NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn

10 oktober 2022 – Bose presenterar idag Smart Soundbar 600 – en liten, elegant soundbar med Dolby Atmos® och egenutvecklad Bose TrueSpace™-teknik som levererar ett exceptionellt och omslutande ljud för sin storlek. Bose 600 lyfter filmer, TV och musik genom att placera dialog, sång, ljudeffekter och instrument exakt till vänster, höger och till och med ovanför – vilket ger ett häpnadsväckande ljud oavsett vad du tittar eller lyssnar på.

Smart Soundbar 600 har Wi-Fi®, Bluetooth® och Chromecast inbyggda för total strömningskontroll, och Works with Google Assistant-funktioner och Amazon Alexa för röststyrning. Bose Voice4Video™-teknik som används med Alexa, gör att användaren kan slå på sin TV, byta källa och ställa in sin favoritkanal via ett enda kommando. Bose SimpleSync™ låter dig para ihop soundbaren med kompatibla Bose-hörlurar eller Bluetooth-högtalare för att ytterligare stärka lyssningsupplevelsen. Bose Smart Soundbar 600 finns att köpa från den 20 oktober för 5999 SEK och kan förbeställas från och med idag på Bose.se.

När ljud verkligen fängslar, kan det förflytta dig från ett passivt tittande till att vara helt närvarande med det som visas på skärmen. För dem som vill känna sig omslutna av ljud, men inte har plats för mycket utrustning, är Smart Soundbar 600 den idealiska lösningen, säger Raza Haider, produktchef för Bose.

För all underhållning

När Dolby Atmos-innehåll är tillgängligt kombineras exakt avstämd Bose digital signalbehandling och Atmos-avkodning med 600:ans fem högtalarelement för att producera omslutande ljud, även där det inte finns några högtalare. Två sidoplacerade element samarbetar med varandra för att skicka ljudet horisontellt in i rummet, en central diskanthögtalare levererar kristallklar dialog, och två uppåtriktade element understödjer inte bara den horisontella ljudbilden, utan reflekterar också ljudet mot taket som får effekten att ljudet verkar komma ovanifrån. Med kraften och djupet som dessa element producerar, upplevs en biljakt i hög fart som om den dyker upp bakom dig – inte mot dig, och ett åskmuller dundrar över dig och regn omger dig.

När innehållet inte är Dolby Atmos-aktiverat kan du fortfarande uppleva fantastiskt, uppslukande ljud. Med stöd från samma fem element analyserar TrueSpace andra signaler än Dolby Atmos – såsom stereo eller 5.1 – och remixar dem för att producera ljud lika effektivt med liknande rymdkänsla.

För TV och musik ger Bose QuietPort™-teknik djup basprestanda med praktiskt taget ingen distorsion, oavsett ljudvolym.

Kompakt storlek och slimmad design

Soundbar 600 är konstfullt designad för att vara liten och kompakt. Utan onödig höjd på höljet får alla högtalarelement som krävs plats för att leverera högkvalitativt ljud – så att prestanda inte kompromissar med storleken. Soundbaren är knappt 6 cm hög, drygt 10 cm djup och 69 cm lång, vilket ger högtalaren en låg profil för att enkelt passa under vilken TV som helst. Höljet har en raffinerad matt yta med ett metallgaller i svart.

Användarvänlighet, full kontroll och kompatibilitet

Installationen av Soundbar 600 är enkel. Anslut bara en kabel – antingen en HDMI™ eARC eller optisk kabel – från soundbaren till TV:n och du är igång med din omslutande ljudupplevelse.

600:an har flera strömningsalternativ inbyggda, såsom Wi-Fi, Chromecast, Spotify® Connect och Apple AirPlay 2, Alla ger omedelbar tillgång till alla dina favorittjänster för streaming av musik. Bluetooth låter dig ansluta din telefon eller surfplatta för att strömma allt som spelas på din enhet. För röststyrning har 600:an Works with Google-funktionalitet och Amazon Alexa inbyggd – och Bose Voice4Video-funktionen som används med Alexa, slår på TV:n till rätt kanal och ingång med ett enkelt kommando.

Soundbar 600 kan kopplas samman med alla Bose smarta högtalare och soundbars för att skapa ett ljudsystem i flera rum, och kan enkelt parkopplas med Bose basmoduler och bakre högtalare för en än mer omslutande hemmabioupplevelse. Med Bose Music-appen kan du ställa in, använda, anpassa 600, samt komma åt Bose SimpleSync och få de senaste programuppdateringarna.

Om Bose

Bose är världskänt för sina exceptionella ljudsystem för hemmet, utomhus och i bilen. Sedan Bose grundades 1964 av Dr. Amar Bose, har företaget haft som mål att leverera fantastiska ljudupplevelser genom innovation. Och företagets passionerade medarbetare – ingenjörer, forskare, musikfantaster och drömmare – har varit fortsatt övertygade i tron att ljud är den största kraften som finns; dess möjligheter att omvandla, förflytta och få människor att känna sig levande. I nära 60 år har denna tilltro drivit Bose till att skapa produkter som har blivit ikoniska och förändrat hur människor lyssnar på musik.

###