NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Vi tror att ljud kan öppna våra hjärtan och sinnen för oändliga möjligheter… Gör varje dag ännu bättre med

KRAFTFULLT LJUD

Hur folk använder sig av brusreducering för att hitta tystnaden och förundras över ljudet.

Verkliga berättelser om människor som lyssnar in eller stänger av för att känna lugn, komma bort och ta hand om sig själva.

Noise Cancelling Headphones 700

Från den stund du slår upp ögonen och släpper in solljuset släpper du även in världen utanför. När livet rullar på med ansvar, krav och tankar som tynger oss omges du av en ständig störtflod av intryck och ljud som inkräktar på ditt utrymme, leker med dina känslor och påverkar sinnet. Men med kraftfullt ljud hittar människor sätt att fly undan när det blir för mycket. De hittar glädje, trygghet och ibland även avkoppling.

Upptäck hur ljud förändrar liv och verkliga berättelser där livet har blivit bättre med kraftfullt ljud.

Ibland behöver vi tystnad och andra gånger ljud.

Jobbet som flygsteward innefattar kaos och oväsen. För flygstewarder som Japo kan den konstanta överbelastningen av sinnesintryck vara tung både mentalt och känslomässigt, och vara stressig. Det blir svårt att hitta lugnet som skapar balans i vardagen.

”Tystnaden har varit ett överlevnadsverktyg för mig.”

— Japo, flygvärdinna

Läs mer om hur Japo gör varje dag bättre genom att kontrollera det ljud hon släpper in och njuter av musik. Med kraftfullt ljud hittar Japo det bästa i sig själv och tar hand om sig själv eller ”utövar självkärlek” som hon kallar det. Hon tar hand om sig själv fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt genom att skapa ett utrymme för sig själv med brusreducering och skiktning i musiken.

Nyskapande genom ljud

Det som började som ett sätt att stänga ute brus under flygning har utvecklats till så mycket mer sett till hur människor använder brusreducerande hörlurar i vardagen. Vår kärlek till ljud kan ha utlöst den brusreducerande revolutionen, men det är de människor vars liv har blivit bättre som fortsätter att inspirera oss till att skapa nytt.

Det är verkligen fantastiskt hur långt brusreduceringstekniken har kommit och hur vi har anpassat oss till att inte bara hålla jämna steg med – utan att fortsätta att driva på utvecklingen. Vi utvecklar ständigt nya idéer, höjer ribban och förbättrar det vi skapar.

Tankar inifrån

Rodrigo Gomes, Senior Product Line Manager, har varit en del av Bose-familjen i åtta år med fokus på vår brusreducerande hörlursteknik. Nyckelbudskapet när vi pratade med Rodrigo var att brusreduceringen inte bara har utvecklats på grund av förbättrad teknik, utan också för att passa arbete och fritid. Närmare bestämt makrotrenden med en omfattande och varierad mängd innehåll tillgängligt på smarttelefoner. Dessutom använder människor i allt högre grad hörlurar inte bara hemma eller på jobbet – utan även när de är på språng, från att ta en kaffe och gå promenader till att utforska sevärdheterna. De här förändringarna har verkligen drivit på innovationen bakom våra senaste trådlösa Bluetooth® -hörlurar med brusreducering som:

”… hjälper dig att fokusera när du behöver det och stänga ute distraktionerna runt omkring dig.”

– Rodrigo, Senior Product Line Manager på Bose

Enligt Rodrigo har många kunder skickat brev där de berättar hur våra brusreducerande hörlurar har förändrat deras liv till det bättre. Det är som musik för öronen för personer som Rodrigo som har lagt ned så mycket tid och tankearbete på Bose brusreduceringsteknik under hela sin karriär.

"Vissa människor kunde inte gå ut i världen. Allt var jobbigt. De skickar gripande brev om att hörlurarna har förändrat deras liv.”

– Rodrigo

Ljudet blir personligt

Det var Rodrigos personliga upplevelse som verkligen övertygade honom om hur ljud kunde påverka människors liv både till det bättre och det sämre. Han berättar om en granne som var extremt känslig för höga ljud. Hennes son gick i samma simklass som Rodrigos son. Gymmet där de simmade var täckt av ett tält som skapade ekon och var bullrigt. Grannen klarade inte av att sitta och titta på när sonen simmade. En dag lät Rodrigo grannen låna hans trådlösa brusreducerande hörlurar. Hon ställde in brusreduceringen på nivå 5…

”… och det var som natt och dag för henne. Hon kunde vara med på sonens simträning... och det var riktigt spännande.”

– Rodrigo

Stänga ute. Lyssna på.

Ljud är personligt och påverkar oss alla på olika sätt. Om det är några som vet hur kraftfullt ljud kan vara så är det musiker. Det handlar inte alltid om musik, utan om de olika sätt som ljudet verkligen kan förändra våra liv. Sångaren och låtskrivaren Anna Clendening som länge har samarbetat med Bose är en musiker som har tagit till sig kraftfullt ljud för att klara av och stänga ute ljud hon inte klarar av.

Det var fantastiskt att höra hur Anna blir lugnad av ljud. Allt som krävdes var att hon provade sin pappas brusreducerande hörlurar för mer än fem år sedan. Anna fastnade direkt.

”Jag vaknar och tar på mig dem, har förmodligen på mig dem största delen av dagen och sover i dem så att jag inte vaknar mitt i natten.”

– Anna, musiker

Anna vet aldrig vad som kan utlösa de överväldigande känslorna av nervositet och stress som tar över, vilket gör det svårt att klara det dagliga livet. Men genom att ha sina brusreducerande hörlurar redo kan hon stänga ute brus och distraktioner som kan påverka henne negativt. Men även lyssna och fokusera på lugnande ljud.

”Jag hade dem på mig när jag skulle till mataffären… eller ut och äta eller till köpcentret. Det var mitt sätt att ta mitt rum med mig.”

– Anna, musiker

De brusreducerande hörlurarna fick till och med följa med till Disneyland när hon skulle titta på fyrverkerishowen – trots att hon blir nervös av folkmassor. Anna höjde volymen på sin musik, stängde omgivningen ute och kunde njuta av showen ”i sin egen lilla värld”, som hon beskriver det.

”När jag säger att de förändrade mitt liv hjälpte de mig tillbaka på rätt spår. Det var som ett säkerhetsnät.” Hör mer om Anna och hennes musik.

En bättre vardag

Berättelser som de om Japo, Rodrigos granne och Anna visar hur stor del av våra liv ljudet faktiskt utgör. Människor hittar sätt att fly undan eller stänga ute världen med brusreducerande hörlurar. De tar sig tid att förundras över ljudet – och tystnaden – för att ta hand om sig själva. De upptäcker att de även kan förändra sig själva och sina liv med kraftfullt ljud – känna mer, bli mer och göra mer.

RELATERADE BERÄTTELSER

Tre sätt som musik motiverar dig
Så kan du bli mer produktiv på jobbet med hörlurar
Så här gör brusreducerande hörlurar flygresan bättre

RELATERADE PRODUKTER

Bose error page
  Du har valt det maximala antalet artiklar (4) att jämföra.   Maxgränsen på 4 artiklar har uppnåtts   Du kan endast jämföra liknande produkter.   Jämför endast liknande produkter.
(0)
Välj 2 till 4 produkter att jämföra