Öppna kontorslandskap är bra för samarbete – och distraktioner

Så här kan du bli mer produktiv på jobbet med Bose Bluetooth®-hörlurar

Om du läser den här artikeln på jobbet är det sannolikt att du tillbringar mycket tid i ett öppet kontor. Och även om vi kanske sitter längre ifrån varandra nu för tiden, verkar det som om mycket ljud du hör inte verkar vara tillräckligt långt borta. Vilket innebär att du säkert känner att du inte kan få något gjort förrän Mike avslutar sitt högljudda säljsamtal. Eller tills Ashley och Chris slutar fnittra över den där serien de följer. Eller tills en mängd andra distraktioner slutar stjäla din uppmärksamhet.

Även om fördelarna med öppna kontorslandskap är tydliga – ökat samarbete, bättre sammanhållning, mer energi och naturligt ljus från fönstret längst bort i rummet, om du har tur – så är nackdelarna också tydliga. I en studie från 2018 i Journal of Environmental Psychology fann forskarna att anställda som jobbar i öppna kontorslandskap störs av ljud, vilket även innefattade samtal kollegorna emellan. Det ledde i sin tur till ökad stress bland personalen och minskad förmåga att samarbeta. Så om du känner att du undviker Mike, Ashley och Chris på jobbet gör du förmodligen det.

Och om du sitter i samma situation som de flesta andra kan du förmodligen inte styra över hur kontoret är utformat. Men du kan styra över hur du arbetar. Nyckeln till att få arbetet gjort är att hålla fokus genom att minimera antalet avbrott när du går från en uppgift till en annan. Så här kan Bose Noise Cancelling Headphones 700 med Bluetooth hjälpa dig med det.

Börja arbetsdagen med att sätta på dig hörlurarna. Det signalerar att du försöker koncentrera dig. Du kan stänga ute störande ljud från omgivningen ännu mer om du lyssnar på en spellista med favoritmusik (när du verkligen behöver fokusera kan du testa att lyssna på instrumental musik). Oavsett vad du lyssnar på får du en fyllig och uppslukande upplevelse med den aktiva jämlikriktningstekniken i Headphones 700. Samtidigt fungerar hörlurarnas brusreduceringsteknik så bra i öppna kontorslandskap eftersom den känner av ljudet omkring dig och sänder ut en motsatt elektronisk signal som på ett effektivt sätt ”blockerar” det. 

Vissa avbrott är dock oundvikliga. Precis som när din chef kommer till dig för att be om din åsikt. Eller ännu bättre när en kollega kommer förbi för att be om din kaffebeställning. Istället för det där jobbiga med att ta av dig hörlurarna växlar du bara till konversationsläget. Genom att bara dra med fingret över öronsnäckan kan du diskret växla mellan fullständig brusreducering och fullständig genomskinlighet. Då pausas ljudinnehållet och bullernivån sänks till noll. Som ett resultat hör du omvärlden lika tydligt som om du inte har på dig hörlurar alls.

Även om hörlurar från Bose är kända för att få musik att låta så bra som möjligt, så får Headphones 700 din röst att låta fantastisk också. (Din samtalsröst, alltså. När det kommer till att sjunga får du klara dig själv.) När du behöver ringa ett telefonsamtal isolerar mikrofonerna i öronkåporna din röst från bakgrundsljudet på kontoret – som Ashleys och Chris skratt – så att personen du pratar med hör dig klart och tydligt, och inte dem.

Om du verkligen är seriös med dina samtal kan du överväga att använda Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC. De är utformade för att hjälpa dig att arbeta bättre, var du än behöver arbeta (och nuförtiden, vem arbetar inte på okonventionella sätt?). De levereras tillsammans med Bose USB Link Bluetooth-modulen. Den här specialversionen av Headphones 700 ger en bekväm, förparad trådlös upplevelse för konferenssamtal. Tillsammans är hörlurarna och modulen Microsoft Teams-certifierade. De arbetar också med Google Meet och är kompatibla med Zoom. Så att du kan hålla möten och samarbeta med tillförsikt.

Bäst av allt, Headphones 700 är bara ett av de brusreduceringsalternativ vi har. Bose erbjuder även en mängd olika alternativ för in-ear-hörlurar, inklusive våra nya äkta trådlösa QuietComfort® Earbuds. När du har rätt brusreducerande Bluetooth-hörlurar kan du börja gilla dina medarbetare, ditt jobb och kanske till och med ditt öppna kontor.

RELATERADE PRODUKTER

  Du har valt det maximala antalet artiklar (4) att jämföra.   Maxgränsen på 4 artiklar har uppnåtts   Du kan endast jämföra liknande produkter.   Jämför endast liknande produkter.
(0)
Välj 2 till 4 produkter att jämföra
Nya hörlurar, nya öronsnäckor och det senaste inom ljud.
Köptips: brusreducerande hörlurar
Arbeta hemifrån som ett proffs