NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Fem sätt aviation headsets uppgraderas

En manlig pilot med Bose A30 Aviation Headset

Aviation headsets är viktiga verktyg för piloter på alla nivåer och bidrar till en bekväm, smidig – och säker – flygning. Det är därför de ofta innehåller den bästa tekniken och de senaste innovationerna. Bose brusreducering utvecklades faktiskt med piloter i åtanke. Funktionerna och kapaciteten har bara förbättrats under decennierna och Bose A30 Aviation Headset är det främsta exemplet.

Det nya headsetet kanske liknar sin föregångare A20 Aviation Headset, men det lyfter din flygupplevelse tack vare en rad uppgraderingar. Här är de.

1. Minskad spännkraft

Den innovativa svängbara fjädern överst på Bose aviation headsets huvudband ser till att piloten har det bekvämt under långa flygningar. Medan A20s blev berömda på grund av denna viktiga designfunktion så går A30s ännu längre genom att konsekvent minska spännkraften med 20 % för många olika huvudstorlekar. Detta gör att piloter kan hålla headseten på längre utan att då och då behöva ta av det för att minska trycket på huvudet.

En kvinnlig pilot som bär Bose A30 Aviation Headset
En pilot och passagerare som bär Bose A30 Aviation Headset på ett litet privat flygplan

2. Tre lägen för aktiv brusreducering

Som en av uppfinnarna av brusreducerande teknik är Bose extra intresserade av funktionen och hur den hjälper piloter. A30 höjer nivån inom headset-tekniken ytterligare genom att införliva tre olika lägen av aktiv brusreducering. Detta innebär att piloter kan justera brusreduceringsnivån så att den passar deras situation. Hög brusreducering Hög är perfekt för små flygplan och kolvdrivna flygplan, vilka tenderar att vara väldigt högljudda. Låg brusreducering är å andra sidan användbart för kommunikation på tystare jetflygplan. I detta läge minskar headsetet det lågfrekventa bullret från motorerna men släpper igenom röster så att du kan föra samtal med andra piloter eller personer i cockpit. Medium-läget erbjuder dessutom rätt mängd dämpning vilket många piloter föredrar i trycksatta flygplan.

3. Tryckkontroll för talk through

När piloter nu har tillgång till extremt bekväma headsets så behöver de inte ta av dem för att känna sig bekväma under långa flygningar. Med den här nya funktionen kan du försätta en hörlur i ”lågt läge” för brusreducering genom att klicka två gånger på ena öronkåpan. Detta förser piloten med en talk through-ljudupplevelse i jetplan och mindre bullriga miljöer vilka annars skulle ha varit tvungna att ta bort en öronkåpa för att höra vad någon bredvid dem som inte var på intercom säger.

En manlig pilot med Bose A30 Aviation Headset
En pilot och andrepilot som bär Bose A30 Aviation Headsets

4. Förbättrad kabel

Kabeln på A30 är lättare och smidigare än någonsin så att den inte är i vägen. Det uppdaterade materialet bidrar till headsetets totala komfort. Den är flexibel, mjuk och enkel att böja. Andra kablar kan vara krångliga men den här bekväma kabeln ger piloter möjlighet att fokusera på att ha en säker och bekväm flygning helt utan att offra hållbarheten eller prestandan inom kritiska områden som beständighet mot elektromagnetiska störningar.

Familj som bär Bose A30 Aviation Headsets på ett litet flygplan

5. Avancerad aktiv brusreducering

Framför allt är tydligt ljud viktigt för kommunikation. Radiokakafonin som piloter måste lyssna på är utmanande nog utan allt omgivande oljud. Aktiv brusreducering grumlar oljudet i bakgrunden vilket gör att piloterna tydligt kan höra flygledningen. A30-headseten är byggda med avancerad digital teknik för brusreducering.

En pilot som sitter i cockpit med Bose A30 Aviation Headset vänder sig för att titta på sin hund

Flyg med stil

A30 behåller de bästa delarna från tidigare generationer av aviation headsets och introducerar förbättrade material och avancerad teknik. Headsetet har allt du kan förvänta dig av ett högkvalitativt aviation headset, inklusive mer än 40 timmar batteritid, Bluetooth-alternativ och ett passivt läge med en bekväm automatisk avstängningsfunktion. Och samtidigt som A30 är marknadsledande inom den bästa headsettekniken uppfyller de ändå flygsäkerhetskraven och är helt kompatibla med det senaste FAA och EASA TSO-standarderna. Flyg med stil – och komfort – med denna nya snygga design. Bose ledande teknik och komfort är anledningen till att även passagerare vänder sig till oss när de är ute efter de bästa brusreducerande hörlurarna att använda på flygplan.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER