NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

De bästa öronsnäckorna för multitasking: En komplett guide

Människor i ett möte på ett kafé med Bose Ultra öppna öronsnäckor

Hur kan jag lyssna på min musik och min omgivning samtidigt? Många av de som gillar multitasking har ställt sig själva denna fråga. Fram tills nu har det inte funnits något bra svar. Öronsnäckor som sitter i hörselgången stänger ute omgivande ljud naturligt – till och med brusreducering med medvetet läge har sina begränsningar. Lösningen för alla oss som vill kunna lyssna på musik och vår omgivning samtidigt? Open ear-hörlurar.

Nya Bose Ultra öppna öronsnäckor är de bästa öronsnäckorna för multitasking tack vare sin banbrytande design. Öronsnäckorna gör att du hör vad som pågår runt omkring dig samtidigt som de är otroligt bekväma och kan användas under längre perioder. Plus att de ser snygga ut.

Vad är open ear-teknik?

Första mötet med hörlurarna kanske väcker vissa frågor: Hur väl hör man egentligen ljudet? Kommer inte människor runt omkring höra det också? De sitter inte i hörselgången – betyder det att öronsnäckorna använder benledningsteknik?

Öronsnäckorna använder inte benledningsteknik (vilket kan vara obekvämt och ge dålig ljudkvalitet) för att skicka ljudet, trots att de inte sitter i din hörselgång. I stället använder dessa open ear-hörlurar sig av OpenAudio-teknik som ger ett fylligt ljud mellan öronsnäckan och hörselgången. Varje öronsnäcka har en liten dipolomvandlare, utformad för att ge användaren ett skarpt, tydligt ljud. Designen minimerar ljudläckaget, så att du hör allt ljud utan att någon runt omkring dig störs.

Hur kan jag lyssna på min musik och min omgivning samtidigt?

Ultra öppna öronsnäckor är, tack vare sin open ear-design, några av de bästa hörlurarna för när du vill göra flera saker samtidigt hemma. De sitter säkert på plats medan du sköter dina hushållssysslor, springer ärenden, fixar i trädgården eller jobbar hemifrån, samtidigt som du håller koll på vad som händer runt omkring dig.

Nu kan du höra dörrklockan som ringer, ditt barn som vaknar eller någon som ropar ditt namn från andra sidan huset, samtidigt som du njuter av din favoritmusik eller lyssnar på det senaste avsnitt av en ny podcast. Det betyder att du inte behöver välja mellan underhållning och omgivning, utan kan göra både och – till skillnad från de flesta andra in-ear hörlurar. Detta är bara en av skillnaderna mellan öronsnäckor och hörlurar!

Bekväma att ha på sig hela dagen

Du kan lita på Bose Ultra öppna öronsnäckor även när du betar av en extra lång att-göra-lista. Den unika designen gör Ultra öppna öronsnäckor bekväma att ha på sig timmar i sträck. Det flexibla bandet lägger sig runt ditt ytteröra så att öronsnäckan håller sig på plats. Justera upp eller ner för att hitta den perfekta positionen, utan att störa eventuella smycken. Faktum är att dessa öronsnäckor är så bekväma att du kan bära dem hela dagen, även när de inte används. Kanske glömmer du bort att du har dem på dig!

Självklart erbjuder Ultra öppna öronsnäckor en batteritid som matchar deras användingspotential. När öronsnäckorna är fulladdade får du 7,5 timmars speltid, vilket räcker till arbetsdagen, ett tufft träningspass eller alla dina hushållssysslor. Om batteriet skulle ta slut är det bara att placera öronsnäckorna i laddningsfodralet i drygt 10 minuter för att få två timmars extra speltid.

Pausa inte för något med Ultra öppna öronsnäckor

Om du alltid är på språng gör Ultra öppna öronsnäckor det enklare för dig att njuta av din favoritmusik längs vägen. Öronsnäckornas banbrytande open ear-design gör att du aldrig behöver sätta resten av livet på paus. Njut av ett skarpt ljud samtidigt som du håller dig medveten om vad som händer runt omkring – du behöver aldrig pausa musiken, sänka volymen, justera brusreduceringen eller ta ut en öronsnäcka igen. Dessa open ear-öronsnäckor är det perfekta valet för multitasking.

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Fördelarna med Bose Ultra öppna öronsnäckor