NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn
Kvinna som går över gatan med Bose QuietComfort Earbuds II

Fem sätt de nya QuietComfort® Earbuds II höjer ribban för öronsnäckor

Hörlurar har kommit långt sedan de klassiska trådanslutna apparaterna som var kopplade direkt till kassettspelaren och hängde från höften – med orangefärgade skumgummiöverdrag. Nu har de bästa trådlösa öronsnäckorna en mängd funktioner, till exempel valbara öronkuddar, vattentåliga material, pekkontroller för volym och uppspelning samt aktiv brusreducering.

Bose höjer insatsen ännu mer med lanseringen av nästa generations hörlurar QuietComfort® Earbuds II (QC Earbuds II). Den nya versionen har uppgraderingar av design, funktion och prestanda så att lyssnarna får den ljudupplevelse de vill ha.

Här är fem sätt som Bose QuietComfort® Earbuds II bygger vidare på framgången med den tidigare generationens öronsnäckor.

Man som sitter på bussen med Bose QuietComfort Earbuds II

Världens bästa brusreducering

Den unika formen på enskilda öron, särskilt hörselgången, påverkar hur ljudet färdas och hur väl brusreduceringstekniken fungerar. QC Earbuds II är världens första hörlurar som motverkar den här effekten med hjälp av CustomTune-teknik. När öronsnäckorna är placerade i öronen spelas en ljudsignal upp. En mikrofon fångar upp och mäter ljudsignalen för att avgöra de bästa inställningarna för varje öra och säkerställa att ljudet är perfekt balanserat när det når trumhinnorna. CustomTune-tekniken förbättrar också den aktiv brusreduceringen, särskilt för ljud som är svårt att reducera, som röster.

Triple Black Bose QuietComfort Earbuds II

Bekvämare passform

QC Earbuds II levereras med ett ”fit kit” som gör att du kan anpassa öronsnäckorna ännu mer. Det gör dem till våra mest bekväma öronsnäckor. Paketet innehåller utbytbara öronkuddar och stabilitetsband som hjälper dig att hitta den bästa passformen för dina öron. Om till exempel höger öra har en bred kanal och ett mindre ytteröra kan du välja en stor öronkudde och ett litet stabilitetsband för den sidan. Du kanske tycker att en annan kombination är mer bekväm för vänster öra, till exempel en medelstor öronkudde och ett medelstort stabilitetsband, beroende på vad du föredrar. Med möjligheten att mixa och matcha kuddar och band får du nio alternativ för att anpassa lyssningsupplevelsen och se till att öronsnäckorna sitter bekvämt i öronen.

Person som tar ut en QC Earbud II ur laddningsfodralet

Mindre laddare, större kraft

Skrymmande laddningsfodral är svåra att ha i fickan, och om du väljer en mindre storlek innebär det vanligtvis att du förlorar laddningskapacitet och kraft. Med QC Earbuds II behöver du inte längre kompromissa. Vi har utformat ett fodral för öronsnäckorna som är 45 procent mindre och 25 procent tunnare än den första generationens QuietComfort® Earbuds-fodral. Det förbättrade laddningsfodralet levererar tre fulla laddningar, jämfört med bara två tidigare. Hela paketet ger nu upp till 24 timmars lyssningstid: upp till 6 timmar från de fulladdade QC Earbuds II, och sedan upp till ytterligare 18 timmar med flera laddningar från fodralet. Det gör dem till våra trådlösa öronsnäckor med längst batteritid.

Kvinna med Bose QuietComfort Earbuds II

Lättare vikt, smidigare utformning

Med QC Earbuds II har vi inte bara minskat laddningsfodralet. De nya öronsnäckorna är 30 procent mindre än den första generationens QuietComfort® Earbuds och har fått en ny utformning så att de är mindre kantiga. Den nya låga profilen passar öronens form bättre och ser snyggare ut. Det är också mindre troligt att de små öronsnäckorna lossnar, och de är bekvämare när du ligger i sängen eller kopplar av i soffan eftersom de sitter mer jämnt mot öronen.

Soapstone Bose QuietComfort Earbuds II

Bättre Bluetooth®

Alla som använder Bluetooth-aktiverade öronsnäckor känner till de irriterande störningarna och avbrotten som kan bryta signalen. Vi har uppgraderat QC Earbuds II till den senaste versionen Bluetooth 5.3 för att stärka anslutningen till öronsnäckorna.

Den nya generationens Bluetooth-teknik ger en stark och stabil anslutning på ca 9 meters avstånd. En annan uppgradering av kanalklassificeringen minskar störningar som annars kan bryta anslutningen. Det är också mer energieffektivt tack vare en minskning av de data som anslutna enheter måste bearbeta. Bluetooth 5.3 har en smidigare växling från ”låg belastning” till ”hög belastning”, vilket gör det enklare att växla från musik till ett telefonsamtal utan avbrott i prestanda.

Triple Black Bose QuietComfort Earbuds II

Växla upp lyssnandet

QC Earbuds II ökar prestandan för din favoritmusik och ditt arbetsliv, oavsett om du lyssnar på musik för att öka motivationen på gymmet eller på dina medarbetare under ett virtuellt möte på jobbet. De fem uppgraderingarna kan vara det som ger dig ett försprång i löpspåret eller på kontoret.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER