NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

BOSE INTRODUCERAR QUIETCOMFORT EARBUDS OCH SPORT EARBUDS

Nya QC Earbuds - De mest effektiva brusreducerande in-earhörlurarna någonsin

Nya Sport Earbuds - fantastiskt ljud möter beständig design

10 september 2020 - Hörlurarna som revolutionerade en bransch är redo att göra det igen - den här gången i en helt trådlös in-ear-hörlur. Bose presenterar idag QuietComfort® Earbuds med allt det "tysta" som Bose®-over-ear-hörlurar med brusreducering har, men i en fantastisk in-ear-design. Bose presenterar också nya Sport Earbuds - helt ombyggda för att producera fantastiskt ljud från mindre, smalare höljen som håller sig säkert på plats - nästan magiskt - utan smärta, tryck eller öglor runt öronen.

Med de nya QC Earbuds debuterar egenutvecklade framsteg inom hård- och mjukvara, som bygger vidare på QC-hörlurarnas 20-åriga historia. Varje öronsnäcka mäter drygt ett par cm i längd och väger 8 gram - ungefär samma vikt som ett litet mynt. Ändå presterar de som alla QuietComfort före dem och förvandlar till och med de tuffaste miljöerna till tysta helgedomar – smattret från lastbilar, bussar och tutor under rusningstid tystnar. Eller dämpar de små distraktionerna från rummet bredvid, kontoret vägg-i-vägg eller grannlägenheten.

Bose Sport Earbuds är byggda från grunden för att vara den ultimata träningspartnern. De levererar bättre ljudkvalitet än sin föregångare och är ungefär hälften så stora. Och allt med dem är optimerat för dina prestationer - hur de känns och passar, hur lätta de är att styra och hur hållbara och pålitliga de är, oavsett om du tränar hemma, på gymmet eller utomhus.

QC Earbuds finns tillgängliga för 2999 SEK, Sport Earbuds kommer att säljas för 2199 SEK. Båda finns tillgängliga den 5 oktober och kan förbeställas från och med idag.

DE FANTASTISKA BOSE QUIETCOMFORT EARBUDS

- Vi ägnade mycket tid åt att säkerställa att våra nya QuietComfort Earbuds är de mest effektiva brusreducerande hörlurarna någonsin, säger Mehul Trivedi, på Bose. Men de låter också otroligt bra och är ett nöje att bära och använda. Det är en oslagbar kombination som placerar de i framkant i branschen och gör dem till sanna QuietComfort.

Det egenutvecklade brusreduceringssystemet – bara för Bose

QC -hörlurarna är en teknisk höjdpunkt. För att fysiskt blockera oönskade ljud ger de nya StayHear™ Max-tips en mjuk men tät ljudisolering. Och öronsnäckorna gör resten. De använder flera mikrofoner för att känna av, mäta och skicka kvarvarande ljud till ett patenterat elektroniskt chip laddat med en ny exklusiv algoritm. Tillsammans med små givare svarar systemet med en exakt, lika och motsatt signal på en bråkdel av en millisekund. Resultatet är dramatiskt och exklusivt för Bose. På ett ögonblick bleknar surret från caféets kaffekvarnar till en viskning, och bruset från motorer och byggarbeten försvinner nästan helt.

Justerbar brusreducering - En knapp för justering av omvärldsvolymen vid dina fingertoppar

QC Earbuds levereras med 11 nivåer av brusreducering, så att du kan välja hur mycket av världen du släpper in eller stänger ute. Det är enkelt att ställa in önskemålen och ändra dem när som helst - från "transparens" som håller dig medveten om din omgivning, till full brusreducering som låter dig stänga ute ljudet helt eller tillåter att du hör alla detaljer i ditt innehåll och konversationer.

För musik, filmer, poddar och samtal

För underhållning briljerar QC Earbuds och skillnaden märks första gången du använder dem. Vid musiklyssning undviker de tillverkade ”boosts” i utvalda frekvenser och väljer istället en trogen återgivning så nära inspelningen som möjligt. Till skillnad från konventionella in-ear hörlurar, kommer basen på dina favoritlåtar inte att försvinna eller förvrängas - den är istället rik och stark på alla volymer. För filmer, videor, nyheter och poddsändningar är tal och dialog naturliga utan elektroniskt "väsande". Och vid samtal avskiljer QC Earbuds din röst från omgivningen och dämpar vindbruset, så att du blir lättare att höra för mottagaren.

Batteritid och utföranden

De nya QuietComfort Earbuds har 18 timmars total lyssningstid – 6 timmar fulladdade och ytterligare 12 timmar med laddningsfodralet. De har en matt yta med metall- och glansiga accenter och finns i två färger: Triple Black och Soapstone.

OMDESIGNADE BOSE SPORT EARBUDS®

Bose Sport Earbuds konstruerades från grunden med målet bättre motivation, bättre fokus och bättre träning. Varje hörlur rymmer ett helt nytt akustiskt system med en högeffektiv drivrutin, egenutvecklad dockningsdesign och volymoptimerad EQ för tydlig och kraftfull prestanda. Men det är bara början på det som gör dem speciella.

Du rör dig, de gör det inte

De nya Sport Earbuds har inte bara ett namn som signalerar träning - de är gjorda för det. Varje komponent är anpassad för att lösa kategoriens vanligaste problem. Det betyder att de nya hörlurarna fäster vid de nya StayHear™ Max-öronproppen - och inget annat. Tillsammans ”låser” de sig på plats för träning med hög- och låg aktivitet utan att skada eller ge vika. Från högintensiv intervallträning och hemmaträningens tuffaste pass till långdistanslöpning och yogapass, har Bose Sport Earbuds® en nästan magisk motståndskraft mot att röra sig eller ramla ur örat. Och det utan att några av de typiska kompromisserna gjorts - som en irriterande lösning som måste skjutas djupt in i öronen eller att något måste lindas runt dem.

Batteritid och utföranden

De nya Sport Earbuds har upp till 5 timmars batteritid och ett laddningsfodral som ger upp till 10 timmars extra speltid. De finns i färgerna Triple Black, Baltic Blue och Glacier White.

QC EARBUDS AND SPORT EARBUDS - Kompatibilitet, anslutning och kontroller

De nya Bose QuietComfort Earbuds och Sport Earbuds är lika kompatibla med iOS-enheter, Android-enheter som inbyggda röststyrningsfunktioner. De använder Bluetooth® 5.1, en exakt placerade antenn och en ny metod för dataöverföring som ger färre avbrott. Och de är båda byggda för att hålla genom en IPX4-klassning för att motstå svett och vatten. Båda modellerna har enkla touchkontroller på hörluren för att styra de vanligaste kommandona som att spela och pausa, ta och ringa samtal och få tillgång till din personliga röstassistent. Och var och en har tre olika storlekar av den nya StayHear™ Max-öronproppen i mjuk silikon. För ytterligare funktioner och programuppdateringar fungerar Bose QC Earbuds och Sport Earbuds med den kostnadsfria Bose Music-appen.

Om Bose Corporation

Bose grundades 1964 av Dr. Amar G. Bose under hans tid som professor på Massachusetts Institute of Technology (MIT). Idag drivs företaget med ett och samma övergripande mål som när det startades, att genom långsiktig forskning och utveckling utveckla nya teknologier med verkliga användarfördelar. Bose står bakom en rad innovationer som har förändrat, förnyat och utvecklat produktkategorier inom ljud och andra olika områden. Bose produkter för hemmet, bilen, publika miljöer och de mobila lösningarna har i flera fall blivit förgrundsfigurer inom sin nisch.

Bose Corporation är privatägt. Företagets anda av innovation, passion för högsta kvalitet och dedikation för bästa möjliga upplevelse kan hittas runt om i världen, överallt där Bose gör affärer.

###