiden kan alla dina gäster ansluta sin mobila enhet till din smarta Bose-högtalare via Bluetooth® och även spela upp sin favoritmusik.

Säg det. Titta på det.

Den exklusiva Bose Voice4Video™-tekniken kan användas för röststyrning med Alexa – det kan ingen annan soundbarhögtalare. Förutom att styra din smarta soundbarhögtalare från Bose, kan du styra din TV och din kabel- eller digitalbox med bara din röst. Ingen fjärrkontroll. Inga knappar. Ingenting alls. Slå på TV:n och hoppa till din favoritkanal med en enkel fråga till Alexa. Alla kan känna sig som experter, oavsett om dina gäster tycker teknik är krångligt eller bara är där för att titta på matchen. Dessutom kan du ringa eller ta emot samtal till smarta Bose-produkter, Amazon Echo-produkter och alla i kontaktlistan. Handsfree, telefonfri och utan kostnad.**

Kvällstid är showtime

Som vi har sett är din smarta soundbarhögtalare från Bose en smart högtalare som håller dig ajour. Det är också ett kraftfullt musiksystem för hemmet som ger dig underhållning. Men glöm inte vad den gör bäst av allt. Det handlar inte bara om hur den framställer filmer, sport och mer ljud. Det handlar också om hur den får dem att känna sig – och hur den får dig att känna när du tittar på dem. Publikens mullrande jubel före ett banbrytande spel. Vrålet från en T-Rex när den hoppar ut ur djungeln. Ljud som du kan känna är det som gör en smart soundbarhögtalare från Bose, Bose. Vad händer om du vill titta på ett program med Bose-ljud men inte vill störa någon annan? Du kan ansluta din Bose Smart Soundbar 300 eller Bose Smart Soundbar 700 till dina Bose Headphones 700 eller QuietComfort® 45-hörlurar för en personlig TV-lyssningsupplevelse. Med separata volymnivåer kan du sänka eller stänga av ljudet på din soundbarhögtalare samtidigt som du håller hörlurarnas volym hög och tydlig.

* Röstassistenter kan variera mellan olika länder.
** Uppringningsfunktionen är endast tillgänglig med Alexa. För att kunna ringa upp produkter måste båda parter konfigurera den här funktionen och använda Wi-Fi.
Produkttillgänglighet kan variera mellan olika länder


RELATERADE PRODUKTER

  Du har valt det maximala antalet artiklar (4) att jämföra.   Maxgränsen på 4 artiklar har uppnåtts   Du kan endast jämföra liknande produkter.   Jämför endast liknande produkter.
(0)
Välj 2 till 4 produkter att jämföra