NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

BOSE SLÄPPER MJUKVARUUPPDATERING TILL QUIETCOMFORT EARBUDS

Adderar full transparens med dynamisk brusreducering, Nya lägen för specifika aktiviteter, Spotify Tap-integration, ljudkontroller, Enklare enhetsbyte – med mera

23 september 2021 - Idag släpper Bose en mjukvaruuppdatering som förbättrar prestandan och funktionerna i de fantastiska QuietComfort®-hörlurarna. Uppdateringen introducerar styrkan i Bose AWARE-läget med nya ActiveSense™-tekniken, som gör att omvärlden kan höras tydligt och naturligt - ljudliga störningar reduceras när de uppstår och sedan återgår hörlurarna till full transparens när dessa passerat. Uppdateringen omfattar också nya lägen för specifika aktiviteter, snabb tillgång till Spotify Tap, ljudinställningar och förenklad anslutning till flera enheter - samtidigt som den anmärkningsvärda brusreduceringen och ljudkvaliteten bibehålls som gjorde QC Earbuds berömda. Mjukvaruuppdateringen är tillgänglig idag i Bose Music-appen, som finns för både iOS och Android, och utan kostnad för befintliga och nya användare..

Nya ActiveSense, nya lägen som håller dig mer i nuet

QC Earbuds håller dig nu än mer i nuet. Brusreduceringsnivåerna är fortfarande graderade 0-10, men med programuppdateringen är det högsta och lägsta läget automatiskt standardinställningar. Båda med nytt namn för tydlighetens skull: 10 är QUIET för maximal brusreducering; 0 är AWARE för att höra sig själv, andra och allt annat i omgivningen, som om du inte hade några hörlurar alls. Den fördelen blir ännu tydligare när den kombineras med Bose nya ActiveSense-teknik, som använder digital signalbehandling och mikrofoner i QC för att låta omgivningen passera genom hörlurarna och bara tystar omvärlden när kraftfulla ljud uppstår, och endast så länge de varar. Inga manuella justeringar krävs för att höra din musik eller podcast istället för en passerande buss eller tåg - eller för att höra omvärlden igen när de är borta. Allt händer dynamiskt, var du än är, vart du än går.

För att ha brusreduceringen i läge "alltid på", kan du nu med Bose Music-appen matcha brusreduceringsnivåer med specifika aktiviteter eller platser: Commute, Focus, Home, Music, Outdoor, Relax, Run, Walk, Work eller Workout. Två kan läggas till som genvägar, så QUIET, AWARE och dina personliga preferenser alltid är tillgängliga via dubbelklick på vänster hörsnäcka. Aktuellt läge bekräftas via röstmeddelanden när du byter och växlar.

Spotify Tap, Nya ljudkontroller för musikälskare

För musikälskare har Spotify Tap integrerats, vilket ger Spotify-användare omedelbar tillgång till deras senaste session eller personliga spellistor med ett enkelt tryck-och-håll – även det placerat på vänster hörlur. För att justera bas-, mellan- och diskant är valbar EQ nu ett nytt alternativ – även i appen.

Flera enheter, färre steg

Mjukvaruuppdateringen 2.0.7 förbättrar hur QC Earbuds fungerar med flera enheter. De kommer ihåg de sju senaste anslutningarna och byter sömlöst från en till en annan utan att behöva koppla bort manuellt först.

Om QuietComfort hörlurar

QuietComfort hörlurarna introducerades i september 2020 och satte en ny standard för brusreducering, ljudkvalitet, komfort och stabilitet för daglig användning. QC Earbuds visade vad som är möjligt för innehåll, samtal och avkoppling från en liten individuell bärbar ljudprodukt. De kombinerar mjuka, men ändå fasta StayHear™ Max-öronproppar för att fysiskt blockera ljud, med flera mikrofoner som känner av, mäter och skickar eventuella kvarvarande distraktioner till ett elektroniskt chip laddat med en exklusiv algoritm. Tillsammans med mikroomvandlare svarar systemet med en exakt, lika och motsatt signal snabbare än bråkdelen av en millisekund. Resultatet är dramatiskt och oöverträffat och skapar ett tomrum för att lyssna på musik med djup och detaljer som tidigare inte varit tillgängliga.

QC Earbuds säljs för 2999 SEK och finns i färgerna Triple Black, Soapstone och ytterligare två färger i begränsad upplaga: Sandstone och Blå skiffer. De erbjuder upp till 18 timmars batteritid (upp till 6 timmar per laddning, med ytterligare 12 med laddningsetuiet), använder Bluetooth® 5.1 för en stadig uppkoppling och är IPX4-klassade för svett- och vattenbeständighet.

Om Bose Corporation

Bose grundades 1964 av Dr. Amar G. Bose under hans tid som professor på Massachusetts Institute of Technology (MIT). Idag drivs företaget med ett och samma övergripande mål som när det startades, att genom långsiktig forskning och utveckling utveckla nya teknologier med verkliga användarfördelar. Bose står bakom en rad innovationer som har förändrat, förnyat och utvecklat produktkategorier inom ljud och andra olika områden. Bose produkter för hemmet, bilen, publika miljöer och de mobila lösningarna har i flera fall blivit förgrundsfigurer inom sin nisch.

Bose Corporation är privatägt. Företagets anda av innovation, passion för högsta kvalitet och dedikation för bästa möjliga upplevelse kan hittas runt om i världen, överallt där Bose gör affärer.

###