NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Juli 2019 - Bose inleder idag en ny era med de trådlösa brusreducerande hörlurarna Headphone 700. De är det största språnget sedan de ikoniska QuietComfort-hörlurarna introducerades. Nya Bose 700 introducerar ett revolutionerande nytt röstgränssnitt som omdefinierar mobil kommunikation på samma sätt som Bose brusreducering omdefinierat mobilt ljud. De bygger på den legendariska prestandan hos QC-serien, för att kunna omvandla de mest krävande publika ljudmiljöerna till privata rum för lyssning. Och de introducerar ny banbrytande teknik för att omvandla offentliga rum till privata för att prata med vänner, familj och röstassistenter (VPA). Med unik teknikinnovation isolerar 700:an en användares röst från allt oönskat omgivande ljud. Och det gör att användare av Bose 700 kan göra det som aldrig tidigare gjorts. Omgivna av andra samtal, rusningstrafik och högljudda tunnelbaneplattformar, kan de dela sin tystnad och inte bullret runt dem – och genomföra kristallklara samtal både privat och i jobbet och lyckas få oöverträffad noggrannhet från VPA. Siri för iOS är lättillgängligt, Google Assistant och Amazon Alexa är båda inbyggda - och nu är Alexa bara ett vakna-ord borta.

700:an inleder en innovationstrio av hörlurar från Bose. De helt trådlösa Bose Earbuds 500 är superkompakta och mångsidiga och de sensationella Bose Noise Cancelling Earbuds 700. Båda släpps under nästa år. Samt de brusreducerande Headphones 700 som är tillgängliga från 11 juli för 4399 SEK, och kan förbeställas nu. De nya hörlurarna ansluter till de ikoniska QuietComfort 35 II i Bose hörlurserie.

- I bästa fall gör tekniken oss mer mänskliga, inte mer beroende av den, säger Brian Maguire, ansvarig för Bose hörlurar. Ingens att-göra-innan-jag-dör-lista innehåller ”spendera mer tid med en pekskärm”, men miljontals människor tittar idag ner på, sveper och skriver på en 3x5-tumsskärm. Att kunna parkoppla våra telefoner och hörlurar har gett oss mer frihet för samtal och gör att vi kan använda våra personliga assistenter för att få saker gjorda. Men det finns fortfarande hinder, och vi har alla upplevt dem. Vår personliga assistent förstår inte vad vi sa och ringer fel nummer. Eller missförstår, så vi istället skickar text till oss själva. Eller att vi är tvungna att manuellt öppna en app eller lägga på luren, eftersom vi överröstas av vår omgivning. Brusreducerande hörlurar har alltid hjälpt oss att höra bättre - men vi måste också höras bättre. Och ingen mobil enhet har löst det problemet. Ingen telefon, ingen hörlur eller kombination av de båda. Tills nu då Bose Noise Canceling 700 ändrar på det. Och vi kan knappt bärga oss tills människor får uppleva den skillnad det gör.

Det revolutionerande Bose Voice System

Bose Noise Canceling Headphones 700 har konstruerats från början som ett integrerat system, med ett nytt akustisk- och elektronikpaket, ny digital signalbehandling och ett nytt system med åtta mikrofoner för den mest kompletta och enkla hörlursupplevelsen någonsin. Sex mikrofoner kapar dramatiskt omgivande brus, så det aldrig når dina öron. Två av dessa mikrofoner i kombination med ytterligare två förbättrar dramatiskt röstupptagningen. Strålformningsteknik isolerar tal och undertrycker allt annat som hörs. En avvisningsteknik adderar en andra försvarslinje mot bruset, som spårar och sedan blockerar det mest störande återstående ljudet - från en kaffekvarn till en annan dialog i närheten. Allt sker i realtid och anpassas i takt med att du flyttar på dig, vänder huvudet eller din närmiljö ändras. Det fungerar med alla röststyrda assistenter, alla telefoner som parkopplas med 700:an, eller valfri telefon eller telefon/hörlurs-kombination på mottagarens sida. Och det fungerar överallt, oavsett om du pratar med människor eller maskiner. I ljud- och videosamtal hör de vad du säger - inte TV:n bakom dig eller personen bredvid dig. I röstmeddelanden är det din röst som spelas upp, inte deras. Och om du frågar om en vägbeskrivning eller en spellista, dikterar en text eller ett e-postmeddelande, vill aktivera ditt hemlarm eller stänga av värmen - kan Siri, Google Assistant och Alexa hjälpa dig. För nu hör de dig.

Premiär för fullständig öppenhet, konversationsläge - och briljant ljudprestanda

Bose 700 använder en ny generation Bose brusreducering för förbättrad reducering av störande ljud och en sofistikerad elektronisk krets som eliminerar det ”väsande” som vanligen hörs i andra hörlurar. I kombination möjliggör detta det den nya justerbara brusavstämningsfunktionen i 700:an, inklusive en fullständigt transparent upplevelse som ger termen "av" en helt ny innebörd. Medan den högsta brusreduceringsnivån ger den mest kraftfulla tystnaden, låter den lägsta nivån ljudet från din omgivning att passera genom kåporna helt. Med en knapptryckning hör du dig själv, andra och allt annat som om du inte hade på dig några hörlurar alls. Konversationsläget ger dig samma närvaro, medan du njuter av innehåll - så du kan pausa det du lyssnar på och brusreduceringen samtidigt, för att föra samtal direkt med en person framför dig eller lyssna på utrop. Och sedan fortsätta lyssna i lurarna där du slutade när du är klar.

Musik låter fantastiskt från den första låten och timmar senare med Bose Noise Canceling Headphones 700. De är konstruerade med en egenutvecklad aktiv equalizer och ger inte den förstärkta bas, sång och diskant som tröttar ut lyssnaren över tid. Istället ger den trogen återgivning av ljudet: tydligt, naturligt och balanserat.

Komfortabel hela dagen, lång batteritid och supersmidig styrning

Bose Noise Canceling Headphones 700 är byggda för att hålla och för att användas. De är försedda med snygga delar i rostfritt stål, premiumkomponenter och färre synliga skruvar, sömmar och fogar än genomsnittet för branschen. Tyngden fördelas över huvudbandet så att de sitter bekvämt hela dagen och batteritiden klarar upp till 20 timmar. Styrning av funktioner sker via beröring, till exempel att svara och avsluta samtal, tysta ljud, ändra volym, pausa musik eller hoppa över spår. Det finns tre knappar - en för att slå på och av, en för att få åtkomst till brusavstängningsnivåer och en för din valda personliga röstassistent. Med Bose Music-appen kan du anpassa och ändra inställningar, uppdatera programvara, få tillgång till ytterligare funktionalitet och funktioner som kommer framöver.

Vakna-ordet "Alexa", Bose AR, och smygtitt på nya funktionen noise-masking

Bose Noise Canceling Headphones 700 fungerar med alla inbyggda röststyrda assistenter (VPA). Google Assistant och Alexa är redan integrerade för snabbare och lättare åtkomst. En mjukvaruuppdatering finns för att få tillgång till vakna-ordet för Alexa. När det laddats ner, säg bara "Alexa" - som om du skulle göra med en smart högtalare hemma. 700-hörlurarna är också Bose AR-kompatibla och kan användas med ett ekosystem av appar som lägger till ett lager ljud över verkligheten utifrån din plats och vad du betraktar. Ytterligare mjukvarufunktioner är på gång, inklusive ljudmaskande ljudspår som lägger till ett lager av lugnande ljud över tystnaden som Bose brusreducering ger, för intensiv avkoppling och fokus.

Detaljer och tillgänglighet – Frames och Bose AR

Bose brusreducerande Headphones 700 görs platta genom en vridning av kåporna och förvaras snyggt i en tunn avsmalnande väska med hårt skal som glider lättare ner i väskor, ryggsäckar och stolsfickor. De levereras i svart och silver och kommer att säljas via Bose.se, Bose butiker och auktoriserade Bose-återförsäljare. Mer information om Bose Earbuds 500 och Noise Cancelling Earbuds 700 kommer att finnas tillgängliga närmare lanseringen.

Om Bose Corporation

Bose grundades 1964 av Dr. Amar G. Bose under hans tid som professor på Massachusetts Institute of Technology (MIT). Idag drivs företaget med ett och samma övergripande mål som när det startades, att genom långsiktig forskning och utveckling utveckla nya teknologier med verkliga användarfördelar. Bose står bakom en rad innovationer som har förändrat, förnyat och utvecklat produktkategorier inom ljud och andra olika områden. Bose produkter för hemmet, bilen, publika miljöer och de mobila lösningarna har i flera fall blivit förgrundsfigurer inom sin nisch.

Bose Corporation är privatägt. Företagets anda av innovation, passion för högsta kvalitet och dedikation för bästa möjliga upplevelse kan hittas runt om i världen, överallt där Bose gör affärer.

###