KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Så här väljer du de bästa hörlurarna med brusreducering

De bästa hörlurarna med brusreducering gör mycket mer än att utestänga bruset. Här är en guide som hjälper dig att hitta det perfekta paret.

Så här väljer du de bästa hörlurarna med brusreducering

Du försöker koppla av på en långflygning, men motorns buller är inte direkt lugnande. Du arbetar på distans på ditt favoritkafé, men det är så livligt att det är svårt att vara produktiv. Du avslutar ditt sista set på gymmet och behöver lite extra fokus. I dessa och många andra situationer – när den högljudda världen känns lite för högljudd – är bullret frustrerande. Som tur är kan brusreducerande hörlurar erbjuda den buffert du behöver för att minska störningar och distraktioner.

Men med så många alternativ, hur vet du vilka som är de bästa brusreducerande hörlurarna för dig? Den här guiden till Boses produkterbjudanden hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för dig.

Man som använder Bose Noise Cancelling headphones 700 i ett bibliotek

DESIGNADE FÖR AVSKILDHET

Brusreducering som du styr

Brusreduceringen fungerar bäst när den går att styra. Ibland vill du ha en uppslukande brusreducering som isolerar dig från omvärlden. Andra gånger vill du höra vad som händer – baristan ropar ut ditt namn, till exempel, eller kabinpersonalen som ger säkerhetsinstruktioner före flygresan. Med Boses brusreducerande hörlurar kan du anpassa brusreduceringsnivån efter vad omgivningen kräver.

Alla Bose-hörlurar har viss nivå av passiv brusreducering. Det får du också om du stoppar fingrarna i öronen. Trots att fysiska hinder i den yttre världen dämpar högfrekventa ljud behöver du ibland mer än så. Olika modeller av brusreducerande hörlurar har olika kontrollnivåer för att passa dina behov.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 och trådlösa QuietComfort 35-hörlurar II lyssnar aktivt på omgivningen och skickar en motsatt signal för att motverka brus. Bose Noise Cancelling Headphones 700 har 11 olika inställningar för största möjliga kontroll. För snabba avbrott har de ett konversationsläge som pausar musiken och släpper in ljudet – perfekt när du vill stanna och prata med en kollega när du annars är helt uppslukad av veckans hetaste spellista. Trådlösa QuietComfort 35-hörlurar II med tre nivåer av brusreducering som är enkla att växla mellan.

Om du känner dig bekvämare med in-ear-hörlurar kan du pröva de trådlösa QuietControl 30-hörlurarna eller QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling-hörlurarna. De senare har en funktion som kallas Aware-läget och använder hörlurarnas inbyggda mikrofon för att fånga upp externa ljud som du kan höra i hörlurarna med en knapptryckning – utan att ta av dig dem. Det är en perfekt funktion för alla som både vill kunna utestänga och släppa in ljudet.

Kvinna med trådlösa QuietComfort 35 II-hörlurar utomhus

Röststyrning

Alla kan behöva en assistent ibland. När e-postmeddelandena hopar sig, mötena aldrig tar slut, och din kalender är sprängfylld, kan lite hjälp vara till stor hjälp. Som tur är har de trådlösa hörlurarna Bose Noise Cancelling Headphones 700 och QuietComfort 35 II båda optimerats för Google Assistant och Amazon Alexa,* som kan göra din börda lättare genom att hjälpa till med några av de små detaljerna i ditt vardagsliv. Du är bara ett röstkommando bort från att kontrollera dagens möten, eller schemalägga en påminnelse om att hämta kemtvätten efter jobbet. (Röstkommandon och röststyrningsfunktioner kan variera.)

Röstupptagning

Du befinner dig på ett högljutt kontor, springer ärenden eller är redo för en dags arbete på ditt favoritkafé. Tack vare Bose Noise Cancelling Headphones 700:s överlägsna röstupptagning slipper du oroa dig för oljudet runt omkring när du får ett telefonsamtal. Bose Noise Cancelling Headphones 700 har ett banbrytande system med fyra mikrofoner som isolerar din röst samtidigt som bakgrundsljudet runt dig försvinner. Det är inte bara en ledande röstmottagare bland Bose-hörlurar, utan även på marknaden i stort. Det betyder att viktiga kunder inte hör kaffemaskinens mjölkskummare eller din kollegas dånande röst två bås bort. Du hör och hörs nästan som om du pratar öga mot öga i ett tyst rum.

En person som justerar volymen på trådlösa QuietComfort 35-hörlurar II

Hitta rätt passform

Även om alla älskar att kura ihop sig i ett par mjukbyxor hela dagen på en mjuk soffa finns det saker att göra och platser att åka till. Att vara upptagen behöver inte betyda att man måste ha det obekvämt. Hörlurarna borde kännas lika bra som de låter. Ta reda på vilken typ av hörlurar som passar bäst när du är ute kollar utbudet. För vissa är trådlösa hörlurar med öronbygel ett måste. För andra fungerar det smidiga in-ear-alternativet bäst.

Trådlösa hörlurar med öronbygel som Bose Noise Cancelling Headphones 700 och trådlösa QuietComfort 35-hörlurar II omsluter öronen som en kram. Den justerbara huvudbågen gör att den sluter tätt runt öronen utan att trycka mot huvudet. Med trådlösa funktioner kan du även styra hörlurarnas ändringar. Bose Noise Cancelling Headphones 700 har till exempel rörelsebaserade kontroller, vilket innebär att du enkelt kan spela upp, snabbspola framåt, spola bakåt och justera volymen genom att helt enkelt trycka och dra med fingrarna istället för att fumla med traditionella knappar.

Man som bär trådlösa QuietControl 30-hörlurar

För dem som föredrar en in-ear-passform har Bose två av de bästa brusreducerande öronsnäckorna: De trådanslutna QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling-hörlurarna och de trådlösa QuietControl 30-hörlurarna. Båda har StayHear+-snäckor som ger en mjuk och säker passform. För maximal komfort sprider de konformade snäckorna kontakten jämnt över örat och bildar en mjuk tätning som bidrar till hörlurarnas brusreducering i hela ljudspektrumet. De trådlösa QuietControl 30-hörlurarna saknar kablar men har ett ergonomiskt nackband i mjuka material som är perfekt för lyssning hela dagen. De bästa brusreducerande öronsnäckorna sitter tätt inuti öronen så att du lättare kan träna eller ha på dig vintermössa när temperaturen sjunker.

Batteritid

Du är redo för en långflygning. Även om du ser fram emot att koppla av och kanske till och med ta en tupplur finns det en grupp pratsamma passagerare bakom dig. Som tur är har du dina brusreducerande hörlurar med dig. Du tar ut dem ur väskan, sätter på dem och sedan sätter du dig ned och njuter av ett sömnframkallande soundtrack. Inte så snabbt: Precis när du börjar somna dör batteriet i hörlurarna och pladdret bakom dig ruskar om dig och får dig att vakna igen.

Att hantera ett batteri som inte räcker är ett bekymmer och att vänta på att det ska laddas är ett problem. Som tur är har Bose Noise Cancelling Headphones 700 och trådlösa QuietComfort 35-hörlurar II överlägsna batterier som ger upp till 20 timmars kontinuerlig lyssning. Dessutom levereras de med kablar som är praktiska när batteriet dör och du inte har tid att ladda dem.

Inte alla trådlösa högtalare är utformade på samma sätt. Oavsett om du är en världsresenär som vill ha en avkopplande reseupplevelse, en distansarbetare som letar efter lugn och ro, en idrottsman som drivs av musik eller en pendlare som vill stänga ute omvärlden har Bose den perfekta passformen och funktionerna för dig. Med hjälp av informationen i den här guiden kan du avgöra vilken typ av lyssnare du är – och ännu viktigare, vilken typ av brusreducerande hörlurar du behöver.

* Röstassistenter är inte tillgängliga i alla länder och kan variera. Smarta Bose-produkter – tillgänglighet för röstassister.
Produkttillgänglighet kan variera mellan olika länder


RELATERADE PRODUKTER

LIMITED EDITION Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Brusreducering

4 399,00 kr

4 399,00 kr

SPECIALERBJUDANDE QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar

QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar

Over-ear-hörlurar

Ordinarie pris 3 799,00 kr Nuvarande pris 3 119,00 kr

Ordinarie pris 3 799,00 kr Nuvarande pris 3 119,00 kr