NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

Öppna kontorslandskap är bra för samarbete – och distraktioner

Så ökar du produktiviteten på jobbet med Bose Bluetooth®-hörlurar

Om du läser den här artikeln på jobbet är det sannolikt att du tillbringar en stor del av din tid i ett öppet kontorslandskap. Även om vi kanske sitter längre ifrån varandra nu för tiden kan det kännas som att mycket av ljudet fortfarande finns kvar. För många av oss innebär det att vi inte kan få något gjort förrän Micke avslutar sitt högljudda säljsamtal. Eller tills Amanda och Christoffer slutar fnittra över den där serien de följer. Eller tills en mängd andra distraktioner slutar stjäla din uppmärksamhet.

Fördelarna med öppna kontorslandskap är tydliga – ökat samarbete, bättre sammanhållning, mer energi och, om du har tur, naturligt ljus från fönstret längst bort i rummet – men det finns även klara nackdelar. En studie från 2018 i Journal of Environmental Psychology visade att anställda som jobbade i öppna kontorslandskap stördes av ljud, vilket även innefattade samtal kollegorna emellan. Detta ledde i sin tur till ökad stress och en minskad samarbetsförmåga bland personalen. Om du känner att du undviker Micke, Amanda och Christoffer på jobbet finns det alltså en förklaring.

Naturligtvis har de flesta av oss har inte någon kontroll över hur kontoret är utformat. Men du kan styra över hur du arbetar. Nyckeln till att få jobbet gjort är att minimera antalet avbrott när du går från en uppgift till en annan. Så här kan Bose Noise Cancelling 700 hörlurar med Bluetooth hjälpa dig med just det.

Börja arbetsdagen med att sätta på dig hörlurarna. Det signalerar att du försöker koncentrera dig. Du kan stänga ute störande ljud från omgivningen ännu mer om du lyssnar på din favoritspellista (om du verkligen behöver fokusera kan du testa att lyssna på instrumental musik). Den aktiva utjämningstekniken i Bose hörlurar 700 ger dig en fyllig och uppslukande upplevelse, oavsett vad du lyssnar på. Hörlurarnas brusreduceringsteknik kommer väl till pass i öppna kontorslandskap då den känner av ljudet omkring dig och sänder ut en motsatt elektronisk signal som på så vis ”blockerar” ljudet. 

Vissa avbrott är dock oundvikliga. Till exempel när din chef kommer för att be om din åsikt. Eller ännu bättre, när en kollega kommer förbi för att ta din kaffebeställning. Istället för det där jobbiga momentet när du ser någon mima och snabbt försöker få av dig hörlurarna växlar du enkelt till konversationsläget. Dra bara med fingret över öronkåpan för att gå från fullständig brusreducering till fullständig transparens. Då pausas innehållet du lyssnar på samtidigt som brusreduceringsnivån sänks till noll. Därmed hör du omvärlden lika tydligt som du gör utan hörlurar.

Vi må vara mest kända för att få musik att låta bra, men Bose hörlurar 700 hjälper även din röst att låta fantastisk. (Din samtalsröst, alltså. När det kommer till att sjunga får du klara dig själv.) När du behöver ringa ett telefonsamtal isolerar mikrofonerna i öronkåporna din röst från bakgrundsljud på kontoret – som Amanda och Christoffers skratt – så att personen du pratar med hör dig klart och tydligt istället för dem.

Om du är riktigt seriös med dina samtal bör du överväga Bose Noise Cancelling 700 hörlurar 700 UC. De är utformade för att hjälpa dig att arbeta bättre, var du än befinner dig (och vem arbetar inte från okonventionella platser nuförtiden?). Denna specialversion av Bose hörlurar 700 levereras tillsammans med vår USB-Länk med Bluetooth som ger en bekväm och trådlös upplevelse i dina konferenssamtal. Tillsammans är hörlurarna och modulen certifierade för Microsoft Teams. De fungerar också med Google Meet och är kompatibla med Zoom. Ett enklare sätt att hålla möten och samarbeta med andra, helt enkelt.

Det bästa av allt? Bose hörlurar 700 är bara en av våra brusreducerande modeller. Bose erbjuder även en mängd olika alternativ för in-ear-hörlurar inklusive våra nya  trådlösa QuietComfort® öronsnäckor. När du hittar rätt brusreducerande Bluetooth-hörlurar kan du återgå till att gilla dina medarbetare, ditt jobb – och kanske till och med ert öppna kontorslandskap igen.

RELATERADE PRODUKTER

  Du har valt det maximala antalet artiklar (4) att jämföra.   Maxgränsen på 4 artiklar har uppnåtts   Du kan endast jämföra liknande produkter.   Jämför endast liknande produkter.
(0)
Välj 2 till 4 produkter att jämföra

Relaterade berättelser

Köptips: hörlurar med brusreducering
Arbeta hemifrån som ett proffs

Vad är jobbhörlurar?

Jobbhörlurar är utformade för att öka din koncentration och produktivitet på arbetsplatsen med hjälp av högkvalitativt ljud och brusreducerande teknik.

Vilka funktioner behöver jobbhörlurar ha?

Om du är på jakt efter ett par jobbhörlurar, se till att leta efter funktioner som brusreducering, komfort, hållbarhet och en lång batteritid.

Hur kan brusreducerande hörlurar hjälpa mig på jobbet och i konferenssamtal?

Bose brusreducerande hörlurar och öronsnäckor passar perfekt i både konferenssamtal och kontorsmiljöer då de erbjuder komfort, hållbarhet och stänger ute ljud. Detta gör att hörlurarna kan bäras timmar i sträck och att du kan fokusera på ditt arbete.

Finns det trådlösa, brusreducerande jobbhörlurar?

Ja. Bose brusreducerande hörlurar är trådlösa och erbjuder enkel anslutning via Bluetooth.

Kan brusreducerande jobbhörlurar användas för resor?

Ja. Brusreducerande jobbhörlurar är perfekt lämpade för resor då de stänger ute motorljudet, oavsett hur du reser.

Hur vet jag om brusreducerande jobbhörlurar är något för mig?

Brusreducerande jobbhörlurar kan vara ett bra alternativ om du arbetar i en högljudd miljö och behöver koncentrera dig, då de minskar antalet störningsmoment och ökar din produktivitet.