90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

GOOGLE ASSISTENT OCH PRODUKTER FRÅN BOSE

Google Assistent och produkter från Bose
Google Assistent-märke

Säg det så spelas det

Visste du att du kan styra många produkter från Bose med rösten? Det är helt sant. Faktum är att smarta högtalare från Bose och utvalda brusreducerande hörlurar från Bose gör att du kan använda Google Assistent* och dess röstkommandon. Om du inte har använt Google Assistent ännu, eller om du är nyfiken på vad den kan göra, läs vidare.

Vad är Google Assistent?

Google Assistent är en populär röstassistent. Du kan spela upp musik, hitta svar på Google Sök, hantera vardagsuppgifter och enkelt styra smarta enheter i hemmet – bara genom att använda rösten. Börja med att säga "Hej Google" för att starta en konversation med Google Assistent.

Varför ska jag använda Google Assistent med produkter från Bose?

Med Google Assistent får du hjälp på alla enheter, till exempel Google Home, telefonen och Bose-högtalaren, soundbarhögtalaren eller hörlurarna. Den främsta fördelen med att använda Google Assistent med produkter från Bose är det kraftfulla ljudet. Med andra ord låter musik, poddar, telefonsamtal och allt annat du ber Google Assistent att göra för dig, fylligt, klart och fullt av liv.

För närvarande fungerar Google Assistant med Bose Portable Smart SpeakerQC35 II, Headphones 700, Home Speaker 300, Smart Speaker 500, Smart Soundbar 300, och Smart Soundbar 700. Lär dig hur du konfigurerar Google Assistent för smarta högtalare och hörlurar.

Kvinna med QC35 II-hörlurar trycker på åtgärdsknappen för att komma åt röstassistenten

Vad kan jag göra med Google Assistent och produkter från Bose?

När du aktiverar Google Assistent på högtalare och hörlurar från Bose upptäcker du snabbt hur de fungerar tillsammans för att göra saker enklare för dig. Till exempel:

Spela upp musiken

Med Google Assistent och produkter från Bose är din röst den ultimata DJ:n. Tänk dig att du lagar middag och vill lyssna på lite musik. Din Bose Smart Speaker 500 står i andra änden av rummet. Du behöver inte sluta med det du håller på med, utan du kan bara högt säga "Hej Google, spela min middagsspellista på Spotify." På några ögonblick börjar spellistan att spelas upp. Så enkelt är det. Du kan lyssna på dina favoritradiokanaler, poddar med mera på samma sätt.

Få svar på dina frågor

Om du har frågor, har Google Assistent svaren. Tänk dig att du håller på att klä på dig på morgonen och det verkar molnigt ute. Din Bose Smart Soundbar 700 står i närheten. Säg bara högt "Hej Google, hur är vädret?" Google Assistent läser upp den senaste väderprognosen för dig. Använd den för att ta reda på de senaste nyheterna, få gårdagskvällens sportresultat och vägbeskrivningar, gör beräkningar och översättningar och mycket mer.

Hantera din dag

Få hjälp att ta dig genom dagen med några ord. Du har exempelvis på dig Bose Headphones 700 när du arbetar. Plötsligt kommer du ihåg att det är din brors födelsedag och du vill ringa upp honom på kvällen. Tryck bara på röstassistentknappen och säg "Hej Google, påminn mig att ringa Scott kl. 20.00." Det fungerar för alla i din telefons kontaktlista och för alla företag som finns i Google Maps. Du kan också låta Google Assistent ringa samtalet åt dig: "Hej Google, ring Scott!" Du kan även schemalägga händelser i kalendern, göra middagsbokningar, skapa inköpslistor och mycket mer.

*Google Assistent finns inte på alla språk eller i alla länder.
Google är ett varumärke som tillhör Google LLC.

Produkter från Bose med Google Assistent aktiverat

  Du har valt det maximala antalet artiklar (4) att jämföra.   Maxgränsen på 4 artiklar har uppnåtts   Du kan endast jämföra liknande produkter.   Jämför endast liknande produkter.

(0)

Välj 2 till 4 produkter att jämföra

sv