NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn

Arbeta hemifrån som ett proffs

Att arbeta hemifrån är så mycket mer än att bara starta den bärbara datorn – rufsfrisyren och allt. Det är inte lätt att få jobbet klart i tid med alla distraktioner som finns i hemmet, och när arbetslivet och privatlivet krockar. Som tur är finns det massor av insikter och råd om hur du kan vara produktiv. Därför har vi utarbetat de bästa jobba hemma-tipsen, -verktygen och -inspirationen för att få ut mesta möjliga av allt hemarbete.

Skapa utrymme

Var och hur du organiserar jobbet kan ha en enorm inverkan på arbetskvaliteten – och på ditt liv. Därför betonar så många experter och distansarbetare vikten av 1) att ha en väl avgränsad arbetsyta – även om det inte är ett hemmakontor, och 2) rätt inredning, med rätt verktyg.

Ett matsalsbord, vardagsrumshörna eller en gammal garderob – alla ytor kan omvandlas till ett arbetsutrymme med rätt inredning. Det perfekta utrymmet ska göra det enkelt att kommunicera och hålla kontakten med arbetet – samtidigt som du får det stöd och den bekvämlighet som behövs för att hålla kroppen och hjärnan i trim.

Skapa ett tankesätt

Det är aldrig idealiskt att växla till "arbetsläge" mitt i de dagliga aktiviteterna hemma. Du måste ha rätt sinnesstämning för att kunna koncentrera dig på arbetet, samtidigt som du bibehåller en viss balans och begränsningar mellan din personliga livsstil och ditt arbetsliv. Lättare sagt än gjort, eller hur?

Att skapa en rutin och minimera distraktioner är den mest populära taktiken för att slå på din arbetshjärna – och koppla bort förströelser. Gå upp vid samma tid, klä på dig och logga ut vid dagens slut Men du kommer bara till en viss gräns med rutiner när det finns distraktioner överallt. Bakgrundsmusik, vitt brus och brusreducerande hörlurar är de bästa sätten att stänga ute brus, förbättra fokus och få dig i arbetsstämning.

Skaffa en pryl (eller tre)

Från appar så att du inte halkar efter med tekniken som effektiviserar arbetet – med lite utrustning kommer du långt när det gäller att öka produktiviteten. Vem älskar inte en bra pryl? Vi har sammanställt några av våra favoritverktyg och -tekniker så att du kan arbeta ännu effektivare – även när du arbetar hemifrån.

De största topplåtarna

Runda av med ett urval av de bästa topplåtarna. Från inspiration och motiverande spellistor till våra favoritlistor med prylar, tips och råd. Vi har verkligen samlat allt du kan behöva för att kunna arbeta hemifrån. Mycket nöje!