KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

SÅ KAN DU BLIR MER PRODUKTIV PÅ JOBBET MED BOSE BLUETOOTH®-HÖRLURAR

Öppna kontorslandskap är bra för samarbete och distraktioner

Öppna kontorslandskap är bra för samarbete – och distraktioner.

Om du läser den här artikeln på jobbet arbetar du antagligen i ett öppet kontorslandskap. Du känner säkert att du inte kan få något gjort förrän Mike avslutar sitt högljudda säljsamtal. Eller tills Ashley och Chris slutar fnittra över den där serien de följer. Eller tills en mängd andra distraktioner slutar stjäla din uppmärksamhet.

Även om fördelarna med öppna kontorslandskap är tydliga – ökat samarbete, bättre sammanhållning, mer energi och naturligt ljus från fönstret längst bort i rummet, om du har tur – så är nackdelarna också tydliga. I en studie från 2018 i Journal of Environmental Psychology fann forskarna att anställda som jobbar i öppna kontorslandskap störs av ljud, vilket även innefattade samtal kollegorna emellan. Det ledde i sin tur till ökad stress bland personalen och minskad förmåga att samarbeta. Så om du känner att du undviker Mike, Ashley och Chris på jobbet gör du förmodligen det.

Och om du sitter i samma situation som de flesta andra kan du förmodligen inte styra över hur kontoret är utformat. Men du kan styra över hur du arbetar. Nyckeln till att få arbetet gjort är att hålla fokus genom att minimera antalet avbrott när du går från en uppgift till en annan. Så här kan Bose Noise Cancelling Headphones 700 med Bluetooth® hjälpa dig med det.

Börja arbetsdagen med att sätta på dig hörlurarna. Det signalerar att du försöker koncentrera dig. Du kan stänga ute störande ljud från omgivningen ännu mer om du lyssnar på en spellista med favoritmusik (när du verkligen behöver fokusera kan du testa att lyssna på instrumental musik). Vad du än lyssnar på gör den aktiva utjämningstekniken i Headphones 700 det till en uppslukande upplevelse med fylligt ljud. Samtidigt fungerar hörlurarnas brusreduceringsteknik så bra i öppna kontorslandskap eftersom den känner av ljudet omkring dig och sänder ut en motsatt elektronisk signal som på ett effektivt sätt ”blockerar” det.

Vissa avbrott är dock oundvikliga. Men när en kollega kommer förbi för att prata behöver du inte slösa tid på att ta av dig Headphones 700 eftersom brusreduceringen är helt justerbar. Det högsta läget ger den mest kraftfulla tystnaden medan det lägsta läget gör att du kan höra allt omkring dig som om du inte har på dig hörlurar alls. Välj helt enkelt läget som fungerar bäst för ditt arbete. För snabba samtal pausar samtalsläget ljudinnehållet och brusreduceringen samtidigt, så att du kan berätta för din chef att ditt projekt går enligt planerna och sedan ta vid där du slutade.

Även om hörlurar från Bose är kända för att få musik att låta så bra som möjligt, så får Headphones 700 din röst att låta fantastisk också. (Din samtalsröst, alltså. När det kommer till att sjunga får du klara dig själv.) När du behöver ringa ett telefonsamtal isolerar mikrofonerna i öronkåporna din röst från bakgrundsljudet på kontoret – som Ashleys och Chris skratt – så att personen du pratar med hör dig klart och tydligt, och inte dem.

Öppna kontorslandskap kanske inte är det bästa alternativet för fokuserat arbete, men med rätt brusreducerande Bluetooth-hörlurar kan du gå tillbaka till att gilla dina kollegor, ditt jobb och kanske till och med det öppna kontorslandskapet.

BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700

Med huvudet högt. Fria händer.
Och nöjda öron.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 ger dig allt du önskat dig, och funktioner du inte ens vågat drömma om. De är helt enkelt smarta hörlurar med vilka du kan hålla koll på din omgivning med enkel tillgång till röstassistenter.