NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

Så här väljer du de bästa hörlurarna och öronsnäckorna med brusreducering

De bästa hörlurarna och öronsnäckorna med brusreducering kan göra mycket mer än att bara utestänga bruset. Vilka hörlurar passar dig bäst? Den här guiden hjälper dig att bestämma dig.

Du försöker koppla av på en långflygning, men motorns buller är inte direkt lugnande. Du arbetar på en presentation på ett utomhuskafé men människorna vid bordet två meter bort är så högljudda att det känns som att de sitter två decimeter bort. Du försöker slå personbästa på löpbandet på gymmet men behöver hitta lite extra fokus för ett starkt avslut. I sådana här situationer kan brusreducerande hörlurar erbjuda den buffert du behöver för att minska störningar och distraktioner.

Men med så många alternativ att välja bland, hur ska du veta vilka brusreducerande hörlurar som passar dig bäst? Fortsätt bara läsa. Vi täcker de områden som är allra viktigast, från funktioner till formfaktorer. 

DESIGNADE FÖR AVSKILDHET

Brusreducering som du styr

Tro det eller ej, brusreducering handlar helt och hållet om att använda en typ av ljud för att eliminera ett annat. Tänk på hur en mixer eller dammsugare låter. För att neutralisera det distraherande oljudet krävs en likvärdig men motsatt signal. I teorin är det lika enkelt som 1 + (-1) = 0. 

I verkligheten krävs det ganska sofistikerad akustikteknik för att fungera. I de brusreducerande hörlurarna och öronsnäckorna från Bose finns externa mikrofoner som övervakar ljudet omkring dig, som den där irriterande mixern eller dammsugaren. Mikrofonerna på insidan övervakar samtidigt ljudet inuti hörselgången. På en bråkdel av en millisekund använder hörlurarna all den här informationen för att producera en likvärdig och motsatt signal för att exakt motverka det externa bruset, vilket innebär att det utraderas. Hasta la vista, mixer. Sayonara, dammsugare.

Även om alla brusreducerande produkter från Bose helt skulle kunna isolera dig från världen utanför finns det flera alternativ som erbjuder fördelen av justerbar brusreducering. Med den här praktiska funktionen kan du bestämma exakt hur mycket av omgivningen du vill höra – som när baristan ropar ditt namn eller flygvärdinnan berättar om säkerheten ombord. 

Faktum är att du med Bose Noise Cancelling Headphones 700 och Bose QuietComfort®-öronsnäckorna kan anpassa lyssningsmiljön med 11 olika brusreduceringsnivåer. Öka brusreduceringen och neutralisera kaffekvarnen, mixern och skvallret på kaféet. Minimera det om du vill kunna höra trafik när du är ute och joggar i stan. Eller välj en nivå som passar ditt humör. Och när du behöver pausa musiken helt och hållet för att interagera med världen runt omkring använder du konversationsläget. Med den här praktiska funktionen kan du snabbt prata med en kollega, beställa en kopp kaffe eller lyssna på ett meddelande under flygresan utan att behöva ta av dig en öronsnäcka eller hörlurarna. Tryck bara två gånger på den vänstra öronsnäckan för att bläddra igenom de brusreducerande favoriterna. På hörlurarna finns en knapp på vänster öronsnäcka. Om du vill kan du aktivera konversationsläget via Bose Music-appen.

QuietComfort® 35 II trådlösa hörlurar har tre nivåer av brusreducering som är enkla att växla mellan. QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling-hörlurar har alternativet Aware-läge som använder hörlurarnas inbyggda mikrofon för att fånga upp externa ljud som du kan höra i hörlurarna med en knapptryckning – utan att ta av dig dem. Det är en perfekt funktion för alla som både vill kunna utestänga och släppa in ljudet.

Röststyrning

Alla kan behöva en assistent ibland. När e-postmeddelandena hopar sig, mötena aldrig tar slut, och din kalender är sprängfylld, kan lite hjälp vara till stor hjälp. Som tur är har de trådlösa hörlurarna Bose Noise Cancelling Headphones 700 och QuietComfort® 35 II båda optimerats för Google Assistent och Amazon Alexa,* som kan göra din börda lättare genom att hjälpa till med några av de små detaljerna i ditt vardagsliv. Du är bara ett röstkommando bort från att kontrollera dagens möten, eller schemalägga en påminnelse om att hämta kemtvätten efter jobbet. (Röstkommandon och röststyrningsfunktioner kan variera.)

Röstupptagning

Du arbetar hemifrån och måste jonglera en kundpresentation, TV-spel till barnen och en välförtjänt smoothie till dig själv. Tack vare den överlägsna röstupptagningen i Bose Noise Cancelling Headphones 700 slipper du oroa dig för oljudet runt omkring när du får ett telefonsamtal. Bose Headphones 700 har ett banbrytande system med fyra mikrofoner som isolerar din röst samtidigt som bakgrundsljudet runt dig försvinner. Det är inte bara en ledande röstmottagare bland Bose-hörlurar, utan även på marknaden i stort. Det innebär att dina viktiga kunder inte hör mixerns oljud eller ditt barns segervrål när hen sätter ett nytt rekord. Du hör och hörs nästan som om du pratar öga mot öga i ett tyst rum.

Och om det ens skulle vara möjligt att ta röststyrningen till nästa nivå är Bose Headphones 700 UC utformade för att du ska kunna arbeta på ett bättre sätt, oavsett var din arbetsplats finns. De levereras tillsammans med Bose USB Link Bluetooth®-modulen. Den här specialversionen av Headphones 700 ger en bekväm, förparad trådlös upplevelse för konferenssamtal. Tillsammans är hörlurarna och modulen Microsoft Teams-certifierade. De arbetar också med Google Meet och är kompatibla med Zoom. Så att du kan hålla möten och samarbeta med tillförsikt.

Precis som i de båda versionerna av Headphones 700 är mikrofonsystemet i Bose QuietComfort®-öronsnäckorna utformade för att hjälpa dig kommunicera tydligt med personer via telefon och till din röstassistent. Men eftersom öronsnäckorna är så mycket mindre än öronkåpor finns det färre mikrofoner som gör jobbet. Så även om röstupptagningen i QuietComfort®-öronsnäckorna inte är på samma nivå som i Headphones 700 är de lika bra eller bättre än någon annan True Wireless-öronsnäcka på marknaden.

Touchfunktion

Eftersom vi är vana vid att våra smarttelefoner gör så många saker åt oss tittar vi ständigt på dem. När det händer slår vi ner blicken och glömmer att vara uppmärksamma på omgivningen – tills nu. Med Bose Noise Cancelling 700 och Bose QuietComfort®-öronsnäckor kan du kontrollera innehållet utan att titta på eller ens röra vid telefonen.

Med en rad enkla gester kan du ta emot och avsluta samtal, justera volymen, spela upp och pausa innehåll, ändra brusreduceringsnivå med mera.

Hitta rätt passform

Hörlurarna borde kännas lika bra som de låter. När du handlar ska du ta reda på vilken typ av hörlurar som passar bäst för dig – och din livsstil.

Om trådlösa hörlurar med öronkåpor är ett måste, Bose Noise Cancelling Headphones 700 och QuietComfort® 35 II trådlösa hörlurar omsluter dina öron perfekt. Den justerbara huvudbågen gör att den sluter tätt runt öronen utan att trycka mot huvudet.

Om du föredrar en smidigare stil och känslan av ett in-ear-alternativ bör du överväga Bose QuietComfort®-öronsnäckor. Med True Wireless-hörlurar uppstår en känslig balans mellan en snäcka som sitter precis rätt i örat och en som känns stabil. Om öronsnäckan är för mjuk har den kanske inte den struktur som krävs för att den ska hålla sig på plats. Lika illa är att den är så hård att den aldrig ramlar ur, men är så obekväm att du inte vill använda den. Efter många års forskning i frågan har Bose tekniker skapat StayHear™ Max-öronkudden till Bose QuietComfort®-öronsnäckorna. De här öronkuddarna är tillräckligt sköna för att du ska kunna använda dem i timmar och tillräckligt mångsidiga för att kunna användas vid praktiskt taget alla aktiviteter. 

QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling-hörlurarna har StayHear+-kuddar. För maximal komfort sprider de konformade kuddarna kontakten jämnt över örat och bildar en mjuk tätning som bidrar till hörlurarnas brusreducering i hela ljudspektrumet. De bästa brusreducerande öronsnäckorna sitter tätt inuti öronen så att du lättare kan träna eller ha på dig vintermössa när temperaturen sjunker.

Batteritid

Du är redo för en långflygning. Även om du ser fram emot att koppla av och kanske till och med ta en tupplur finns det en grupp pratsamma passagerare bakom dig. Som tur är har du dina brusreducerande hörlurar med dig. Du tar ut dem ur väskan, sätter på dem och sedan sätter du dig ned och njuter av ett sömnframkallande soundtrack. Inte så snabbt: Precis när du börjar somna dör batteriet, musiken upphör och pladdret bakom dig får dig att vakna igen.

Det kan vara besvärligt att hålla koll på batterinivån och det är aldrig roligt att vänta på att de ska laddas. Som tur är har Bose Noise Cancelling Headphones 700 och QuietComfort® 35 II trådlösa hörlurar överlägsna batterier som ger upp till 20 timmars kontinuerlig lyssning. Dessutom levereras de med kablar som är praktiska när batteriet dör och du inte har tid att ladda dem.

Bose QuietComfort®-öronsnäckorna ger upp till 6 timmars oavbruten lyssningstid. När du inte har på dig öronsnäckorna bör du förvara dem i det trådlösa laddningsfodralet. När fodralet är fulladdat har det tillräckligt med kraft för att förse öronsnäckorna med två extra fulla laddningar. Det är upp till 18 timmars batteritid.

Några tankar mot slutet

Vilka är de viktigaste funktionerna i dina nya hörlurar, vad står högst upp på listan? Om du säger ”verklighetstroget ljud” eller ”kraftfull brusreducering” skulle ett over-ear-alternativ ha varit rätt i vanliga fall. Men det är något som håller på att förändras. Det beror på att Bose® QuietComfort-öronsnäckorna ger ett ljud och en brusreducering som är lika bra som i våra bästa over-ear-hörlurar. När den viktiga frågan är avgjord kan du börja fundera över vilken formfaktor som bäst passar din livsstil.  nbsp;

Oavsett om du är en världsresenär som vill ha en avkopplande reseupplevelse, en distansarbetare som letar efter lugn och ro, en idrottsman som drivs av musik eller en pendlare som vill stänga ute omvärlden har Bose den perfekta passformen och funktionerna för dig. Med hjälp av informationen i den här guiden kan du avgöra vilken typ av lyssnare du är – och ännu viktigare, vilken typ av brusreducerande hörlurar du behöver.

* Röstassistenter är inte tillgängliga i alla länder och kan variera. Smarta Bose-produkter – tillgänglighet för röstassister.
Produkttillgänglighet kan variera mellan olika länder


RELATERADE PRODUKTER

  Du har valt det maximala antalet artiklar (4) att jämföra.   Maxgränsen på 4 artiklar har uppnåtts   Du kan endast jämföra liknande produkter.   Jämför endast liknande produkter.
(0)
Välj 2 till 4 produkter att jämföra
Nya hörlurar, nya öronsnäckor och det senaste inom ljud.
Ibland behöver vi tystnad och andra gånger ljud.
Välj de bästa hörlurarna för löpning